2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hpv smear testi diye biliyorum. Hpv kapmişsan rahim ağzı kanserine sebep oluyorya. Bende sorayım gittiğimde.
Evet. Rahim agzi kanser taramasi dedi de, dr da yaptirsam olmuyor mu dedim dr daki bu degil dedi ona takildim. Ben smear i rahim agzi kanser taramasi diye biliyorum.
Bana dogumdan beri diyor hemsire iste dun gittigimde yapalim dedi yok dedim bende simdi yaptiramam , o zaman bidahaki geldiginde hazir gel diyor:))

Ne güzel işte takip ediyor. Bizimkinin hiç sesi çıkmadı o konuda. :))

Güzel anı ❣ama doğum baştan sona değildir çıkış anı çekilmiştir sadece kesim anı bebek çıkana kadar neler yapılıyor doğum başlı başına mucize zaten ya
evet canım mucıze yaa.benım kuzenım oldugu ıcın ceken ayrıntılıvıdeo tam neşteri verırken başlıyor dr.um kesıyı acıyor elıyle kızımı basından tutuyor sonrası zaten tahmn edersın. normalde ıcımkalkar ama kzıım olunca tabı sözkonusu

Saatlerce memede kalmasını özledim ya o zamn ondan şikayet ediyordum sağıp da vermeyi denedin mi canım o zaman da almıyor
Aynen ya ilk bir ay ne çok memede kalırdı ayrilmiyor derdim şimdi özlüyorum .
Yok canım biberon denemedim o topa hiç girmedim çünkü kendimi biliyorum her emmediginde az emdiginde uyumadiginda agladiginda veririm denerim acaba aç mı vs diye öyle öyle memeyi bırakır Allah korusun.

Papatyamaviss Canım biz tekrar usitmusuz ya az önce tekrar buhar yaptım mecbur. Gece de ilaçsız yapicam sadece serum sen de yaparsan en azından sabah akşam ilaçlı aralarda sade.
CANIM AZRAMM Siz nasıl oldunuz canım ilerledi mi? Bizim Huysuz ve istahsizdi burnu da aktı usutmus. ben de buhar yaptım. Enjektorle de burnuna serum sıkıcam inşallah cabucak geçer.

Ben atesi 38,2ye cikinca verdim. Gece boyunca komtrol ettim. 4 saat sonra tekrar bir yukseldi tekrar verdim. Soylenilen miktardan daha az vermistim. Sonra tekrar yukselmedi. Ben 6 ayliken yegenimi buz gibi asos sularina soktum. Hicbirsey olmadi tabi cok durmadi. Ben kizimi 5. Ayda bodrumda denize sokacagim

Hoşgeldin canım iki çocuklu anne olma konusunda çok güzel yol almışsın ne güzel maşallah evladlarina

Bende iyiyim iki çocuklu anne olarak daha kolay geçiyor zaman planlama ile büyük oglanin yazılı haftası ipler kopuyor geleli küçük o hafta durmazsa

Cnm ben gözlerini örtüyorum genelde burnu ağzı açık kalıyor ama dalana kdr tüm yuzude kapatabilirsin bazen çakallık yapıp alttan bakmaya çalısıyor

Kuzum aşırı istahsiz zorla süt icirmeye çalışıyorum ağzını kitliyir icse bile hepsini kusuyor.zaten dünden beri cok keyifsiz doğru dürüst emmedi.burnu sürekli doluyor şuan takipteyim.canim serum tek olmuyir aspiratorle temizle ve özel deniz suyu al biraz pahalı ama bebeği çok rahatlatıyor.

Ben de takip ediyorum canim. Gece de takip edeyim dedigin gibi. Ya benim yegenimde 7 ayi bitmisti sokmustuk. Ben de sokacagim ya turistlerin minnak minnak bebekleri havuzdan cikmiyor :)

Bu gaz sıkıntıları tam olarak ne zaman geçecek acaba Evet baya azaldı ama hala geçmedi, özellikle akşamları kabusumuz oluyor Uykuya geçemiyor çocuk kıvranmaktan

Bi dene ise yararsa haber et cnm )

Ben bugun kontroldeydim hemen birakma buhari dedi bi hafta dha devam et ama cok vakit bulamadim bu hafta ya yapicam simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…