2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bebeği emerken kafasi terleyen var mı benimkinin sadece yan tarafı terliyor hep
Emerken uyurken hep kafası terliyor bizimkinin ama saçı çok Ya ondan diye düşünüyorum saçından dolayı hergun yıkamak zorunda kalıyorum kızı yağlanıyor

Yani dursabile seni gormeye tenezzul etmeyen insanlar bi zahmet cocuda gormesinler yani bi tartisma kavga olur kusluk anlarim oglu sonucta cocunu gorsun ama seninle hicbir muhabbetleri yok durduk yere kin besliyorlar ozaman gormesinler bebegide
Dimi bende böyle düşünüyorum şimdiye kadar beni yok sayan insanlar bebeğimi neden görsün ki onu ben doğurdum sonuçta

Canım aslında bakarsan bende temizlik yemek saldim. inan akşam yemeği sadece bi çeşit yapıyorum.bazen sadece yumurtayla gecistiriyoruz. Benim yorgun olduğum konu oğlumun uykuda emmesi.Mesala uyutuyorum uyanmamasi için birinin sallamasi lazım ki yetişip uykuda emzireyim.eğer uyanirsa sil baştan ve bu sefer hic uyumaz.2.tam uyuttugum zaman ne çok uykuya geçmesi lazım nede hafif uykusu olması lazım.uykuya tam da larda ememiyir yarım uyursa bu sefer çığlık atıp tutmuyor.inan defalarca gogsumden ayağıma,ayagimdan göğsüme alıyorum tam emdiği zamanda sallayarak emziriyormki uyanmasin tabi ben pert oluyirum artık.gece 12 yarım yamalak emzirip uyuttum.ben uyanmadan o uyandı saat 4.te ve emmedi çok ağladı ac oldu halde.illaki uyutmam gerekliydi.inan bazen sabrimin sınırına geliyorum.sabır çekiyorum tekrar dvm ediyorum.6.aya kadar emseydi yine yeterdi.mama ek gıda dvm ederdik yolumuza.çünkü boyle ne misafir kabul edebiliyorum nede cikabiliyorum.

Valla canım bir siz bir kaynin varsa burda kızı görmeye gelebilirler
Bir de esin şehir dışına gittikçe annenlere birakildiginizi biliyorlar
Kendilerince düşünürler,bebeğin aklı ermeye başlamıştır babanneyi dedeyi bilsin gibisinden isterler görmek

Kızlar bizimde bugün 3 aylık kontrolümüz vardi. En son martin 21 gitmiştik 5265 çıkmıştı 5100 olarak aldılar kıyafetli olduğu için
Bugün gittik 5770 gibi falan çıktı 5600 baz aldılar kilosunu boyu 59 olmuş
Gelişimi orta seviyede ilerliyor bakalım

Maşallah prensese❤aylik nekadar almış oluyor

Aynısı canım mahvettiler düğünümü vallahi birkez geldiler mi Hep gelirler sakın izin verme benimkiler öyle kolayını bulsalar evden çıkmayacaklar

Ben kabul etmiyorum evime benim kendi annemler kızıyor bana biliyor musun, yok onlar büyükmüş tabi kapımı açacakmışım falan kimseye demiyorum artık, ben baştan söyledim onun için geliyorlarsa gelmesinler diye eşim tabiki söylemez böyle bişeyi bana emrivaki olur, eşime de üzülüyorum bak benim ailem geliyor eşimde ne alıp ne yedireceğini bilemez böyle koşturur onlar için, ya da annemlere gidiyoruz annemlerin eksiklerini görür mesela geçen yıl annemlere tv aldık eşim söyledi alalım diye yani, ne olurdu onun ailesiyle de böyle olsaydık atıyorum eşimin Konya da işi var ben de gitseydim bebekle falan onlarında Gönüller’i olsaydı ama onlar bu yolu seçti iyi geçinmek dururken herşeyi yokuşa sürdüler ve onlara saygım sevgim hiç bişeyim yok

Aynısı canım mahvettiler düğünümü vallahi birkez geldiler mi Hep gelirler sakın izin verme benimkiler öyle kolayını bulsalar evden çıkmayacaklar
Bunlardan oyle canım birbirlerinde kalmaya bayılırlar ben asla istemiyorum, zaten evim küçük ben kendi ailem bile yatılı kalsa rahat edemem ki kaldı ki onlar, görümcem gider ailesinde 3 ay kalırdı mesela eşini falan bırakıp, ya da görümce İstanbul’a gelir eltimde aylarca kalır ki eltimde çalışıyor yani napıyosa gündüzleri kadının evinde kimse yokken, canım masraf olmasın diye düğün bile yapmadım ben gerek yok dedim

Aynen benim kizda kendi kendine buyuyor hic nasil uyutacagim diye dusunemedim oglandan. 4 yas 5 yas simdi goruncemle bunu konusuyorduk biri 4 digeri 6 iki oglu var hala cok zor diyor. Evlendirince rahat ederiz artik

Benim annemle kocamda bir oldu ne yaparlarsa yapsınlar anne baba diye ben ilk kabul ettiğim güne çok pişmanım

Ya bi yönden hak var aslında onlar normal davranacaksa ama sende geçmişi düşünüyorsun haklı olarak çok çocukça davranmışlar en güzel zamanlarını yaşanman gerekirken
Aslında dinsel acıdan da iyi ama bende olsam görüşeceğimi sanmıyorum

Çok sağol bende yakın düşünüyorum çok ara verirsem bir daha ugrasamam zor gelir diye valla. Zaten 2 olunca bakıcı alcam yemek ve utu de yapan. Bana sadece çocuklarla ilgilenmek kalir diye ümit ediyorum
hem bakıcı hem ütücu olunca aynı kişi bebeler telefon ve tv bağımlısı oluyor. Kendinden pay bic herşeye yetisebiliyor musun. O kişi de ev işi yapabilmek için çocuğu oyalayacak şeyler buluyor. Bu oyuncak fln değil tv yada telefon oluyor

İyi ki yapmamışsın eşim ağladı düğünde herkesin içinde kaynana bayıldı tüm gece hastanedeydi yani yapıp rezil olacağına yapmamışsın iyi ki hiç unutmuyorum düğünü evlilik yıldönümümüz haftasonu gene migrenim tuttu günlerdir can sıkıntısı hatırladıkça tiksiniyorum

Benim annemle kocamda bir oldu ne yaparlarsa yapsınlar anne baba diye ben ilk kabul ettiğim güne çok pişmanım
Bak onlar hatalarını anlamış olsalar biz kötü davrandık kabul ediyoruz deseler ben gene tamam der barışırım ama kuyrukları dik ki biz bişey yapmadık diyorlar

Bak onlar hatalarını anlamış olsalar biz kötü davrandık kabul ediyoruz deseler ben gene tamam der barışırım ama kuyrukları dik ki biz bişey yapmadık diyorlar
Kız ne diyecekler yüzüme gözüme bedavaya aldık seni diye sırıtıyor kayınpeder pişkinler görgüsüzler 6 yıl oldu hala kabul edemiyorum

Ya seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız İnan o kadar rezil oldum ki ben komşulara akrabalara insan içine çıkacak yüzüm kalmamıştı, eşim şehir dışına gittiğinde gidip anemlerde kalıyordum bi komşu şey demiş anneme senin kız elinde çanta ile geldi anlaşamadılar dimi belliydi ayrılacakları falan demiş herkes o kadar emindi ki çünkü kv ayıracağım ben yaşadığım sürece huzurunuz olmayacak dedi, bi de o kadar okumuş etmişim benden kaliteli bişeyler beklediler bu varoşları görünce herkes şok, ben aileme çok şaşırdım babam defalarca söyledi bana bak millet ne der diye düşünme at nişanı biz arkandayız diye atmadım kaynanamı sevindirmek istemedim eşim de benden yana dedim ikimiz bir olur hallederiz herşeyi dedim ama oyle olmuyormuş işte

Şu yerine içtiklerin kilo yapmadimi. Sonuçta içleri şeker dolu ve katkı maddesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…