2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ye artik gazlar hafifledi
Canim azar azar basla cocuktaki tepkiye gore vala ben ikigundur sutlu sicak cikalataniciyorum
En sevdigim kilosu. Norml canim icmiyo degil iciyordu benim zorlamamla
Uyku halinde iciriyordum
Gece kattideyn icmez halada ayni bugun biraz icti eskiye gore duzeldi bas sallamiyor icerken konusuyor artik )

Papatyamaviss cnim sizin grip miydi? bizimde burnu tıkandı yine size ne tedavi uygulandı? geçmiş olsun bu arada.
Canim oksuruk bide hirilti vardi cok , bronsit olmustu, antibiyotikle birlikte hava verdim 3 4 gun kontrol edilcek bugun gecmis mi diye.oksuruk kesinki hirilti onemli olsn resmen tum gogsu vigerleri iceriye hava dolmus gibi elini koydugunda anlarsin nefes alip verisnde

Son düzenleme:
Bebek bakım aorunlarına mucize çözümler ismini görünce kitap gözümde parladı bi anda. Çünkü mucize bi çözüme ihtiyacım var şu an uyku konusunda
Mucize çözümler var evet ama yenidogan ken uygulaabilcegin cinste , am kendi basindan gecenleri nasil neler yaptigini fln anlatiyo kaparsin bisiler elbet bende de yeni annrlere mucize çözümler var 300 kusurlik kitabi 3 4 gunde hatim etmiştim

Bende re bi 13 saat var kuzum ama beni sez surukleyerek aldilar desem yeridir

Bende ikinciden daha cok korkuyorum hep , hamileyken karon buyudukce oraso noluyo tekrsr aybi yrt mi kesiliyo vs vs zor isler bunlsrr yaa , keske ordekler getirseydi bebeleri

Evet evet plastik spekulum takarak alıyolar örneği. Yapılan test farklı sadece. Smear için de örnek alıp yapılmıştı orda

Tabi triod etkiler degerlerin dusuk ya da yuksekse. ama makinanin cekis gucuyle bebeginkide ayni degil. Bebekler cok daha iyi cekiyorlar sutu birde anne bebegi emzirirken duygusal yakinlik hissettigi icin memelere daha cok sut akisi oluyormus. Emiyorsa kilo alimida simdiye kadar iyiyse hic sagip verme. Kiz alemsin ama benim aklima hayatta gelmez su sansinda daha cok icsin diye sagmak

Oha borc mu olsun dedi elgibi sıraya girip birde borcmu kuzum sana birsey takmadilarmi ay uzulme bana taktilar da ne oldu esim gecen geri aldi onu terketmim diye )

Kiz senin kocan tam umutsuz vaka ha. Kadin beni el kadar bebeyle niye terketmek istiyor diye dusunmuyor altinlarina el koyuyor. Böyle adama kok sokturecek kadin lazim biraz disli olsana:))

Kiz senin kocan tam umutsuz vaka ha. Kadin beni el kadar bebeyle niye terketmek istiyor diye dusunmuyor altinlarina el koyuyor. Böyle adama kok sokturecek kadin lazim biraz disli olsana:))
Ah canim ben gercekten anlatamiyorum herhalde umutsuz vaka herseyi denedim nuh diyo peygamber demiyo

Emsin sorun yokta uykudan uyanmisgozler acik uyutmuyo benide ondan orttum elleri hemen uyudu

Ahh yavrum cok uzuldm suyu bebekler hicte sevmez
Nasil acliksa

Ya bir yerde okudum da acı, baharatlı şeyler sütün tadını değiştirdiği için meme reddi olabilirmiş akşam emiyorsa gündüz emmiyor iştahla. Aman iyi düzelsin canım rahatla biraz

Ben de okumaya başladım bu hafta biter muhtemelen

Ben ağrıya dayanamadım Dr a dedim sezeryan istiyorum açılma da olmayınca ameliyata gittim iğne vurulacak hala sancım vardı ya ama kuru sancı Allah kimseyi zorda koymasın
Inirmisin cok aci cekmeden 5 cm e kdr geldim ama nasi geldim hastaneye gittigimde zaten 2 cm di su tamamen bosaldi bebek strese girdi kalp atislari yavasladi kordon dolandi derken, 9 da alacaklardi istemedim sagolsun doktorum bekledi en son tekrardan kalp atislari dusunce doktorumu üstümdebuldum oksijene bagladilar beni ve hop 5 dk da masadaydim

Peki sezeryan olan arkadaslar benim dikis yerinin uzerinde sislik var bole serit halinde. bel kismimdan zaten bi simit bi de altinda dikis yerinin ustu kadar siskinlik var yamuk yumugum sizde de bole bi durum var mi

Benbunda gece 21:00 de girdim 22:00 kendimdeydim sabah 08:00 ayaklandim hastanede merakimdan odalara bakiniyordum kim neler hazirlamis diye 10:00 da beni saliverdiler demekki bu iyi bi dogum
Anam ikincide hasat ederlerya beni :-((
Gayet iyi geçmiş o zaman kujum insan dünyaya getiriyorsun kolay değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…