2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yarar yarar canim simdi cocuk uyandi arada gozunu actimi hemen aaa cok uyudun bugun diyip kucagina alma eger emzik emiyorsa agzina ver 3-5 saat fark etmez besiginide salla kaldi yerden uyumaya devam eder
Ne yazik ki emzik almiyor bide uyandi mi tam uyaniyor kendi aglama sesinden uykusu aciliyor heralde.. genelde bekliyorum kucagima almadan hatta beni gormeyecegi sekilde izliyorum once ama nadiren tekrar uyuyor

Ne kadar yamuk ama iyi de tam düz olamaz ki yapı itibariyle zaten düz değil ki kesilen kısım. Şimdi baktım ben de tam düz olmaz yani
evet benım de pelvık bölgemde yanlardan hafıf yukarı zaten dedıgım gb duz ımkansız. yamukukluktan kasıtları ne acaba kızların asagı veya yukarı dogru mu acaba onların. eline sağlık dr.um guzel kesmiş

En iyisini yaparsın canım üç yaşı dolsun ondan sonra ikinci bebek çalışmaları başlat

Zaten cok cok zor boyle bi ihtimal canim bende dusunmuyorum acikcasi bunu tekrardan patronla konusmam gerekcek
Canım Ben şu an hala ücretli izindeyim yani maaşımı almaya devam ediyorum. Ona rağmen geçen avm ye gittiiğimizde bir şey alacaktım, eşim dedi ne gerek var kalsın filan. Zoruma gitti bunu söylemesi bile. Aslında eşimin eli açıktır, bir şey istesem hemen gider alır filan ama o gün öyle deyince şunu bir kez daha anladım ben çalışmadan yapamam. Alışmışım istediğim zaman istediğim şeyi kimseye hesap vermeden almaya. Bir de anlattığına göre senin işin çok esnek. Özel sektörde böyle bir iş bulmak imkansız. Bak ben bankacıyım. İnanılmaz stresli bir işim var. Fazla mesailer, baskılar.. Ona rağmen işime devam edicem. Çocuğumun geleceği için de bunu yapmam gerekiyor. Neden kuzuma daha iyi imkanlar sunmak varken bundan vazgeçeyim ki. Tabi herkesin bakış açısı farklı olabilir. Sen bir kez daha düşün derim

Evet bende alismisim calismyinva ister istemez soruluyo ne aldin vs gereklimo diye yada o bile insani geriyo , is ortami cocukla nasi olur onu kestireniyorim istebi turlu

Şahsen bizimki hiç uyumuyor.Anasiyla sürekli sosyal medyalara takılıyor sizin bebeler gibi mi
Bizimki de bi gun uyursa 3 gun kök söktürüyor ben alıştım artık hatta ard arda iyi uyuduğu günlerde bu çocuğa bişiy oldu hasta galiba çok uyuyor ben eski güneşimi istiyorum falan diyorum

Evet bende alismisim calismyinva ister istemez soruluyo ne aldin vs gereklimo diye yada o bile insani geriyo , is ortami cocukla nasi olur onu kestireniyorim istebi turlu
Canım bakacak kimsen yok mu kv falan bakamaz mı? Şuan bi de sut iznin var onların hepsini toplar bi gun daha çalışmazsın 4 gun idare edilebilir eğer ev iş yakınsa aralarda kv yanına getirir işin yoğun olmadığında

Kv gorumcemin cocuklarina bakiyo kuzum, annem olsa hic dusunmez calisirdim baskada bakcak kimse yok zaten,isimide cok seviyorum suan ucretsiz izindeyim de nolcak bilmiyorum patronumda aramadi daha naptin neettin diye ne desem bilemedim bende

Biz de 5.ayında Kalkan tarafına gideceğiz de, internette okudum 1 yaşından önce denize sokmayın diyor Gerçi doktoruna da soracağım da bilemedim ne yapsak

Benim ki 19.30 da sızdı aklim cikior uyanicak ve uykusunu almis olacak diye:) kapisini kapadi, telsizi yanina aldi esim benim aklim icerde ya telsiz bozukluk yapar da duymazsam diye cunku psikopat annelik bunu gerektirir
Ben de telsiz olmasına rağmen arada gidip gidip bakıyorum Yalnız değilmişim

Aynen oyle bemde iskeletor kizim diye seviyorim kuzum ben
Kemikleri elime geliyor o derece. Bizde 64cm 5860iz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…