Ya ben evime gelmelerini de istemiyorum bi kere gelme talebinde bulundular eşim bana sordu bende hayır istemiyorum gelmesinler dedim eşim de müsait değiliz dedi, gelip hiç bişey olmamış gibi davranmalarından korkuyorum sanırım, o nişanlılık zamanları ev kurma çabamız hepsi o kadar zorluydu ki hayatımın en güzel günlerini hep kötü yaşattılar bana 10 ay nişanlı kaldım bi kere ne beni ne ailemi arayıp etmediler kına geceme gelmediler(7-11arası olan kına gecesine 10-30 da geldiler kına yakılmıştı geldiklerinde 10 dk durup gittiler) yani anlatılacak o kadar çok şey var ki, ne nişanımda huzur verdiler(kaynanam bayıldı istemiyorum diye yırtındı herkesin içinde) ne hazırlıklarda bir iğne hakları geçmedi üzerime maddi manevi çok çok zorlandık yarım yamalak eşyayla evlendik nikahta toplanan parayla alırız kalanları dedik, nikah günümde kv den bedduamı da yedim, bi çok genç kızlık hevesim kursağımda kaldı takısından tokasından geçtim zaten istemedik hiç bir şey, yani tüm bunları bana yaşatmışlarken nasıl ben onları evimde ağırlayabilirim ki İnan içim almıyor