2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bunu ben de yapmaya basladımm. kv soyledı senın kokunu sındır bi tülbent koy dedı hakkaten de ıse yarıyor yanındayken etkı etmıyor ama gözlerını kapatyorumbazen uykuya dalmasıı ıcn
Hiç derin uyumayan bebeğim bu yöntemle en az 30 dk uyuyor ki eskiden de annelerimiz hep böyle yaparmış annem sende böyle rahat uyurdun der hep anne sözünü en başta dinlemediğime pişman oldum

Minimum 45 dk mi olmaliymis uykulari 3 aydan sonra mi bu

Seni üzmek istemem ama yok öyle bir şey canım uykuda hep emdi halada emiyor gece park yataktan sup com cuk cuk ses geliyor elini emiyor tabi süt gelmeyince başlıyor ağita

Uyku bizde burayı geckindir sıkıntıli gündüz uykusu yok gibi ayakta sallarsab biraz uyuyor bir saati bulmaz gündüz uykusu gece uykusu için erkene çekiyorum yavaş yavaş eskiden 11 i bulurdu uykusunu şimdi 9a kadar cektim gece iki üç kere uyaniyor

İş yerinde çocuk olmaz ne kadar rahat bir ortam olsa da kendi iş yerin olsa belki olabilir ama bence çocuğun yeri evi canım

Kiz nasil yapabildin ben kangurudayken bibiberonu zor yikadim ) yonu karsiya donuktu bana donuk asla durmuyor merKli anasi gibi

Peki sezeryan olan arkadaslar benim dikis yerinin uzerinde sislik var bole serit halinde. bel kismimdan zaten bi simit bi de altinda dikis yerinin ustu kadar siskinlik var yamuk yumugum sizde de bole bi durum var mi
Dikisyerinde sanki icinde tel var gibi gergin bundanmi bahsediyorsun )

Kiz nasil yapabildin ben kangurudayken bibiberonu zor yikadim ) yonu karsiya donuktu bana donuk asla durmuyor merKli anasi gibi
Çok rahat kız güneş zAten bayılıyor bana yapışık yaşamaya geri içime sokacam da çıkması zor işte ütüye başlamadan söyle bir evi toplardım yürüyünce uykusu geldi 25. Dk da tamamen uyudu bana dönüktü kafası göğsüme dayalı uyudu kıyamadım yerine bıraktım uyanır dedim ama 1 saat uyudu tüm ütüyü bitirdim

Minimum 45 dk mi olmaliymis uykulari 3 aydan sonra mi bu
evet canım 3aydan sonra mı bılmıyprum ama muhtemelen 3.aydan sonra cnku 3bıtınce sabah bı kalkıyosun bebegın 30dk da uyanıyor benmkı tam 32.dk da uyanıyodu hep hanı 3,4saat harcıyordum bıuykusu ıcın smdı bıkac gundür meyvelerını alıyorum o ugraslarmn artık kendısı ben mudahale etmeden devam edıyor derın uykuya gecıyor. bugun 12.10da uyudu hala uyuyor baktım kıpırdanıp tekrar daldı. uyandıgında tekrar uykuya gerı döndurmeye calıstım hep her uykusunda. 45dkya tamamladım .oyle oyle arttı smdı kendısı dalıyor derın uykuya. 3hafta surmüştür bu çabam herlde. 45dk dan az uyursa yorgun olup daha kötu olurlarmış gercekren öyle. aksam kızımla uyudum esımi yolladım memeye uyandı ben de yattım 9bucukta. sonra geldı esım 11de uyandırdı beni okadar aksiydım kı tersledım sen gıtsene evden ben uyucam.falan demısım dedım alya da haklı yani uyku yarıda kalınca fena oluyor ınsan

Dikisyerinde sanki icinde tel var gibi gergin bundanmi bahsediyorsun )
Heheh evet guzel bi anlatim olmuss onun gibi bugum rapor almak icin gittim kadin dogumcuma sordum da. Dis dikis iyilesti de, ic dikisler yeni yeni kendine geliordur dedi. Bi de dikisin uzerindeki siskinlik de deri sarkmasiymis

Baska yolu yok ben bazen yanina pis pis aciyorum su sesiyle birlesik olanvar onu deneyebilirsin
balkonumı kapattırdım ya gecen 2gun silmeyın dedıler sımdı sıldım yarısı 1.5saate bıttı kaldı yarısı ama ben uyanırsa dıye baslamyrm tekrsr 20dkır pısman oldum

Heheh evet guzel bi anlatim olmuss onun gibi bugum rapor almak icin gittim kadin dogumcuma sordum da. Dis dikis iyilesti de, ic dikisler yeni yeni kendine geliordur dedi. Bi de dikisin uzerindeki siskinlik de deri sarkmasiymis
Peki bişiy sorayım sezeryen kesiniz yamuk mu ya sizinde ayna da baktığım ilk gun yamuk kesmiş Ya beni dedim

Kızlarr nasıl olmuşş kızıma evımızde bahçe yaptıkk salıcam oraya yuvarlansın armut salıncaklar var ya ayaklı askılı tekli ondan da alıcaz eşim kızımızı onda uyutcakmış:) yapay sarmaşıklar alıcam ben de daha çk planım var :)@Papatyamaviss karşısı kampüss :)

Eklentiler

• 20190416_153512.webp
    72,9 KB · Görüntüleme: 64
  • 1555584316339-2044744394.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 65
Ayy cok guzel olmuss bayildimmm gule gule kullaninnn:)

Oo Harika valla ne güzel oynarsınız burada alya büyüyünce

Cok guzel olmus canim
Güle güle kullanin

Bayildim valla biraz buyudugunde bence tamamen bosaltip oyun alani yapin senin icin cok kolaylik olur kendi kendine kismen acik alanda oynamis gibi olur enerjisini atar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…