günaydın
alıntı yaparken sorun oluştu bi daha uğraşmak istemedim.
ben oğlumda hafta hafta hamilelik gibi bir ismi vardı hamilelik günlüğü almıştım cinsiyeti belli olmadığı için sarı renkli tercih etmiştim. beta değerim düzenli katlamadı düşük olacak diye bekledik. sonra dr asistanı kese bozulmuş dedi. başka dr gittik sağlıklı gebelik ama hamile olduğunu ailelere falan söylemek için acele etme dedi. hep kaybetme korkusuyla o deftere bişey yazamadım. 5 yıl beklediğim bebeği kaybedersem birde elimde yarım ajanda olsun istemedim
16. haftada erkek olduğunu öğrendim. dr. artık söyleyebilirsin sağlıklı ilerliyor dedi. bu defa da eşime annesinin böyle bir defter tutması fikri bana komik geldi
arkadaşım erkek arkadaşının ailesiyle tanışmaya gittiğinde kv adayı eşinin bebeklik albümünü çıkarıp kıza göstermeye başlamış. sonra da sen bu günlerini bilmiyorsun oğlumun hayatında ben en başından beri varım vb. şeyler söylemiş. kız çok bozulmuştu hatta ayrılmayı düşünmüştü.( şimdi keşke o zaman ayrılsaydım diyor) bu olay da aklıma geldiği için defteri tutmamıştım.
bu kız olursa belki o deftere yazarım belki de 1. de yazmadım haksızlık olmasın diye 2. de de yazmam.