- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Ye artik gazlar hafiflediCanım senin paşa karnı aç olunca saldırmıştır tok olsa o kadar şapırtı olur mubu arada yemiyor ya fazla kilo alımı nasıl Dr ne diyor? Hep aklımda acaba nasıl duruyor yemeden diye zor veriyorum diyorsun hani 1 saat dayanır en fazla. Acılı baharatlı şeyler tüketmemeye dikkat et canım dün okudum her şeyi götürüyosun o da etkileyebilir. Ben aylardır çocuğa gaz yapar diye çoğu şeyi yiyemiyorum canım neler çekiyor neler
Canim oksuruk bide hirilti vardi cok , bronsit olmustu, antibiyotikle birlikte hava verdim 3 4 gun kontrol edilcek bugun gecmis mi diye.oksuruk kesinki hirilti onemli olsn resmen tum gogsu vigerleri iceriye hava dolmus gibi elini koydugunda anlarsin nefes alip verisndePapatyamaviss cnim sizin grip miydi? bizimde burnu tıkandı yine size ne tedavi uygulandı? geçmiş olsun bu arada.
Mucize çözümler var evet ama yenidogan ken uygulaabilcegin cinste , am kendi basindan gecenleri nasil neler yaptigini fln anlatiyo kaparsin bisiler elbet bende de yeni annrlere mucize çözümler var 300 kusurlik kitabi 3 4 gunde hatim etmiştimBebek bakım aorunlarına mucize çözümlerismini görünce kitap gözümde parladı bi anda. Çünkü mucize bi çözüme ihtiyacım var şu an uyku konusunda
Bende re bi 13 saat var kuzum ama beni sez surukleyerek aldilar desem yeridirBir dahakinde eğer sıkıntın olmazsa Spinal sezeryan ol yarım saat içinde bitiyor her şey odaya geldiğinde çocuğuni da görüyorsun aklın da başında en azından :) ben de 12 saat normal doğum için uğraşınca son anda uça uça ameliyata gittimaçılma ilerlemedi olmayınca olmuyor
Bende ikinciden daha cok korkuyorum hep , hamileyken karon buyudukce oraso noluyo tekrsr aybi yrt mi kesiliyo vs vs zor isler bunlsrr yaa , keske ordekler getirseydi bebeleriGeçti mi geçti gitti canım biz doğum yapmadık ameliyat olduk o kadar acı normal ama sonuç mükemmel yoksa ikinci kez o masaya çıkılır mı bide belden oldum ben ikisini de yürüyerek girdim ameliyathaneye şükürler olsun kalktık bitti gitti 2. Daha iyi geçti bu arada ilkinde 15 gün yatmıştım
Bu kadın doğumcuların yaptigi smear testi degil mi ya kulak cubugu gibi seyle akinti aliyorlar rahim ağzından
Anlamadım ki ondan değil diyor hemşirece
Sen sağlık ocağında yatırmışsın öyle birşey miydi spekulum takıp alıyorlar örneği
Aynen ya ilki çok rahat geçti benimde, iyi ben rahat atlatıyorum diyerekten girdim ikinci ameliyata
Anam o neydi öyle
Tesekkurler cevabiniz icin, normalde bebegim emiyor duzenli. ama ben sutumun gelmedini nasil anladim ? Bebegin karsinsa su iciyordum. Birden yalanmaya basladi. Bende yarim tatli kasigi su vereyim dedim. O kadar hosuna gittiki. Hemen gittim sutumu sagayim,kasikla vereyim su zannetsin daha cok icsin diye. Bir baktim 10dkda sadece 10 cc cikti. Makina calistigina sahit oldum cunku ilk cikan sutler cok yogun geldi sonra azalarak devam ediyor. Damla damla. Daha sonra zar zor 30 cc cikardim iki kere ayri surelerde sagarak, bebek tam 5 saniyede biberondaki sutu icti. Acligi cok belliydi. Hemen marketten alkolsuz malt icecegi aldim. Su anda faydasini goremedim. Gece saat 5 ve cikan sut 20 cc 20 dkda . Tiroidlerimden supheleniyorum
Oha borc mu olsun dedi elgibi sıraya girip birde borcmu kuzum sana birsey takmadilarmi ay uzulme bana taktilar da ne oldu esim gecen geri aldi onu terketmim diye)
Ah canim ben gercekten anlatamiyorum herhalde umutsuz vaka herseyi denedim nuh diyo peygamber demiyoKiz senin kocan tam umutsuz vaka ha. Kadin beni el kadar bebeyle niye terketmek istiyor diye dusunmuyor altinlarina el koyuyor. Böyle adama kok sokturecek kadin lazim biraz disli olsana:))
Emsin sorun yokta uykudan uyanmisgozler acik uyutmuyo benide ondan orttum elleri hemen uyudukız birak emsin benim kızım baş parmağı eme eme incelemişti kaynanam bana derdi hic elleme çocuklar böyle çok gelişir gerçekten kiz8min maşallahı vardı halada öyle. Benim oğlanda emmeye çalışıyor ama pek başarılı olamiyi.hatta kızım bütün elini bütünüyle ağzına koyar en sonunda koştururdu kendini.
Ahh yavrum cok uzuldm suyu bebekler hicte sevmezTesekkurler cevabiniz icin, normalde bebegim emiyor duzenli. ama ben sutumun gelmedini nasil anladim ? Bebegin karsinsa su iciyordum. Birden yalanmaya basladi. Bende yarim tatli kasigi su vereyim dedim. O kadar hosuna gittiki. Hemen gittim sutumu sagayim,kasikla vereyim su zannetsin daha cok icsin diye. Bir baktim 10dkda sadece 10 cc cikti. Makina calistigina sahit oldum cunku ilk cikan sutler cok yogun geldi sonra azalarak devam ediyor. Damla damla. Daha sonra zar zor 30 cc cikardim iki kere ayri surelerde sagarak, bebek tam 5 saniyede biberondaki sutu icti. Acligi cok belliydi. Hemen marketten alkolsuz malt icecegi aldim. Su anda faydasini goremedim. Gece saat 5 ve cikan sut 20 cc 20 dkda . Tiroidlerimden supheleniyorum
Ye artik gazlar hafifledi
Canim azar azar basla cocuktaki tepkiye gore vala ben ikigundur sutlu sicak cikalataniciyorum
En sevdigimkilosu. Norml canim icmiyo degil iciyordu benim zorlamamla
Uyku halinde iciriyordum
Gece kattideyn icmez halada ayni bugun biraz icti eskiye gore duzeldi bas sallamiyor icerken konusuyor artik)
Bende re bi 13 saat var kuzum ama beni sez surukleyerek aldilar desem yeridir
bu atakk çok zorrr 5hafta ve en zoru gerçekten değişik hareketlerı oluyor mızmızlanmaya basladı kızım dün acayıp acayıp sızlandı. uykuya direndı bana daha düşkün oldu.üstüne damak.. A anneveoglusuBemde korkuyorum valla ya
Ben de okumaya başladım bu hafta biter muhtemelenMucize çözümler var evet ama yenidogan ken uygulaabilcegin cinste , am kendi basindan gecenleri nasil neler yaptigini fln anlatiyo kaparsin bisiler elbet bende de yeni annrlere mucize çözümler var 300 kusurlik kitabi 3 4 gunde hatim etmiştim
Inirmisin cok aci cekmeden 5 cm e kdr geldim ama nasi geldim hastaneye gittigimde zaten 2 cm di su tamamen bosaldi bebek strese girdi kalp atislari yavasladi kordon dolandi derken, 9 da alacaklardi istemedim sagolsun doktorum bekledi en son tekrardan kalp atislari dusunce doktorumu üstümdebuldum oksijene bagladilar beni ve hop 5 dk da masadaydimBen ağrıya dayanamadım Dr a dedim sezeryan istiyorum açılma da olmayınca ameliyata gittim iğne vurulacak hala sancım vardı ya ama kuru sancı Allah kimseyi zorda koymasın
Gayet iyi geçmiş o zaman kujum insan dünyaya getiriyorsun kolay değil kiBenbunda gece 21:00 de girdim 22:00 kendimdeydim sabah 08:00 ayaklandim hastanede merakimdan odalara bakiniyordum kim neler hazirlamis diye 10:00 da beni saliverdiler demekki bu iyi bi dogum
Anam ikincide hasat ederlerya beni :-((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?