2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Masallah bizimki gezme meraklisi sabit durarsam yersin azari

Heheh evet guzel bi anlatim olmuss onun gibi bugum rapor almak icin gittim kadin dogumcuma sordum da. Dis dikis iyilesti de, ic dikisler yeni yeni kendine geliordur dedi. Bi de dikisin uzerindeki siskinlik de deri sarkmasiymis
İyy ne hallere donduk

Zaten cok cok zor boyle bi ihtimal canim bende dusunmuyorum acikcasi bunu tekrardan patronla konusmam gerekcek
İsyok guc yok sen al git evdeki besigini oraya bacim tammdir havalarda sicak yaz geliyor kisada buyur kocaman olur baktin olmuyor birakirsin denemeden bilemezsin cocugun gelecegi icin git bacim isinde rahat birdaha boylesini bulamazsin miklet canini alana kadar calistiriyor

Bayildim valla biraz buyudugunde bence tamamen bosaltip oyun alani yapin senin icin cok kolaylik olur kendi kendine kismen acik alanda oynamis gibi olur enerjisini atar
sağol kuzum evın ön ve arka bahcesı varr çok büyğk alan orda kosturup durur ınsallah buyuyunce arka bahcede yemysıl oraya da salıncak fln kurcak eşim. kuzenının de bebegı var onlar ıcın park aletlerınden almayı düşünüyoruz seneye. burayı boyle kış bahcesı gb düşündük serın havalarda da alyacık yuvarlansın oyununu oynasın veya aksamları yazları sımdı dönmeye basladı ya buraya koycam oyun halısını oyun mınderlerını fln acık hava ıyıgelır ona

Bu meme reddi ne zaman geçecek ya gece hiç almadı sağıp verdim bi gün iyi bi gün kötü
Ya varya cidden ben de bunu düşünüyorum sabahtan beri.
Her an aglama modundayim.
Bu emzirme meselesi imtihanım oldu resmen.
Dünden beri iyice az emiyor bezleri kuru kuru. Gece de yatmadı bir sıkıntısı mi var diyorum kafayı yicem

Peki bişiy sorayım sezeryen kesiniz yamuk mu ya sizinde ayna da baktığım ilk gun yamuk kesmiş Ya beni dedim
benım dümduzcanım. yanı pelvık bölgesınde normal seklde yukarı dogru cıkıyor. hafıd egımlı olurmus ztn yıkarlara dogru oyle yanı

Derin dondurucu da bir tane 90cc anne sütü vardı. Sabah vereyim dedim. Tadı ve kokusu çok kötü olmuştu.
Attıysanız buzluğa süt bakın tadına. Güvenip dışarı çıksam bebek aç kaldı;(
Canım buzlugun kokusu çıkıyormuş etin falan. Alüminyum folyoya sarıp atınca cikmiyormus. Ben de öyle yaptım bakalım nasıl olacak. Aklınızda bulunsun.

Rota yaptiran arkadaslar çocuk ishal gibi oldu ya endiselenmeli miyim

Kizlar bu arada dogum parasini dun aldim
E devlette hala odeme asamasinda yaziyordu,gideyim sorayim dedim verdiler gercekten

Derin dondurucu da bir tane 90cc anne sütü vardı. Sabah vereyim dedim. Tadı ve kokusu çok kötü olmuştu.
Attıysanız buzluğa süt bakın tadına. Güvenip dışarı çıksam bebek aç kaldı;(
Senden sonra benim de dolapta sütüm vardı baktım dediğin gibi tadı çok kötüydü attım ya

İlk kez duydum canım bana söylenmedi canım 29 Nisan'da asi var o zaman soylermi ki yazarım sana söylerse ebe

Rota yaptiran arkadaslar çocuk ishal gibi oldu ya endiselenmeli miyim
Normal canım. Bize hemşire yeşil kaka görebilirsiniz demişti. Ben de aşı sonrası kakasını hafif yeşil ve hatta çok az mukuslu kan vardı. Görünce korkup doktorumuza yazdım, aşıdan olur dedi. Rota zaten bağırsak enfeksiyonu aşı da bunun bir formu dedi. Eğer 3 gün içinde azalarak devam ederse sorun yok demişti bana.

Saatlerce memede kalmasını özledim ya o zamn ondan şikayet ediyordum sağıp da vermeyi denedin mi canım o zaman da almıyor

T tanem-tane20 Videoyu buldum canm bi sonraki uykuda deniycem teşekkürler
4 41EEEEE41 tülbenti de deniyim. Tüm yüzüne mi örtüyorsun sadece gözlerini mi kapatıyorsun canm
@Kartanesii8892 o zaman uyanmasına yakın başında mı bekliyim canm genelde belli olmuyor ne zaman uyanacağı . Uyuduğu odada durmuyorum ses çıkmasın diye ağlayınca gidiyorum yanına ama bi dahaki seferlerde tekrar uykuya döndürmeye çalışıyım bakalm inşallah işe yarar
Papatyamaviss evet ya pış pış ortak yöntemmiş şimdi farkettim ben de deniycem
Çok teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…