- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Emerken uyurken hep kafası terliyor bizimkinin ama saçı çok Ya ondan diye düşünüyorumBebeği emerken kafasi terleyen var mı benimkinin sadece yan tarafı terliyor hep
Dimi bende böyle düşünüyorum şimdiye kadar beni yok sayan insanlar bebeğimi neden görsün ki onu ben doğurdum sonuçtaYani dursabile seni gormeye tenezzul etmeyen insanlar bi zahmet cocuda gormesinler yani bi tartisma kavga olur kusluk anlarim oglu sonucta cocunu gorsun ama seninle hicbir muhabbetleri yok durduk yere kin besliyorlar ozaman gormesinler bebegide
Canım aslında bakarsan bende temizlik yemek saldim. inan akşam yemeği sadece bi çeşit yapıyorum.bazen sadece yumurtayla gecistiriyoruz. Benim yorgun olduğum konu oğlumun uykuda emmesi.Mesala uyutuyorum uyanmamasi için birinin sallamasi lazım ki yetişip uykuda emzireyim.eğer uyanirsa sil baştan ve bu sefer hic uyumaz.2.tam uyuttugum zaman ne çok uykuya geçmesi lazım nede hafif uykusu olması lazım.uykuya tam da larda ememiyir yarım uyursa bu sefer çığlık atıp tutmuyor.inan defalarca gogsumden ayağıma,ayagimdan göğsüme alıyorum tam emdiği zamanda sallayarak emziriyormki uyanmasin tabi ben pert oluyirum artık.gece 12 yarım yamalak emzirip uyuttum.ben uyanmadan o uyandı saat 4.te ve emmedi çok ağladı ac oldu halde.illaki uyutmam gerekliydi.inan bazen sabrimin sınırına geliyorum.sabır çekiyorum tekrar dvm ediyorum.6.aya kadar emseydi yine yeterdi.mama ek gıda dvm ederdik yolumuza.çünkü boyle ne misafir kabul edebiliyorum nede cikabiliyorum.Canım yaşadığın şey çok normal hepimiz zaman zaman yasiyoruzdur eminim.
Mükemmeliyetçi olmamak lazım ben bunu anladım. Temizliği yemeği saldım olduğu kadar diyorum.
Oğlumun emmesini çok kafaya takiyordum yavaş yavaş onda da rahatliyorum bugün de az içmiş olsun ne olacak diyorum. Büyük oğlumla olduğu kadar zaman geçirmeye çalışıyorum.
İnsanız yani üstün yeteneklerimiz yok ki hepsini son derece güzel yapalım
bizimki yastık su gibi oluyo çok terliyor ve kel.saç ile alakası yok.Emerken uyurken hep kafası terliyor bizimkinin ama saçı çok Ya ondan diye düşünüyorumsaçından dolayı hergun yıkamak zorunda kalıyorum kızı yağlanıyor
Valla canım bir siz bir kaynin varsa burda kızı görmeye gelebilirlerUmarım bebek için gelmiyorlardır, dün akşam eşime de söyledim eğer bebeği görmeye geliyorlarsa söyle gelmesinler dedim o da bilmiyorum gezmeye geliyorlarmış dedi gezecek kimseleri yok bi benim eşim bi de abisi var İstanbul’da başka kimseleri yok, eşim bana vicdan yaptırtacak alıp götüreyim göstereyim abimlerde diyecek ben nasıl göndereyim el kadar bebeği onların içine yabancısı değiller tabiki ama ben olmadan kaç dakika durabilir off of
Maşallah prensese❤aylik nekadar almış oluyorKızlar bizimde bugün 3 aylık kontrolümüz vardi. En son martin 21 gitmiştik 5265 çıkmıştı 5100 olarak aldılar kıyafetli olduğu için
Bugün gittik 5770 gibi falan çıktı 5600 baz aldılar kilosunu boyu 59 olmuş
Gelişimi orta seviyede ilerliyor bakalım
Aynısı canım mahvettiler düğünümü vallahi birkez geldiler mi Hep gelirler sakın izin verme benimkiler öyle kolayını bulsalar evden çıkmayacaklarYa ben evime gelmelerini de istemiyorum bi kere gelme talebinde bulundular eşim bana sordu bende hayır istemiyorum gelmesinler dedim eşim de müsait değiliz dedi, gelip hiç bişey olmamış gibi davranmalarından korkuyorum sanırım, o nişanlılık zamanları ev kurma çabamız hepsi o kadar zorluydu ki hayatımın en güzel günlerini hep kötü yaşattılar bana 10 ay nişanlı kaldım bi kere ne beni ne ailemi arayıp etmediler kına geceme gelmediler(7-11arası olan kına gecesine 10-30 da geldiler kına yakılmıştı geldiklerinde 10 dk durup gittiler) yani anlatılacak o kadar çok şey var ki, ne nişanımda huzur verdiler(kaynanam bayıldı istemiyorum diye yırtındı herkesin içinde) ne hazırlıklarda bir iğne hakları geçmedi üzerime maddi manevi çok çok zorlandık yarım yamalak eşyayla evlendik nikahta toplanan parayla alırız kalanları dedik, nikah günümde kv den bedduamı da yedim, bi çok genç kızlık hevesim kursağımda kaldı takısından tokasından geçtim zaten istemedik hiç bir şey, yani tüm bunları bana yaşatmışlarken nasıl ben onları evimde ağırlayabilirim ki İnan içim almıyor
Ben kabul etmiyorum evime benim kendi annemler kızıyor bana biliyor musun, yok onlar büyükmüş tabi kapımı açacakmışım falan kimseye demiyorum artık, ben baştan söyledim onun için geliyorlarsa gelmesinler diye eşim tabiki söylemez böyle bişeyi bana emrivaki olur, eşime de üzülüyorum bak benim ailem geliyor eşimde ne alıp ne yedireceğini bilemez böyle koşturur onlar için, ya da annemlere gidiyoruz annemlerin eksiklerini görür mesela geçen yıl annemlere tv aldık eşim söyledi alalım diye yani, ne olurdu onun ailesiyle de böyle olsaydık atıyorum eşimin Konya da işi var ben de gitseydim bebekle falan onlarında Gönüller’i olsaydı ama onlar bu yolu seçti iyi geçinmek dururken herşeyi yokuşa sürdüler ve onlara saygım sevgim hiç bişeyim yokValla canım bir siz bir kaynin varsa burda kızı görmeye gelebilirler
Bir de esin şehir dışına gittikçe annenlere birakildiginizi biliyorlar
Kendilerince düşünürler,bebeğin aklı ermeye başlamıştır babanneyi dedeyi bilsin gibisinden isterler görmek
Tam ayını doldurmamış ama işte 500 600 gr arası işte iyi dediler hemşire ama bilmiyorum artikMaşallah prensese❤aylik nekadar almış oluyor
Bunlardan oyle canım birbirlerinde kalmaya bayılırlar ben asla istemiyorum, zaten evim küçük ben kendi ailem bile yatılı kalsa rahat edemem ki kaldı ki onlar, görümcem gider ailesinde 3 ay kalırdı mesela eşini falan bırakıp, ya da görümce İstanbul’a gelir eltimde aylarca kalır ki eltimde çalışıyor yani napıyosa gündüzleri kadının evinde kimse yokken, canım masraf olmasın diye düğün bile yapmadım ben gerek yok dedimAynısı canım mahvettiler düğünümü vallahi birkez geldiler mi Hep gelirler sakın izin verme benimkiler öyle kolayını bulsalar evden çıkmayacaklar
Kesinlikleeeee
Evde 2.5 yaş bebesi olunca 3 aylık bebe kendi kendine uyumayi öğreniyor. O derece zor günler. Herşeye Hayır hayır Hayır
Hayır kelimesine sinir oldum başkası söyleyince de saçlarım dikiliyor.
4 yaşı daha fena diyenler var ama onu henüz deneyimlemedim
Benim annemle kocamda bir oldu ne yaparlarsa yapsınlar anne baba diye ben ilk kabul ettiğim güne çok pişmanımBen kabul etmiyorum evime benim kendi annemler kızıyor bana biliyor musun, yok onlar büyükmüş tabi kapımı açacakmışım falan kimseye demiyorum artık, ben baştan söyledim onun için geliyorlarsa gelmesinler diye eşim tabiki söylemez böyle bişeyi bana emrivaki olur, eşime de üzülüyorum bak benim ailem geliyor eşimde ne alıp ne yedireceğini bilemez böyle koşturur onlar için, ya da annemlere gidiyoruz annemlerin eksiklerini görür mesela geçen yıl annemlere tv aldık eşim söyledi alalım diye yani, ne olurdu onun ailesiyle de böyle olsaydık atıyorum eşimin Konya da işi var ben de gitseydim bebekle falan onlarında Gönüller’i olsaydı ama onlar bu yolu seçti iyi geçinmek dururken herşeyi yokuşa sürdüler ve onlara saygım sevgim hiç bişeyim yok
Ya bi yönden hak var aslında onlar normal davranacaksa ama sende geçmişi düşünüyorsun haklı olarak çok çocukça davranmışlar en güzel zamanlarını yaşanman gerekirkenBen kabul etmiyorum evime benim kendi annemler kızıyor bana biliyor musun, yok onlar büyükmüş tabi kapımı açacakmışım falan kimseye demiyorum artık, ben baştan söyledim onun için geliyorlarsa gelmesinler diye eşim tabiki söylemez böyle bişeyi bana emrivaki olur, eşime de üzülüyorum bak benim ailem geliyor eşimde ne alıp ne yedireceğini bilemez böyle koşturur onlar için, ya da annemlere gidiyoruz annemlerin eksiklerini görür mesela geçen yıl annemlere tv aldık eşim söyledi alalım diye yani, ne olurdu onun ailesiyle de böyle olsaydık atıyorum eşimin Konya da işi var ben de gitseydim bebekle falan onlarında Gönüller’i olsaydı ama onlar bu yolu seçti iyi geçinmek dururken herşeyi yokuşa sürdüler ve onlara saygım sevgim hiç bişeyim yok
Çok sağolbende yakın düşünüyorum çok ara verirsem bir daha ugrasamam zor gelir diye valla. Zaten 2 olunca bakıcı alcam yemek ve utu de yapan. Bana sadece çocuklarla ilgilenmek kalir diye ümit ediyorum
İyi ki yapmamışsın eşim ağladı düğünde herkesin içinde kaynana bayıldı tüm gece hastanedeydi yani yapıp rezil olacağına yapmamışsın iyi ki hiç unutmuyorum düğünü evlilik yıldönümümüz haftasonu gene migrenim tuttu günlerdir can sıkıntısı hatırladıkça tiksiniyorumBunlardan oyle canım birbirlerinde kalmaya bayılırlar ben asla istemiyorum, zaten evim küçük ben kendi ailem bile yatılı kalsa rahat edemem ki kaldı ki onlar, görümcem gider ailesinde 3 ay kalırdı mesela eşini falan bırakıp, ya da görümce İstanbul’a gelir eltimde aylarca kalır ki eltimde çalışıyor yani napıyosa gündüzleri kadının evinde kimse yokken, canım masraf olmasın diye düğün bile yapmadım ben gerek yok dedim
Bak onlar hatalarını anlamış olsalar biz kötü davrandık kabul ediyoruz deseler ben gene tamam der barışırım ama kuyrukları dik ki biz bişey yapmadık diyorlarBenim annemle kocamda bir oldu ne yaparlarsa yapsınlar anne baba diye ben ilk kabul ettiğim güne çok pişmanım
Kız ne diyecekler yüzüme gözüme bedavaya aldık seni diye sırıtıyor kayınpeder pişkinler görgüsüzler 6 yıl oldu hala kabul edemiyorumBak onlar hatalarını anlamış olsalar biz kötü davrandık kabul ediyoruz deseler ben gene tamam der barışırım ama kuyrukları dik ki biz bişey yapmadık diyorlar
Ya seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız İnan o kadar rezil oldum ki ben komşulara akrabalara insan içine çıkacak yüzüm kalmamıştı, eşim şehir dışına gittiğinde gidip anemlerde kalıyordum bi komşu şey demiş anneme senin kız elinde çanta ile geldi anlaşamadılar dimi belliydi ayrılacakları falan demiş herkes o kadar emindi ki çünkü kv ayıracağım ben yaşadığım sürece huzurunuz olmayacak dedi, bi de o kadar okumuş etmişim benden kaliteli bişeyler beklediler bu varoşları görünce herkes şok, ben aileme çok şaşırdım babam defalarca söyledi bana bak millet ne der diye düşünme at nişanı biz arkandayız diye atmadım kaynanamı sevindirmek istemedim eşim de benden yana dedim ikimiz bir olur hallederiz herşeyi dedim ama oyle olmuyormuş işteİyi ki yapmamışsın eşim ağladı düğünde herkesin içinde kaynana bayıldı tüm gece hastanedeydi yani yapıp rezil olacağına yapmamışsın iyi ki hiç unutmuyorum düğünü evlilik yıldönümümüz haftasonu gene migrenim tuttu günlerdir can sıkıntısı hatırladıkça tiksiniyorum
Şu yerine içtiklerin kilo yapmadimi. Sonuçta içleri şeker dolu ve katkı maddesi.Yani burada karsi olanlar var bu duruma 6sy sadece anne sutu diye ama ben suda bir zarar gormuyorum fazla sudan zarar gelmezde susuzluktan gelir şunada katiliyorum anne sutu su ihtiyacini karsiliyordur ona birsey diyemem ama ben gozumde gorecek oyle icim rahat ediyor ben hamilelikten once hic suyu agzima sokmazdim gunde yarim caybardagi anca ama olmedim bak halen yasiyorumhep icetea kola meyvesuyu meyve cay vsvs tiketiyordum onlar karsiliyormus demekki sivi ihtiyacini ama suyun yeri tabiki baska oyuzden sutte nekadar su olursa olsun sonucta sekerli cok terliyorlar bizimkinin ozellikle basi durduk yere soguk havada bile tenine battaniye vs temas ettimi terliyor. İstedin yere yatir uzerine ortmesen bile terler ben korkuyorum susuz kalacak diye oyuden gunluk biberonla bir iki cekiyor geri cikartiyorum ozelliklere bunu suan surup kullaniyoruz pekmez gibi sekerli ondan sonra veriyorum yanmasin ici diye yaz geliyor daha fazla veririm suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?