2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hepimizin farklı geçiyor canım o yüzden 1. Kolay 2. Kolay benimki zor şöyle zor böyle zor diye kimsenin yorumunu dinleme yapmayacak olsam ben yapmazdım 15 gün senin o 1 gün çektiğin acıyı çektim resmen sürüklendim o kadar kötüydü ki ilki ama 2. De kendim yaptım t0m işimi

evet canım ben de netten cok alırım lcw dan magazaya iade de degişim de olur

Bizde bu ay 520g aldik kuzum okumussundur. Ama doktor kilo tek basina kriter degildir dedi boy 4cm artmis 64olmus kafa 2,5cm.buyumus mutlu saglikli gorunuyor mamaya gerek yok dedi.❤
Canim ben de sağlık ocağından geliyorum şimdi. Senin kızın da uzun dimi 63 cm olmuşuz biz. Ama boy uzun olunca çok zayıf görünüyor ya. Kayinvalideme kalsa bir deri bir kemik. 10 gün önce gitmiştik en son ondan beri 300 Gr daha almış. 5600 olmuş şimdi. Azra kaç kilo?

Benimkide en son 20 gün önce 64 cm idi kahkisi. Boy uzun olunca zayıf görünüyor kuzular

Kuzlara maşallah

Sanırım senin kuzuda dişi erken getirecek canım aynı sıkıntıları bizde yaşıyoruz

Ya bir yerde okudum da acı, baharatlı şeyler sütün tadını değiştirdiği için meme reddi olabilirmiş akşam emiyorsa gündüz emmiyor iştahla. Aman iyi düzelsin canım rahatla biraz
Evet ya onu bende okudum. Sütün tadı değiştiğinden içmek istemiyormuş.

@Sevimlipanduf Cnim sizin kavAmin Cnim teşekkür ederim❤kuzum peki butuk oğlun ne kadar emdi? Benim kizim biraz grip kapmış nktim bugün oglaninda burnu tıkandı ilerlememesu için ne ypmsk lazım ya?
9 ay emdi canım.
Sağlık sebebiyle kesmek zorunda kaldım ben.
İnşallah seninki uzun emer.
Burnu tikaliysa burnunu açık tut canım o ilerlemesini engeller.
Oda çok kuru olmasın biraz nem yap o da rahatlatır inşallah.

Kızlar benim bebeğim emmeden asla uyumayan bir bebek.. az önce esnediğini gördüm hemen aldım emzirdim emerken uyuyakaldı. Sürekli olan şey şu ki en ufak bi harekette ya da seste bazen de hiçbir şey olmadan gözünü açıp emmeye devam ediyor kucağımda uyurken. Yerine bıraktığım zaman genelde uynıyor uyanmasa da en fazla yarım saat uyuyor. Birazcık fazladan uyusun diye nefes almadan kucağımta yatırır oldum artık. Belimde fıtık olduğu için otururken dahi çok fazla ağrım oluyor o yüzden zorlanıyorum.. şimdi bu tam olarak neyden kaynaklanıyor emmeden uyumayı mu öğretmem lazım kucağı mı alışmış ememeyince mi tam uyanıyor yerinde yatarken.. kafamda deli sorular ve nasıl çözcem bilmiyorum. Bu bir dönemlik bişey mi sürekli mi? Çözüm önerisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…