Cok tesekkur ederim kuzum benim❤❤ o senin bakan gozlerinin guzelligiÇok güzel bir gelin olmuşsun canım maşallah gelinlik harika taşıyan da maşallah@Papatyamaviss sende öyle makyajın gelinliğin çok güzel bir gelin olmuşsun sende
Tam olarak durumum bu benimde tam olarakKızlar benim bebeğim emmeden asla uyumayan bir bebek.. az önce esnediğini gördüm hemen aldım emzirdim emerken uyuyakaldı. Sürekli olan şey şu ki en ufak bi harekette ya da seste bazen de hiçbir şey olmadan gözünü açıp emmeye devam ediyor kucağımda uyurken. Yerine bıraktığım zaman genelde uynıyor uyanmasa da en fazla yarım saat uyuyor. Birazcık fazladan uyusun diye nefes almadan kucağımta yatırır oldum artık. Belimde fıtık olduğu için otururken dahi çok fazla ağrım oluyor o yüzden zorlanıyorum.. şimdi bu tam olarak neyden kaynaklanıyor emmeden uyumayı mu öğretmem lazım kucağı mı alışmış ememeyince mi tam uyanıyor yerinde yatarken.. kafamda deli sorular ve nasıl çözcem bilmiyorum. Bu bir dönemlik bişey mi sürekli mi? Çözüm önerisi olan var mı
Bana da hemem emzirebilirsim dediler rotadan sonra ve rota ates yapmaz dediler gercektende yapmadi kuzum herkes farkli birsey soyluyor..3. Ay kontrolumuzden geldik. Rota ve menenjit yapildi. Rota icin yarim saat once aclik ve sorasinda yarım saat aclik gerekliymis. Doktor oncesinde calpol ver dedi hemsireler gerek yok dedi eve gidince versem mi bilemedim:/ Bizim oglanin pipisi icine kacik gibi oluyor bezi actigimizda onda bir sıkıntı yok. Kokunden itibaren iki cm olmali yumurtaliklari da yerinde olmali dedi.( Oglu olanlar yasarsa diye yazayim dedim) saglik ocaginda boyunu 65 olctuler burda 62. Kilo saglik ocaginda 6300 burda 6200 hangisini baz alayim bilemedimTemmuz sonu tatile gidecegiz.bazi asilar var ya suya sokmayin diyorlar dedim. Onlar hurafe dedi. Ama denize 1 yasina kdr sokulmaz. Havuza da sokcalsan küçük havuz alcaksn ona koycaksin dedi. Ruzgar olmicak dedi. 6 aylikken ben sokacaktim ya çok sacma geldi
Benim 2aylikkem basladi red malesef kuzum
Ücretsiz izin derken,kanunda olan altı aylık ücretsiz izinmi. Bende ücretsiz izindeyim ama çekimi ayarlayamadilar mecburi ücretsiz izin yani. Sigortada sorun çıkar diye çekiniyorumKv gorumcemin cocuklarina bakiyo kuzum, annem olsa hic dusunmez calisirdim baskada bakcak kimse yok zaten,isimide cok seviyorum suan ucretsiz izindeyim de nolcak bilmiyorum patronumda aramadi daha naptin neettin diye ne desem bilemedim bende
katılıyorum ilkinde oğlum bi kez kustu fazla sarı sarı hemen esimi aradım bi telaş netten arastır vs :) 2 numaram reflüymüş şakır sakır kusuyor gecer elbet deyip geciyorum.2.de daha sakin ve rahat oluyorsun ama yine de ilk gebelik ilk çocuk daha farklı geliyor bana yeri başkaAnneliğin tadını ben 2.bebekte aldım. Gerçi benim ilk doğumum da farklı olumsuz durumlarda vardı o da etkilemiş olabilir. Bunda olmadı o olumsuz olaylar.
2.bebeğe bakmak daha keyifli daha az stres daha az endişe daha çok eğlence ama ilk çocuk bu sefer çok sıkıntı yaratıyor.
Aşının ilkini üçüncü aydami yaptiriyoruz.Bana da hemem emzirebilirsim dediler rotadan sonra ve rota ates yapmaz dediler gercektende yapmadi kuzum herkes farkli birsey soyluyor..
bnmki 19 15te uyudu sımdı memeye uyandı. aglıyor mu napıyor kuzum uykuyu nden istemiyor kıCok sansli o keyif yapanlar, biz malesef nobetteyiz
Tam olarak katiliyorum buna bende❤Canım Ben şu an hala ücretli izindeyim yani maaşımı almaya devam ediyorum. Ona rağmen geçen avm ye gittiiğimizde bir şey alacaktım, eşim dedi ne gerek var kalsın filan. Zoruma gitti bunu söylemesi bile. Aslında eşimin eli açıktır, bir şey istesem hemen gider alır filan ama o gün öyle deyince şunu bir kez daha anladım ben çalışmadan yapamam. Alışmışım istediğim zaman istediğim şeyi kimseye hesap vermeden almaya. Bir de anlattığına göre senin işin çok esnek. Özel sektörde böyle bir iş bulmak imkansız. Bak ben bankacıyım. İnanılmaz stresli bir işim var. Fazla mesailer, baskılar.. Ona rağmen işime devam edicem. Çocuğumun geleceği için de bunu yapmam gerekiyor. Neden kuzuma daha iyi imkanlar sunmak varken bundan vazgeçeyim ki. Tabi herkesin bakış açısı farklı olabilir. Sen bir kez daha düşün derim
Benim dogdugum jafta denize atmislar :) bodrumluyum tabi normal:)Biz de 5.ayında Kalkan tarafına gideceğiz de, internette okudum 1 yaşından önce denize sokmayın diyorGerçi doktoruna da soracağım da bilemedim ne yapsak
Ben 3te yaptirdimAşının ilkini üçüncü aydami yaptiriyoruz.
Bizimkinin gece uykusu 1.30 2.00 arasi biliyor musun odadan da çıkarmıyorum karanlikta denedim yok cin göz gibi aksam hic yok sadece dogdu dogali 9 da uyumustu iki kere 9 da gece uykusu oldu onun disinda malesefbnmki 19 15te uyudu sımdı memeye uyandı. aglıyor mu napıyor kuzum uykuyu nden istemiyor kı
Cok sansli o keyif yapanlar, biz malesef nobetteyiz
bende okadar çok şey yaptım kı yemek faslı bittiktrn sonra bulasık mak. bosalttık en sevmediğim seydır sonra katlancak camasırları katladık eşimle. tabı en cokben yaptım sonra çay içtik balkonda netten alışverıs yaptım. ben gezerek asla sevmem alısverıs anca kızım ıcın sevmeye başladım. şu sıra kendimi alışverişe verdım psıkolojıkman öyle rahatlıyorum eskıden cok sacma bulurdum bunu şimdilerde en rahatlatan seyBenim cocuklar uyuyali cok oldu ama keyif yapmak bana çok uzak. Utu yapiyorum
Kesinlikle evet ikincisi daha tecrübeli olur ama ilk bi başka eşime şimdiden diyorum kardeşi olursa eğer bu kardeşe haksızlık olur çünkü ben hayatımın her alanında güneşi daha çok seveceğim yani tabi kardeşini seveceğim o ayrı ama güneşe bakışım farklı olacak ben onunla anneliği tattım onunla büyüdüm onunla birlikte öğrendim bi çok şeyi ama kardeşinde hazıra konmuş olacağım çabasız sevgi gibi kardeşkatılıyorum ilkinde oğlum bi kez kustu fazla sarı sarı hemen esimi aradım bi telaş netten arastır vs :) 2 numaram reflüymüş şakır sakır kusuyor gecer elbet deyip geciyorum.2.de daha sakin ve rahat oluyorsun ama yine de ilk gebelik ilk çocuk daha farklı geliyor bana yeri başka
Gündüzleri sızmıyor benim, geceleri daha az emzirme ve bende uyuduğum için sut birikiyor eğer gücüm yetiyorsa birini sağıyorum ama uyku ağır basıyor sabah uyandığımda atletim süt içinde uyanıyorumHer emzirmede tek göğüs verenler diğer göğüsten süt sızıyorsa ne yapıyorsunuz diğer emzirme anına kadar
bende okadar çok şey yaptım kı yemek faslı bittiktrn sonra bulasık mak. bosalttık en sevmediğim seydır sonra katlancak camasırları katladık eşimle. tabı en cokben yaptım sonra çay içtik balkonda netten alışverıs yaptım. ben gezerek asla sevmem alısverıs anca kızım ıcın sevmeye başladım. şu sıra kendimi alışverişe verdım psıkolojıkman öyle rahatlıyorum eskıden cok sacma bulurdum bunu şimdilerde en rahatlatan seysonra tabı ortalıgı topla bebek odasını topla ütü yap anca yatıyırum ben dee sabah 7de mesai baslıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?