- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
bende öyle daha iyi hissediyorum kendimi arkadaşım maşallah bizlereGünaydınnnBugün daha iyi hissediyorum kendimi Hepimiz için güzel geçsin
Kızlar yazdıklarınızı okuyorum da şu mide bulantısı olayını anlayamadım midesi bulananın bebeği daha mı sağlıklıymış? Benim midem bulanmıyor bugun çok şükür 8+5 olduk endişelenmeli miyim yani?
canım ben oğlumda tuttum eşimde yazdı hatta dönem dönem
dr kontrolleri sonrasında aldığımız ultrason kağıdını da o günün ön sayfasına yapıştırdım
dr kontrolleri ağırlıklı idi öncesi ve sonrası
ara ara özel gelişme ve duygu yoğunluğum olursa tarih atarak ben ve eşim yazdık
doğumu yazdık eşim ve ben
doğumdan sonra ilk dişini ilk yürümesini ve ilk doğum gününü yazdık
oğlum daha büyüsün bilemiyorum ne zaman olur onu doğum günü hediyesi olarak ona vereceğim
hatta kuzumun ilk bir yaş içinde giydiği fotolarının olduğu kıyafetten 4-5 adet kıyafetinden de sakladım
bu evladım içinde yapacağım
Merhaba arkadaşlar.Ben de 5+3 hamileyim dr a gttm pazartesi günü gerçi kese mese hic belli degildi ama hamilelik var dedi dr hanm bazı tahliller verdi 2 hafta sonra gelirsin dedi.Bakalm hayırlısı.Bir oğlum var 4.5 yaşında.İns her şey yolunda gider.Bu arada ilk hamileligimde ilk 5 ay deli gibi kustum bu cok farklı sadece uykum geliyor henüz bulantı yaşamadım ins da yaşamam
çok teşekkür ederim bir tanem amin inşallah bu sefer sağlıkla kavuşuruz kuzumlagünaydın canm
allah kucağına vermeyi nasip etsin
çok sevindimm
oğlan nasıl sen nasılsınnn
Kizlar bn ctesi yola cikiyorum 1 hafta tatil yapacagim insallah bkrim yazarim
yarın niye gidiyorsun canım? kalp atışından sonra doktor mu çağırdı sen mi gitmek istedin? Ben 12.hafta gibi gideceğim. İkili testebende öyle daha iyi hissediyorum kendimi arkadaşım maşallah bizlere
yarın dr kontrolü var heyacanda var
çok teşekkür ederim bir tanem amin inşallah bu sefer sağlıkla kavuşuruz kuzumla
ben bugün daha iyiyim mide bulantısı çok zorluyordu
oğluşta iyi şükür sen nasılsın abimiz nasıl
Kızlar yazdıklarınızı okuyorum da şu mide bulantısı olayını anlayamadım midesi bulananın bebeği daha mı sağlıklıymış? Benim midem bulanmıyor bugun çok şükür 8+5 olduk endişelenmeli miyim yani?
canım 6+0 da gördü beni kalp atışı için kayıplar var önceden onun için 10 gün sonra tekrar göreyim dediyarın niye gidiyorsun canım? kalp atışından sonra doktor mu çağırdı sen mi gitmek istedin? Ben 12.hafta gibi gideceğim. İkili teste
Nr guzel yapmissin bundada yapacaksan tebrik ederim seni canim :)canım ben oğlumda tuttum eşimde yazdı hatta dönem dönem
dr kontrolleri sonrasında aldığımız ultrason kağıdını da o günün ön sayfasına yapıştırdım
dr kontrolleri ağırlıklı idi öncesi ve sonrası
ara ara özel gelişme ve duygu yoğunluğum olursa tarih atarak ben ve eşim yazdık
doğumu yazdık eşim ve ben
doğumdan sonra ilk dişini ilk yürümesini ve ilk doğum gününü yazdık
oğlum daha büyüsün bilemiyorum ne zaman olur onu doğum günü hediyesi olarak ona vereceğim
hatta kuzumun ilk bir yaş içinde giydiği fotolarının olduğu kıyafetten 4-5 adet kıyafetinden de sakladım
bu evladım içinde yapacağım
yaa gelin kızın düşüncesi bence çok bencilce anne evlad ilişkisi ayrıdır karı koca ilişkisigünaydın
alıntı yaparken sorun oluştu bi daha uğraşmak istemedim.
ben oğlumda hafta hafta hamilelik gibi bir ismi vardı hamilelik günlüğü almıştım cinsiyeti belli olmadığı için sarı renkli tercih etmiştim. beta değerim düzenli katlamadı düşük olacak diye bekledik. sonra dr asistanı kese bozulmuş dedi. başka dr gittik sağlıklı gebelik ama hamile olduğunu ailelere falan söylemek için acele etme dedi. hep kaybetme korkusuyla o deftere bişey yazamadım. 5 yıl beklediğim bebeği kaybedersem birde elimde yarım ajanda olsun istemedim
16. haftada erkek olduğunu öğrendim. dr. artık söyleyebilirsin sağlıklı ilerliyor dedi. bu defa da eşime annesinin böyle bir defter tutması fikri bana komik geldi
arkadaşım erkek arkadaşının ailesiyle tanışmaya gittiğinde kv adayı eşinin bebeklik albümünü çıkarıp kıza göstermeye başlamış. sonra da sen bu günlerini bilmiyorsun oğlumun hayatında ben en başından beri varım vb. şeyler söylemiş. kız çok bozulmuştu hatta ayrılmayı düşünmüştü.( şimdi keşke o zaman ayrılsaydım diyor) bu olay da aklıma geldiği için defteri tutmamıştım.
bu kız olursa belki o deftere yazarım belki de 1. de yazmadım haksızlık olmasın diye 2. de de yazmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?