2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kız ne diyecekler yüzüme gözüme bedavaya aldık seni diye sırıtıyor kayınpeder pişkinler görgüsüzler 6 yıl oldu hala kabul edemiyorum
Ya seninle tanışmalıyız benden 2 ay önce kaynım evlendi ona düğün yaptılar (mevludlu) yemekli vs, bilezikler de takıldı 6 tane burma, ama kayınpederim bana nikahımda takı sırasına girip borcum olsun dedi

Benim eşimin abisi bunlar yüzünden boşanmış gerçekten dayanılacak gibi değil oğulları mükemmel insanlar ama aile vasat komşusu gelip gidip anneme boşanor sizinkiler de dayanılmaz diyormuş annem arayıp ağlardı boşanmayın diye

Benim kayınpeder 3 bilezik yapacağım dedi bilezikleri aldık ödemedi nişan altınlarını da aldılar kendi nişan takımlarımı satıp bileziklerimi ödedim kendime bilezik takmışlığım var yani

Bosandinizmi peki ?

Kuzum genelde instagram uzerinden yapiyolar bu isi emzirenanne var gir bi bak profiline
Bilmiyorumki bizimki kucaga geldimi agliyo deligibi hani emmeyi gectim
Kucakta emzirme pozisyonunda yatsa umudum var yatiramiyorumki yerdenyatarken meme agzina veriyorum guluyo yaliyo

Oh afiyet olsun catlamislardir biyerlerinden ) allahim kimsenin yuvasini yikmasin cok zor olan cocuklara oluyor
Yok şimdi torun sevmek için çıldırıyorlar =) ama müsait olamıyoruz ne hikmetse =p

Baş sağlığı ve sabır diliyorum çok zor

Banami kilo yapmadi anlamadim eger benim kilomu soruyorsan 42- 45 kiloydum sivi ne olacak ben surekli paketli gida tuketirdim simdide oyle market olsa dayanmaz oyle boyle degil kekler
Biskuviler
Ben yesem onları kilo yapar valla. Paketli gıdalar. Metabolizman hızlı ozaman.

O zaman hiç almamakla haklısın diyecek bir şey bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…