Bizimki de yapıyor aynısı. Bilmiyorum ki bir sorun olduğunu zannetmiyorum ben.Kizlar benim kiz yatarken kollari yukari uzattiginda bazen titrio kollari bazem aglatkende oluyo havaya uzanmis o kollar titriyor anormal bir durum mu doktora gitmek gerekir mi
Kuzum sen yatir bosver oylede boylede yarim saat uyuyorlar zaten emdimi uyuduyarim saati gecerse birakmiyorsa memeyi küçük parmagii sok iceri biraktir yatir yatagina uyandimi al bidaha memeye kapan uykusunu yone orda tamamlasin yarin saat yarim saatir sende dinlenirsin benimkide herturlu yarim saatte uyaniuo bidaha aliyorum memeye birazda oyle uyuyo isteKızlar benim bebeğim emmeden asla uyumayan bir bebek.. az önce esnediğini gördüm hemen aldım emzirdim emerken uyuyakaldı. Sürekli olan şey şu ki en ufak bi harekette ya da seste bazen de hiçbir şey olmadan gözünü açıp emmeye devam ediyor kucağımda uyurken. Yerine bıraktığım zaman genelde uynıyor uyanmasa da en fazla yarım saat uyuyor. Birazcık fazladan uyusun diye nefes almadan kucağımta yatırır oldum artık. Belimde fıtık olduğu için otururken dahi çok fazla ağrım oluyor o yüzden zorlanıyorum.. şimdi bu tam olarak neyden kaynaklanıyor emmeden uyumayı mu öğretmem lazım kucağı mı alışmış ememeyince mi tam uyanıyor yerinde yatarken.. kafamda deli sorular ve nasıl çözcem bilmiyorum. Bu bir dönemlik bişey mi sürekli mi? Çözüm önerisi olan var mı
Benm de tam yarım saat oldu uyuyalı işte ses çıkacak diye yerimden bile kalkmıyorum bu sefer de gök gürlüyor illa uyanacak sankiKuzum sen yatir bosver oylede boylede yarim saat uyuyorlar zaten emdimi uyuduyarim saati gecerse birakmiyorsa memeyi küçük parmagii sok iceri biraktir yatir yatagina uyandimi al bidaha memeye kapan uykusunu yone orda tamamlasin yarin saat yarim saatir sende dinlenirsin benimkide herturlu yarim saatte uyaniuo bidaha aliyorum memeye birazda oyle uyuyo iste
Ben olsam dr u dinlerdim agri kesici konusunda3. Ay kontrolumuzden geldik. Rota ve menenjit yapildi. Rota icin yarim saat once aclik ve sorasinda yarım saat aclik gerekliymis. Doktor oncesinde calpol ver dedi hemsireler gerek yok dedi eve gidince versem mi bilemedim:/ Bizim oglanin pipisi icine kacik gibi oluyor bezi actigimizda onda bir sıkıntı yok. Kokunden itibaren iki cm olmali yumurtaliklari da yerinde olmali dedi.( Oglu olanlar yasarsa diye yazayim dedim) saglik ocaginda boyunu 65 olctuler burda 62. Kilo saglik ocaginda 6300 burda 6200 hangisini baz alayim bilemedimTemmuz sonu tatile gidecegiz.bazi asilar var ya suya sokmayin diyorlar dedim. Onlar hurafe dedi. Ama denize 1 yasina kdr sokulmaz. Havuza da sokcalsan küçük havuz alcaksn ona koycaksin dedi. Ruzgar olmicak dedi. 6 aylikken ben sokacaktim ya çok sacma geldi
Canim youtubede pispisli supurge sesi var onu desenese uzaga telefonu koy acik birak hic vidio reklam falan cikmiyorda 10 saatlik olani bile var ac onla uyusun birde oyle dene dedigin gibi cocuklar bir sese alisik sesiiz ortamsa cit cikmicak ses varsa hep o ayarda olacak sesten sessizlige gecistede uyaniyor pispis sesi acik uyuyor diyelim ki sarj bitti gozler hemen aciliyor alistiklari yerde ne ses yapacaksin nede sessiz duracaksin nasil biraktiysan oyle devam ediyorlar telefon ses acik olduna hicbi farkli sesi algilayamiyor kapi sesi konusma sesi duymuyor bileKızlar benim bebeğim emmeden asla uyumayan bir bebek.. az önce esnediğini gördüm hemen aldım emzirdim emerken uyuyakaldı. Sürekli olan şey şu ki en ufak bi harekette ya da seste bazen de hiçbir şey olmadan gözünü açıp emmeye devam ediyor kucağımda uyurken. Yerine bıraktığım zaman genelde uynıyor uyanmasa da en fazla yarım saat uyuyor. Birazcık fazladan uyusun diye nefes almadan kucağımta yatırır oldum artık. Belimde fıtık olduğu için otururken dahi çok fazla ağrım oluyor o yüzden zorlanıyorum.. şimdi bu tam olarak neyden kaynaklanıyor emmeden uyumayı mu öğretmem lazım kucağı mı alışmış ememeyince mi tam uyanıyor yerinde yatarken.. kafamda deli sorular ve nasıl çözcem bilmiyorum. Bu bir dönemlik bişey mi sürekli mi? Çözüm önerisi olan var mı
biberonla aliyormu? valla ben iki aydir uğraşıyorum.tam düzeldi derken hopp yine sil başa geri donuyoruzBu meme reddi ne zaman geçecek yagece hiç almadı sağıp verdim bi gün iyi bi gün kötü
Ne biliim canim ya burdaki arkadaslar da vermemisti sanki. Hatta burda konusulmustu ates olmasi gerekir biraz diye. 5 sn de kafamda onlar donduBen olsam dr u dinlerdim agri kesici konusunda
O kadar asi oldu illaki agrisi olur atesi olur mu bilmiyorum ama agri, huzursuzlugu olabilir
Cnm bende aynı sorunu yaşıyordum bu hafta çözdüm sanki kucagımda uyutuyorum sürekli bakıyorum gözler kapalı derin uykuya geçmiş gibi beşiğine yatırmıyorum öncesinde koltukta yer hazırlıyorum kucagımdan yavaşça bırakıyorum ama kollarımı çekmeden yani sıcaklığı hissetmeye devam ediyor sonra yavasça çekiyorum kollarımı bide sana tavsiyem gözlerine ince tülbent gibi birşey ört bnmki önceden hemen açardı gözlerini çok huysuz olurdu. Gözlerini örttüğüm günden beri derin ve uzun uyuyor uykusunu aldıgı içinde huysuzluk yapmıyor deneyebilirsinKızlar benim bebeğim emmeden asla uyumayan bir bebek.. az önce esnediğini gördüm hemen aldım emzirdim emerken uyuyakaldı. Sürekli olan şey şu ki en ufak bi harekette ya da seste bazen de hiçbir şey olmadan gözünü açıp emmeye devam ediyor kucağımda uyurken. Yerine bıraktığım zaman genelde uynıyor uyanmasa da en fazla yarım saat uyuyor. Birazcık fazladan uyusun diye nefes almadan kucağımta yatırır oldum artık. Belimde fıtık olduğu için otururken dahi çok fazla ağrım oluyor o yüzden zorlanıyorum.. şimdi bu tam olarak neyden kaynaklanıyor emmeden uyumayı mu öğretmem lazım kucağı mı alışmış ememeyince mi tam uyanıyor yerinde yatarken.. kafamda deli sorular ve nasıl çözcem bilmiyorum. Bu bir dönemlik bişey mi sürekli mi? Çözüm önerisi olan var mı
o da sonuçlarinden biri canım. bızde aksi oldu ama daha çok memeci oldu. red mı var suanda
bunu ben de yapmaya basladımm. kv soyledı senın kokunu sındır bi tülbent koy dedı hakkaten de ıse yarıyor yanındayken etkı etmıyor ama gözlerını kapatyorumbazen uykuya dalmasıı ıcnCnm bende aynı sorunu yaşıyordum bu hafta çözdüm sanki kucagımda uyutuyorum sürekli bakıyorum gözler kapalı derin uykuya geçmiş gibi beşiğine yatırmıyorum öncesinde koltukta yer hazırlıyorum kucagımdan yavaşça bırakıyorum ama kollarımı çekmeden yani sıcaklığı hissetmeye devam ediyor sonra yavasça çekiyorum kollarımı bide sana tavsiyem gözlerine ince tülbent gibi birşey ört bnmki önceden hemen açardı gözlerini çok huysuz olurdu. Gözlerini örttüğüm günden beri derin ve uzun uyuyor uykusunu aldıgı içinde huysuzluk yapmıyor deneyebilirsin
o da sonuçlarinden biri canım. bızde aksi oldu ama daha çok memeci oldu. red mı var suanda
Ya ben bunu yaptım biliyor musun sonra çocuk o sese bağımlı oldu piş piş sesi olmadan geceleri bile uyumaz oldu yatak odamızda sabaha kadar piş piş sesi, yok dedim bu böyle olmaz uyumazsa uyumasın bi daha hiç oyle sesler açmadımCanim youtubede pispisli supurge sesi var onu desenese uzaga telefonu koy acik birak hic vidio reklam falan cikmiyorda 10 saatlik olani bile var ac onla uyusun birde oyle dene dedigin gibi cocuklar bir sese alisik sesiiz ortamsa cit cikmicak ses varsa hep o ayarda olacak sesten sessizlige gecistede uyaniyor pispis sesi acik uyuyor diyelim ki sarj bitti gozler hemen aciliyor alistiklari yerde ne ses yapacaksin nede sessiz duracaksin nasil biraktiysan oyle devam ediyorlar telefon ses acik olduna hicbi farkli sesi algilayamiyor kapi sesi konusma sesi duymuyor bile
biberonla aliyormu? valla ben iki aydir uğraşıyorum.tam düzeldi derken hopp yine sil başa geri donuyoruz
canım burda konusu oldu bunun çok konuştuk. bu aylarda bebeklerim uyku döngüleri değişiyor yetıskın ınsanlar gb 1.5 saat olucakmış döngulerı 45dk dan önce uyanmasının sebebı derin uykuya kendısının geçememesi neşekilde uyursa o sekılde devam ettırılmek gerekıyor sana tavsıyem 30. dkda mı uyanıyor, basında bekle tam kıprdanacakken pışpış yap devam eder. ya da hemen meme ver yıne devam eder ama uykuya döndurmeye calıs ılk gunlerde donemeyecek ama gunden gune alıscak ve 4,5hafta kadr sonra ıhtyacı kalmıckmıs tabı ugrastrrcak senı bu. ben 2haftadır uyguluyrm gerıdonus aldım her uyansnda devam ettrmeye calstım sımdı uyursa enaz 1saat uyuyor. 45dk.dan önce uyanırsa felaket uykusu denıyor. bu bebeklerimzın aslında ne kadar saglıklı gelıstıgının göstergesıymıs. beyınlenalakalı taamamen. uyku meleğini dınlemenı tavsıye ederım yputube da ben ondan öprendm hepsnı. ha bir de şu var. bu noktada eskı alıskanlklar gıdıuormus uyku egıtımının tam vaktıymıs kendıkendıne uyumayı ogrenemezse bu bızı cagırmaları kalıcı olabılıyormus bazı bebeklerde. pış pış ıse yaradı sanrm bende. dün 6buuckta yattı gece uykusuna 9bucukta memeye kalktı. bırde 12bucukta. normalde bukadar kısa surmuyordu tek veya 2beslenme oldugu ıcn baska emzırmemelyım dıye dusundum. 2de anıden uyandı baktım gaz cıkarıyor gözlerı açıktı sonra iki pışpış vurdum sırtına kendı daldı bıdaha sabah uyandı. bu noktada bıze cok ıs düşüyorKızlar benim bebeğim emmeden asla uyumayan bir bebek.. az önce esnediğini gördüm hemen aldım emzirdim emerken uyuyakaldı. Sürekli olan şey şu ki en ufak bi harekette ya da seste bazen de hiçbir şey olmadan gözünü açıp emmeye devam ediyor kucağımda uyurken. Yerine bıraktığım zaman genelde uynıyor uyanmasa da en fazla yarım saat uyuyor. Birazcık fazladan uyusun diye nefes almadan kucağımta yatırır oldum artık. Belimde fıtık olduğu için otururken dahi çok fazla ağrım oluyor o yüzden zorlanıyorum.. şimdi bu tam olarak neyden kaynaklanıyor emmeden uyumayı mu öğretmem lazım kucağı mı alışmış ememeyince mi tam uyanıyor yerinde yatarken.. kafamda deli sorular ve nasıl çözcem bilmiyorum. Bu bir dönemlik bişey mi sürekli mi? Çözüm önerisi olan var mı
ondandır canım o bizde yaklasık on gün surdu malesef tam bıttı derken dıgerı ıse erkenbasladı. uzmanların soyledıklerı tahmını haftalarmıs benımnkızım erken gırıyor bıraz uzun olan sıcrama baslladı bu epey zor hakkaten bırgun okadsr sakin ertesı gun bambaska bırı hepsı beyınlerınden kaynaklıymış sabredıcezz. sen de mumkun oldugunca uyaransız yerde emzırmeye calısEvet ya ağlıyor gece alırdı hiç reddetmeden dün almadı bugün 3.sıçrayışa girdi
Baska yolu yok ben bazen yanina pis pis aciyorum su sesiyle birlesik olanvar onu deneyebilirsinBenm de tam yarım saat oldu uyuyalı işte ses çıkacak diye yerimden bile kalkmıyorum bu sefer de gök gürlüyor illa uyanacak sankiher seferinde memeye götürünce alışıyor diye üzülüyorum ama öbür türlü de hiç uyumuyor daha beter oluyor
Kuzum ilk gaz sancilari varken dede gibi inlerdi sabaha kadar uyutmazdi ben sadece beyazgurultudeki supurgeyle uyutuyordum artik inlemeler bitti normal uyuyordu su birhaftadir cocuk gunduzleri on dk bile uyumadi artik ucgundur bu sesle gunduzleri uyutuyorum gecede sessiz karanlik olumca uyuyor yani sadece bu sesi gunduz aciyorum oda ev isleri yemek vs yapabilmek icin ben ev daginikken cok strese giriyorumYa ben bunu yaptım biliyor musun sonra çocuk o sese bağımlı oldu piş piş sesi olmadan geceleri bile uyumaz oldu yatak odamızda sabaha kadar piş piş sesi, yok dedim bu böyle olmaz uyumazsa uyumasın bi daha hiç oyle sesler açmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?