Hiç derin uyumayan bebeğim bu yöntemle en az 30 dk uyuyor ki eskiden de annelerimiz hep böyle yaparmış annem sende böyle rahat uyurdun der hep anne sözünü en başta dinlemediğime pişman oldumbunu ben de yapmaya basladımm. kv soyledı senın kokunu sındır bi tülbent koy dedı hakkaten de ıse yarıyor yanındayken etkı etmıyor ama gözlerını kapatyorumbazen uykuya dalmasıı ıcn
Minimum 45 dk mi olmaliymis uykulari 3 aydan sonra mi bucanım burda konusu oldu bunun çok konuştuk. bu aylarda bebeklerim uyku döngüleri değişiyor yetıskın ınsanlar gb 1.5 saat olucakmış döngulerı 45dk dan önce uyanmasının sebebı derin uykuya kendısının geçememesi neşekilde uyursa o sekılde devam ettırılmek gerekıyor sana tavsıyem 30. dkda mı uyanıyor, basında bekle tam kıprdanacakken pışpış yap devam eder. ya da hemen meme ver yıne devam eder ama uykuya döndurmeye calıs ılk gunlerde donemeyecek ama gunden gune alıscak ve 4,5hafta kadr sonra ıhtyacı kalmıckmıs tabı ugrastrrcak senı bu. ben 2haftadır uyguluyrm gerıdonus aldım her uyansnda devam ettrmeye calstım sımdı uyursa enaz 1saat uyuyor. 45dk.dan önce uyanırsa felaket uykusu denıyor. bu bebeklerimzın aslında ne kadar saglıklı gelıstıgının göstergesıymıs. beyınlenalakalı taamamen. uyku meleğini dınlemenı tavsıye ederım yputube da ben ondan öprendm hepsnı. ha bir de şu var. bu noktada eskı alıskanlklar gıdıuormus uyku egıtımının tam vaktıymıs kendıkendıne uyumayı ogrenemezse bu bızı cagırmaları kalıcı olabılıyormus bazı bebeklerde. pış pış ıse yaradı sanrm bende. dün 6buuckta yattı gece uykusuna 9bucukta memeye kalktı. bırde 12bucukta. normalde bukadar kısa surmuyordu tek veya 2beslenme oldugu ıcn baska emzırmemelyım dıye dusundum. 2de anıden uyandı baktım gaz cıkarıyor gözlerı açıktı sonra iki pışpış vurdum sırtına kendı daldı bıdaha sabah uyandı. bu noktada bıze cok ıs düşüyor
Bebekler kendini boşlukta zannedermiş düşüyorum diye dusunurmuş. O durumda ellerinden tut yaninda olduğunu bilsin.
Arkadaşlar merhabalar. Ben Şubat sonu Doğum yaptım. Sizin bebişleriniz şimdi 3-3.5 aylık olmuştur o yüzden size sormak istedim. Uykularında memeye bağımlılıklarında bir değişiklik ilerleme oluyor mu? Herkes 3.aydan sonra rayına girer diyor da ☺
Benim is yerimm okkadar rahattiki patronum la isten ayrilmak icin konuştuk geçen, gitme dedi ama cocuk dedim bakicak kimsem yok vs vs bana dediki gel bebegine birlikte calis burda bos bi odamiz var orayida ona oda yapariz gunun bi saati isini yap kalan kisminda bebeğinle ilgilen burda kac kisiyiz yuklemen vs olduğunda ben bile bakarim oynariz onla burda dedipatronum cok genis ve aile sirketi herkes amca dayi abla kuzen benim yaptigim is ihracat bi sehpa aksesuar firmasinda , yabanci müşterilerim var haftada bir yuklemem olur basinda 2 3 saat beklerim belgelerimi hazirlar gümrükle iletisime gecer malimi gonderirim kalan günlerde mail gelirse musterilerden yardimci olurum belgelerimi islerim pcme siparis takibi yaparim yukleme planlarim lojistikle vs vs genel olarak yuklemelerim oldugunda asil isi yapiyorum oda hafta da 1 2 bazen 2 haftada bi yogunluga gore degisir, wc serbest telefon serbest gezinmek sigara icmek dinlenmek serbest hamileykende derdi patronum isini hallet geri kalan vaktinde dinlen hic problen degil benim icin patronum 26 yasinda insan haklarina ve insana saygi deger veren biri gercekten allah razi olsun su calisma isini de napcam henuz karar veremedim siz olsaniz napardniz
Kiz nasil yapabildin ben kangurudayken bibiberonu zor yikadimGüneşi taktım kanguruya ütü yaptık beraber geçen sezon sonundan aldığım yazlıklarımızı yıkamıştık dün şimdi ütüledik, nevresimleri ütülerken uyuyuverdi Harika yaneyse köle ısaure yeniden iş başına
Dikisyerinde sanki icinde tel var gibi gergin bundanmi bahsediyorsunPeki sezeryan olan arkadaslar benim dikis yerinin uzerinde sislik var bole serit halinde. bel kismimdan zaten bi simit bi de altinda dikis yerinin ustu kadar siskinlik var yamuk yumugumsizde de bole bi durum var mi
Çok rahat kız güneş zAten bayılıyor bana yapışık yaşamaya geri içime sokacam da çıkması zor işteKiz nasil yapabildin ben kangurudayken bibiberonu zor yikadim) yonu karsiya donuktu bana donuk asla durmuyor merKli anasi gibi
evet canım 3aydan sonra mı bılmıyprum ama muhtemelen 3.aydan sonra cnku 3bıtınce sabah bı kalkıyosun bebegın 30dk da uyanıyor benmkı tam 32.dk da uyanıyodu hep hanı 3,4saat harcıyordum bıuykusu ıcın smdı bıkac gundür meyvelerını alıyorum o ugraslarmn artık kendısı ben mudahale etmeden devam edıyor derın uykuya gecıyor. bugun 12.10da uyudu hala uyuyor baktım kıpırdanıp tekrar daldı. uyandıgında tekrar uykuya gerı döndurmeye calıstım hep her uykusunda. 45dkya tamamladım .oyle oyle arttı smdı kendısı dalıyor derın uykuya. 3hafta surmüştür bu çabam herlde. 45dk dan az uyursa yorgun olup daha kötu olurlarmış gercekren öyle. aksam kızımla uyudum esımi yolladım memeye uyandı ben de yattım 9bucukta. sonra geldı esım 11de uyandırdı beni okadar aksiydım kı tersledım sen gıtsene evden ben uyucam.falan demısımMinimum 45 dk mi olmaliymis uykulari 3 aydan sonra mi bu
Heheh evet guzel bi anlatim olmuss onun gibiDikisyerinde sanki icinde tel var gibi gergin bundanmi bahsediyorsun)
balkonumı kapattırdım ya gecen 2gun silmeyın dedıler sımdı sıldım yarısı 1.5saate bıttı kaldı yarısı ama ben uyanırsa dıye baslamyrm tekrsr 20dkır pısman oldumBaska yolu yok ben bazen yanina pis pis aciyorum su sesiyle birlesik olanvar onu deneyebilirsin
Peki bişiy sorayım sezeryen kesiniz yamuk mu ya sizinde ayna da baktığım ilk gun yamuk kesmiş Ya beni dedimHeheh evet guzel bi anlatim olmuss onun gibibugum rapor almak icin gittim kadin dogumcuma sordum da. Dis dikis iyilesti de, ic dikisler yeni yeni kendine geliordur dedi. Bi de dikisin uzerindeki siskinlik de deri sarkmasiymis
Sol tarafa dogru hafif bir egim var, asagiya dogru sankiPeki bişiy sorayım sezeryen kesiniz yamuk mu ya sizinde ayna da baktığım ilk gun yamuk kesmiş Ya beni dedim
Ayy cok guzel olmuss bayildimmmKızlarr nasıl olmuşş kızıma evımızde bahçe yaptıkksalıcam oraya yuvarlansın armut salıncaklar var ya ayaklı askılı tekli ondan da alıcaz eşim kızımızı onda uyutcakmış:) yapay sarmaşıklar alıcam ben de daha çk planım var :)@Papatyamaviss karşısı kampüss :)
Evet benim de oyleSol tarafa dogru hafif bir egim var, asagiya dogru sanki
Oo Harika valla ne güzel oynarsınız burada alya büyüyünceKızlarr nasıl olmuşş kızıma evımızde bahçe yaptıkksalıcam oraya yuvarlansın armut salıncaklar var ya ayaklı askılı tekli ondan da alıcaz eşim kızımızı onda uyutcakmış:) yapay sarmaşıklar alıcam ben de daha çk planım var :)@Papatyamaviss karşısı kampüss :)
Cok guzel olmus canimKızlarr nasıl olmuşş kızıma evımızde bahçe yaptıkksalıcam oraya yuvarlansın armut salıncaklar var ya ayaklı askılı tekli ondan da alıcaz eşim kızımızı onda uyutcakmış:) yapay sarmaşıklar alıcam ben de daha çk planım var :)@Papatyamaviss karşısı kampüss :)
Sen diince kalkip aynaya baktim vallaEvet benim de oyleherkesi mi yamuk kesiyorlarmış acaba
Kızlarr nasıl olmuşş kızıma evımızde bahçe yaptıkksalıcam oraya yuvarlansın armut salıncaklar var ya ayaklı askılı tekli ondan da alıcaz eşim kızımızı onda uyutcakmış:) yapay sarmaşıklar alıcam ben de daha çk planım var :)@Papatyamaviss karşısı kampüss :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?