2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yapsaniza kiz sana 300 dogum parasi 180 mi ne süt parasi az mi :))
Süresi yok dimi hoş varsa da kesin geçmiştir 4 aylık olacak 2 gun sonra Perş günü başvuracak eşim aşı günümüz hem o gun onu da halledecek, bi kaç defa gitti çok kalabalıktı geri dönmüş bi kısmet olmadı, yok kız devlete bırakır mıyım alırım bebeğimin 2 aylık bez parası

Ooo super valla iyi yere gelin gitmissin

Aa tesekkur ederim canimm bizim dr hic bisi demedi ya dikkat edeyim

Bilmiyorumk8 süresi var mı
Netten bak istersen

Baya uzun süresi vardı galiba ya birkaç yıl diye hatırlıyorum ben süt parasını aldım da doğum yardımına henüz başvurmadım bir ara inşAllah. Üşeniyorum bakanlığa gitmeye

Yüzünükapatmayi bende deniyor pis pis sesini,bak tam yarim saatte uyandi benimki uyuttum da suan emiyo devam birakinca uyursa ne ala

Baya uzun süresi vardı galiba ya birkaç yıl diye hatırlıyorum ben süt parasını aldım da doğum yardımına henüz başvurmadım bir ara inşAllah. Üşeniyorum bakanlığa gitmeye
Eşimiz de başvuru yapabiliyormuş çok sıra vardı bi keresinde ya sabah 11 de daha sıra no dağıtımı bitmiş

Heheh evet guzel bi anlatim olmuss onun gibi bugum rapor almak icin gittim kadin dogumcuma sordum da. Dis dikis iyilesti de, ic dikisler yeni yeni kendine geliordur dedi. Bi de dikisin uzerindeki siskinlik de deri sarkmasiymis

Sezeryandan önce hiç cesaret edememiştim doğumdan sonra izledim de aman Allahım felaket

Eşimiz de başvuru yapabiliyormuş çok sıra vardı bi keresinde ya sabah 11 de daha sıra no dağıtımı bitmiş
Eşim iş nedeniyle sahada çalışıyor 20 gün görevde 10 gün evde oluyor Ben de evdeyken dinlensin diye bir şey demiyorum bir ara gider başvururum inşAllah

uf ben de hala gıdemedım heeyalnız 1yıl ıcınde alınmazsa basvrutekrarlanması gerekıyomus basvurursan untma kız

Sezeryandan önce hiç cesaret edememiştim doğumdan sonra izledim de aman Allahım felaket
benım dogum videom var kzıımın çıkış anı karnımdan. sular kanlar flan acıp acıp ızlıyoruz eşimle. kızımın çıkışı benım aglayısım falan çok mucize bısey dogumdan once ben de hıc ızlememıstım. keşke yuklenseydı burya gecıcı olarak fln

Ya sen tek mi bakıyorsun bebeğine
Aynen kuzum tek bakıyorum. Eşim şu an evde tekrar gidecek pzt. Ben de ailemin yanına gitmeyi planlıyorum (Ailem Adana’da) havalar orda daha güzel bebişle çıkar dolanırız diye de bakalım her şey planladığımız gibi olmuyor tabi

Hpv smear testi diye biliyorum. Hpv kapmişsan rahim ağzı kanserine sebep oluyorya. Bende sorayım gittiğimde.

Güzel anı ama doğum baştan sona değildir çıkış anı çekilmiştir sadece kesim anı bebek çıkana kadar neler yapılıyor doğum başlı başına mucize zaten ya

Hpv smear testi diye biliyorum. Hpv kapmişsan rahim ağzı kanserine sebep oluyorya. Bende sorayım gittiğimde.

Ebe bana topuk kanı için gittiğimizde kırkın çıkınca gel rahim kanseri için bakıcaz demişti ben 45 günlükken ameliyat olunca gitmedim aşıya gittik demedi yaptık mı vs diye

Ebe bana topuk kanı için gittiğimizde kırkın çıkınca gel rahim kanseri için bakıcaz demişti ben 45 günlükken ameliyat olunca gitmedim aşıya gittik demedi yaptık mı vs diye
Sen kendin söyleseydin. Birde smear her sene yapılıyor. Hpv de beş yılda bir yapılıyormuş. Artık sağlık ocaklarında da hpv testi yapılıyormuş. Çok çabuk yayılan bir hastalık olduğu için yapmaya karar verdiler demekki. Bu hpv bin aşısı da var hatta. Hastalığa kapılmadan önce yaptiriyorsun, Üç doz şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…