2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Çok güzel bir gelin olmuşsun canım maşallah gelinlik harika taşıyan da maşallah @Papatyamaviss sende öyle makyajın gelinliğin çok güzel bir gelin olmuşsun sende
Cok tesekkur ederim kuzum benim❤❤ o senin bakan gozlerinin guzelligi o eski halimizden eser yok simdii

Tam olarak durumum bu benimde tam olarak

Bana da hemem emzirebilirsim dediler rotadan sonra ve rota ates yapmaz dediler gercektende yapmadi kuzum herkes farkli birsey soyluyor..

Kv gorumcemin cocuklarina bakiyo kuzum, annem olsa hic dusunmez calisirdim baskada bakcak kimse yok zaten,isimide cok seviyorum suan ucretsiz izindeyim de nolcak bilmiyorum patronumda aramadi daha naptin neettin diye ne desem bilemedim bende
Ücretsiz izin derken,kanunda olan altı aylık ücretsiz izinmi. Bende ücretsiz izindeyim ama çekimi ayarlayamadilar mecburi ücretsiz izin yani. Sigortada sorun çıkar diye çekiniyorum

katılıyorum ilkinde oğlum bi kez kustu fazla sarı sarı hemen esimi aradım bi telaş netten arastır vs :) 2 numaram reflüymüş şakır sakır kusuyor gecer elbet deyip geciyorum.2.de daha sakin ve rahat oluyorsun ama yine de ilk gebelik ilk çocuk daha farklı geliyor bana yeri başka

Tam olarak katiliyorum buna bende❤

B bence91 herseyimiz ayni rsmen :)) tekrar benimkide dalmiyor uykuya :)) ve bende normal dogumda cok hizli ve o kadar siddetli sancilarla cok zorlandim. Nefes alamadim hatta bebege giden oksijen cok dustu kalbi cok yavaslamisti.. ama kardes istiyorum cok zaman gecmeden hem azra hanim çok bilinclenmesin hemde araya cok zaman girerse bende usemirim bunlari yasamak icin

bnmki 19 15te uyudu sımdı memeye uyandı. aglıyor mu napıyor kuzum uykuyu nden istemiyor kı
Bizimkinin gece uykusu 1.30 2.00 arasi biliyor musun odadan da çıkarmıyorum karanlikta denedim yok cin göz gibi aksam hic yok sadece dogdu dogali 9 da uyumustu iki kere 9 da gece uykusu oldu onun disinda malesef

Benim cocuklar uyuyali cok oldu ama keyif yapmak bana çok uzak. Utu yapiyorum
bende okadar çok şey yaptım kı yemek faslı bittiktrn sonra bulasık mak. bosalttık en sevmediğim seydır sonra katlancak camasırları katladık eşimle. tabı en cokben yaptım sonra çay içtik balkonda netten alışverıs yaptım. ben gezerek asla sevmem alısverıs anca kızım ıcın sevmeye başladım. şu sıra kendimi alışverişe verdım psıkolojıkman öyle rahatlıyorum eskıden cok sacma bulurdum bunu şimdilerde en rahatlatan sey sonra tabı ortalıgı topla bebek odasını topla ütü yap anca yatıyırum ben dee sabah 7de mesai baslıcak

Kesinlikle evet ikincisi daha tecrübeli olur ama ilk bi başka eşime şimdiden diyorum kardeşi olursa eğer bu kardeşe haksızlık olur çünkü ben hayatımın her alanında güneşi daha çok seveceğim yani tabi kardeşini seveceğim o ayrı ama güneşe bakışım farklı olacak ben onunla anneliği tattım onunla büyüdüm onunla birlikte öğrendim bi çok şeyi ama kardeşinde hazıra konmuş olacağım çabasız sevgi gibi kardeş

Her emzirmede tek göğüs verenler diğer göğüsten süt sızıyorsa ne yapıyorsunuz diğer emzirme anına kadar
Gündüzleri sızmıyor benim, geceleri daha az emzirme ve bende uyuduğum için sut birikiyor eğer gücüm yetiyorsa birini sağıyorum ama uyku ağır basıyor sabah uyandığımda atletim süt içinde uyanıyorum

Zalımsın hayat benimki 6h30da Basliyor birde zoruma giden ne biliyormusun esim tek basina almanya ya kuzeninin dugunune gidiyor ben cocuklardan dolayı gidemiyorum erkek olarak dogmak varmis online alisverise bayiliyordum insana anlikta olsa iyi geliyor neler aldin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…