2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bu minnaklar eliyle tutmayı öğrendiler Ya iyiki öğrendiler herşeyi tutuyor saçımı, bezini, alt açma örtüsünü, üstünü giydirirken kıyafetinin kollarını, yaka mendilini çekip atıyor ama şu var üzerini örtüyorum Ya gece yatarken sadece beline kadar penye battaniyesini örtüyorum onu elleriyle yüzüne kapatıyor korktum bi kaç kez yakaladım oyle örtüsüz mü yatırsam ki

Uyku tulumu giydir onunla yatır canım ben öyle yapıyorum bizimki de tepine tepine atıyor üstünden örtüyü

Minnak bebeler uyudu, herkes keyif yapıyor kimse kk ya uğramıyor bile ❤
Benim ki 19.30 da sızdı aklim cikior uyanicak ve uykusunu almis olacak diye:) kapisini kapadi, telsizi yanina aldi esim benim aklim icerde ya telsiz bozukluk yapar da duymazsam diye cunku psikopat annelik bunu gerektirir

Benim ki 19.30 da sızdı aklim cikior uyanicak ve uykusunu almis olacak diye:) kapisini kapadi, telsizi yanina aldi esim benim aklim icerde ya telsiz bozukluk yapar da duymazsam diye cunku psikopat annelik bunu gerektirir
Bizimki de 8 de uykuya daldı Harika ama gece yarısı bana da uyanacakmış gibi geliyor

Nasıl yani biraz açar mısın?
Anneliğin tadını ben 2.bebekte aldım. Gerçi benim ilk doğumum da farklı olumsuz durumlarda vardı o da etkilemiş olabilir. Bunda olmadı o olumsuz olaylar.
2.bebeğe bakmak daha keyifli daha az stres daha az endişe daha çok eğlence ama ilk çocuk bu sefer çok sıkıntı yaratıyor.

Su korku endise olmasa uyucak bebisler, bnde uf uyanmaz insallah uyur diip duruyorum sonuc uyandi
Bebiş 8 de uyudu da hiç oturdun mu diye sor, yemek ye masayı toparla bulaşıkları hallet çay yap duşa gir derken şimdi saçımı kurutup bi bardak çay içip yatcam sonra ben yatmadan uyanıyor bazen ben hiç dinlenmemiş oluyorum Bugun zaten hiç oturmadım bu evin işi hiç bitmiyor sanki 10 kişi yaşıyoruz

Bak uyumuyor benimki kafayi yemelik tam varya

Amiin bin tane iş var duş almam lazm ama hiçbirini yapmadan yatıcam birazdan enerjim sıfırın altına indi inşallah yarın da işe yarar video
Yarar yarar canim simdi cocuk uyandi arada gozunu actimi hemen aaa cok uyudun bugun diyip kucagina alma eger emzik emiyorsa agzina ver 3-5 saat fark etmez besiginide salla kaldi yerden uyumaya devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…