2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

canım benim oğlumda hiç bulantım olmadı tek kokuya hassasiyet vardı
bunda ise farklıyım
illaki sağlıklı gebelik göstergesi değil bulantı

günaydın canm

allah kucağına vermeyi nasip etsin

çok sevindimm

oğlan nasıl sen nasılsınnn

aramıza hoşgeldin arkadaşım sağlıkla kucağına al inşallah miniğini

günaydın canm

allah kucağına vermeyi nasip etsin

çok sevindimm

oğlan nasıl sen nasılsınnn
çok teşekkür ederim bir tanem amin inşallah bu sefer sağlıkla kavuşuruz kuzumla

ben bugün daha iyiyim mide bulantısı çok zorluyordu
oğluşta iyi şükür sen nasılsın abimiz nasıl

Günaydın taze anneler, eşimi işe gonderdim sonra biraz daha uyuyım dedim ama mide bulantısı uyutmuyor kusamıyorum da aşırı karışıyor içim

çok teşekkür ederim bir tanem amin inşallah bu sefer sağlıkla kavuşuruz kuzumla

ben bugün daha iyiyim mide bulantısı çok zorluyordu
oğluşta iyi şükür sen nasılsın abimiz nasıl

hamd olsun ben de iyiyimmm

oğlumda akşam geldi okul gezisindeydi bir haftadır ist bursa eskişehir oda iyi çok şükür

günaydın
alıntı yaparken sorun oluştu bi daha uğraşmak istemedim.
ben oğlumda hafta hafta hamilelik gibi bir ismi vardı hamilelik günlüğü almıştım cinsiyeti belli olmadığı için sarı renkli tercih etmiştim. beta değerim düzenli katlamadı düşük olacak diye bekledik. sonra dr asistanı kese bozulmuş dedi. başka dr gittik sağlıklı gebelik ama hamile olduğunu ailelere falan söylemek için acele etme dedi. hep kaybetme korkusuyla o deftere bişey yazamadım. 5 yıl beklediğim bebeği kaybedersem birde elimde yarım ajanda olsun istemedim

16. haftada erkek olduğunu öğrendim. dr. artık söyleyebilirsin sağlıklı ilerliyor dedi. bu defa da eşime annesinin böyle bir defter tutması fikri bana komik geldi
arkadaşım erkek arkadaşının ailesiyle tanışmaya gittiğinde kv adayı eşinin bebeklik albümünü çıkarıp kıza göstermeye başlamış. sonra da sen bu günlerini bilmiyorsun oğlumun hayatında ben en başından beri varım vb. şeyler söylemiş. kız çok bozulmuştu hatta ayrılmayı düşünmüştü.( şimdi keşke o zaman ayrılsaydım diyor) bu olay da aklıma geldiği için defteri tutmamıştım.

bu kız olursa belki o deftere yazarım belki de 1. de yazmadım haksızlık olmasın diye 2. de de yazmam.

AY BENIMDE HİÇ BULANMIYO ÇOK ENDİŞELİYİM SALI GUNU KONTROLUM VAR

oğlumun çocuk doktoru benim minimalist takıntımı bildiği için evde yer kaplamayacak rahat ol diye bir öneride bulundu.
çocuğa bir mail adresi alın ve arada ona mailler gönderin ilerleyen yaşlarda mail şifresini verirsin okuması için dedi.
ben üşengeç bir insan olarak onu da yapmadım

yarın niye gidiyorsun canım? kalp atışından sonra doktor mu çağırdı sen mi gitmek istedin? Ben 12.hafta gibi gideceğim. İkili teste
canım 6+0 da gördü beni kalp atışı için kayıplar var önceden onun için 10 gün sonra tekrar göreyim dedi
bir sonraki kontrolü ne zaman verir bilemiyorum

Nr guzel yapmissin bundada yapacaksan tebrik ederim seni canim :)
Ben kızım icin dogduktan sonra ilk 1 yil icin bir defter almistim ilk emeklemesi ilk kelemesi yurumesi vs gibi onu ancak doldurdum bundada hak gecmesin diye ona benzer bisey alirim ama gebelik icin yapamam sanırım yapanlari takdir ediyorum ellerinize saglik kizlar

yaa gelin kızın düşüncesi bence çok bencilce anne evlad ilişkisi ayrıdır karı koca ilişkisi
kyv kendince kıza yerini belli etmeye çalışmış aptalca bir şekilde
ilk sen olsanda sonda yanında olamayacak büyük ihtimalle
rabbim evladlarımızın acısını göstermesin
ben ilerde gelin kızımın bundan rahatsız olabileceğini aklımın ucuna bile getirmedim
o zaman ben oğluma bunu evlenmeden vereyim doğum gününde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…