- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
seninde düşüncen çok güzel eşit davranış içinde oluyoruz dimi annelik böyle birşey biri diğerine yapılan veya yapılmayan birşey için üzülmesin diyeNr guzel yapmissin bundada yapacaksan tebrik ederim seni canim :)
Ben kızım icin dogduktan sonra ilk 1 yil icin bir defter almistim ilk emeklemesi ilk kelemesi yurumesi vs gibi onu ancak doldurdum bundada hak gecmesin diye ona benzer bisey alirim ama gebelik icin yapamam sanırım yapanlari takdir ediyorum ellerinize saglik kizlar
canımcanlar benide listeye eklermisiniz
sat 19 nisan
kilo 52
boy 1.62
beklenen doğum tarihi 24.01.2019
oo ne güzel gezmiş abimiz çok güzel yerlerihamd olsun ben de iyiyimmm
oğlumda akşam geldi okul gezisindeydi bir haftadır ist bursa eskişehir oda iyi çok şükür
canlar benide listeye eklermisiniz
sat 19 nisan
kilo 52
boy 1.62
beklenen doğum tarihi 24.01.2019
yaa gelin kızın düşüncesi bence çok bencilce anne evlad ilişkisi ayrıdır karı koca ilişkisi
kyv kendince kıza yerini belli etmeye çalışmış aptalca bir şekilde
ilk sen olsanda sonda yanında olamayacak büyük ihtimalle
rabbim evladlarımızın acısını göstermesin
ben ilerde gelin kızımın bundan rahatsız olabileceğini aklımın ucuna bile getirmedim
o zaman ben oğluma bunu evlenmeden vereyim doğum gününde :))
evladımızın mutluluğunu düşünüyorsak az konuşup az gören siz bilirsiniz diyen kayınvalide olmalıyızgelin adayı gelince çıkar okumaya başla baaaak biz neler yaşadık oğluşumlaa sen hiç birinde yoktun ona göre ayağını denk al de
işimiz şaka muhabbet tabiki. erkek veya kız farketmez biz onları doğurduk diye sahibi değiliz bu dünyaya gelmelerinde sadece aracıyız. herkes kendi hayatını yaşasın. kiminle nasıl mutluysa öyle yaşasın.
bende erkek annesiyim kendimi şimdiden eğitiyorum. oğlunun eteğinden düşmeyen analardan olmamak için. bu fikirlerim inşallah günü geldiğinde de benimle olur
Tabiiki de her şey çok güzel diyeceği için seni de artık ikili teste çağıracak canımcanım 6+0 da gördü beni kalp atışı için kayıplar var önceden onun için 10 gün sonra tekrar göreyim dedi
bir sonraki kontrolü ne zaman verir bilemiyorum
ikili testide bir atlatırsak üzerimden bir yük kalkacak sorma gitsin ohhh be diyebileceğimTabiiki de her şey çok güzel diyeceği için seni de artık ikili teste çağıracak canım
kubra5505 müsait bi zamanda benide eklermisin cnm
canım tüp bebekmi senin kuzukızlar progesteron iğnesi olan var mı hergün. heryerim morardı valla yer kalmadı vurulacak. bir iki gün hap alıp kalça biraz toparlasa öyle devam etsem sorun olur mu sizce yapan varmı böyle?
evet böyle başlıyor mide karışık gibi bir şekil gibiKızlar herkese günaydın :) 6.haftam ve benim de bulantılarım bu hafta başladı galiba :) galiba diyorum çünkü içimde hafif bulanma midemde bi huzursuzluk ve bayıklık var ama kusma yok.. Normal mi bu gebelik bulantısı mı acaba :)
evet canım. senin kaçıncı haftada düştücanım tüp bebekmi senin kuzu
ben mart ayında transfer döneminde günde iki progestran iğnesini birden vurduruyordum 100 mglik
seni öyle anlıyorum ki düşük yapana kadar hergün vurulmuştum popoda yer kalmamıştı
hap değilde jele geçiş yapmanı kabul edebilir dra sorarsan
Yaaa benim de canım çok istiyorikili testide bir atlatırsak üzerimden bir yük kalkacak sorma gitsin ohhh be diyebileceğim
emenim hepimiz öyle olacağız
dondurma smilenı görünce ben dondurmaya çok düştüm biliyormusun aklımda top top dondurmalar var :))
Kesinlikle. İlk giydiğini, çok sevdiği oyuncağını ben de saklıycam .canım ben oğlumda tuttum eşimde yazdı hatta dönem dönem
dr kontrolleri sonrasında aldığımız ultrason kağıdını da o günün ön sayfasına yapıştırdım
dr kontrolleri ağırlıklı idi öncesi ve sonrası
ara ara özel gelişme ve duygu yoğunluğum olursa tarih atarak ben ve eşim yazdık
doğumu yazdık eşim ve ben
doğumdan sonra ilk dişini ilk yürümesini ve ilk doğum gününü yazdık
oğlum daha büyüsün bilemiyorum ne zaman olur onu doğum günü hediyesi olarak ona vereceğim
hatta kuzumun ilk bir yaş içinde giydiği fotolarının olduğu kıyafetten 4-5 adet kıyafetinden de sakladım
bu evladım içinde yapacağım
ben koldan vuruluyordum kanamam oluyodu bıraktırdı doktor. sonra yine başlıycam sanırım. bu iğneleri napcaz bilmiyorum. koldan vurulurken de kan sulandırıcı ilaç kana karışınca mahvediyodu. kolum sızlıyodu bi yarım saat.BENIMDE KARNIM MOSMOR IKI TARAFIDA KAN SULANDIRICI İĞNEDEN VURUNAN ARKADAŞLAR SİZİNDE ÖYLEMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?