2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
seninde düşüncen çok güzel eşit davranış içinde oluyoruz dimi annelik böyle birşey biri diğerine yapılan veya yapılmayan birşey için üzülmesin diye
sende kızına nasıl yaptın isen bu kuzuya da böyle bir şekilde yaparsın annesi

gelin adayı gelince çıkar okumaya başla baaaak biz neler yaşadık oğluşumlaa sen hiç birinde yoktun ona göre ayağını denk al de

işimiz şaka muhabbet tabiki. erkek veya kız farketmez biz onları doğurduk diye sahibi değiliz bu dünyaya gelmelerinde sadece aracıyız. herkes kendi hayatını yaşasın. kiminle nasıl mutluysa öyle yaşasın.

bende erkek annesiyim kendimi şimdiden eğitiyorum. oğlunun eteğinden düşmeyen analardan olmamak için. bu fikirlerim inşallah günü geldiğinde de benimle olur

evladımızın mutluluğunu düşünüyorsak az konuşup az gören siz bilirsiniz diyen kayınvalide olmalıyız
onlar sormadan fikir beyan etmek işlerine karışma asla yapmamalıyız ben
kendi adıma bunlara şimdiden kendimi alıştırıyorum

rabbim evladlarımızı allah korkusu olan merhametli insanlarla karşılaştırsın

canım 6+0 da gördü beni kalp atışı için kayıplar var önceden onun için 10 gün sonra tekrar göreyim dedi
bir sonraki kontrolü ne zaman verir bilemiyorum
Tabiiki de her şey çok güzel diyeceği için seni de artık ikili teste çağıracak canım

Tabiiki de her şey çok güzel diyeceği için seni de artık ikili teste çağıracak canım
ikili testide bir atlatırsak üzerimden bir yük kalkacak sorma gitsin ohhh be diyebileceğim
emenim hepimiz öyle olacağız

dondurma smilenı görünce ben dondurmaya çok düştüm biliyormusun aklımda top top dondurmalar var :))

Kızlar herkese günaydın :) 6.haftam ve benim de bulantılarım bu hafta başladı galiba :) galiba diyorum çünkü içimde hafif bulanma midemde bi huzursuzluk ve bayıklık var ama kusma yok.. Normal mi bu gebelik bulantısı mı acaba :)

kızlar progesteron iğnesi olan var mı hergün. heryerim morardı valla yer kalmadı vurulacak. bir iki gün hap alıp kalça biraz toparlasa öyle devam etsem sorun olur mu sizce yapan varmı böyle?

kızlar progesteron iğnesi olan var mı hergün. heryerim morardı valla yer kalmadı vurulacak. bir iki gün hap alıp kalça biraz toparlasa öyle devam etsem sorun olur mu sizce yapan varmı böyle?
canım tüp bebekmi senin kuzu

ben mart ayında transfer döneminde günde iki progestran iğnesini birden vurduruyordum 100 mglik
seni öyle anlıyorum ki düşük yapana kadar hergün vurulmuştum popoda yer kalmamıştı

hap değilde jele geçiş yapmanı kabul edebilir dra sorarsan

BENIMDE KARNIM MOSMOR IKI TARAFIDA KAN SULANDIRICI İĞNEDEN VURUNAN ARKADAŞLAR SİZİNDE ÖYLEMİ

evet böyle başlıyor mide karışık gibi bir şekil gibi
inşallah kusmazsın ama bu hal bile insanı yoruyor
ben 6-8 haftalar arası bu halde idim 3 kez kustum
bugün daha iyiyim inşallah geçiyordur o hal

evet canım. senin kaçıncı haftada düştü şimdi ki normal yolla demi

Yaaa benim de canım çok istiyor

Kesinlikle. İlk giydiğini, çok sevdiği oyuncağını ben de saklıycam .

BENIMDE KARNIM MOSMOR IKI TARAFIDA KAN SULANDIRICI İĞNEDEN VURUNAN ARKADAŞLAR SİZİNDE ÖYLEMİ
ben koldan vuruluyordum kanamam oluyodu bıraktırdı doktor. sonra yine başlıycam sanırım. bu iğneleri napcaz bilmiyorum. koldan vurulurken de kan sulandırıcı ilaç kana karışınca mahvediyodu. kolum sızlıyodu bi yarım saat.

Kızlar doktordayım. Bir rüya gördüm.. Kalp atışlarını duymuyor alttan bakmak istiyor , onu da ben istemiyorum . Sonra kabul ediyorum . Atışlar çok iyi değil , ama Dr iyi diyor.. Off tuvalete git gel zaten uyuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…