2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Gece oluyor benim de önceden sütüm yetmiyordu şimdi şükür bu da sıkıntı sızması uyku ağır geliyor malesef

Olur mu canım ya doğana kadar aynı süreci tekrar yaşayacaksın benim de tek şu an ama çaba olarak yine aynı diye düşünüyorum. Bunda bile anne karnında iken bu kadar sevgisi olacağını bilmiyordum "anne olunca anlarsın" daha anlamlı artık. Beş parmağın beşi bir değil elbette ama biri kesilse acısı aynı. Tecrübe olarak bu kadar zor olmaz kimbilir daha zor bir bebek olur

Yaa hakkaten ayniymis :)) bende de kalp atisi dusmustu baya korkmustum.. evet bence de ilk bebekler çok bilinçlenmeden biz de üşenecek duruma gelmeden yapmak lazm ama şu an hala her şey çok taze düşünürken bile göğsüme bişey oturuyor sanki

Yok yok ilk başka

eşimle spor ayakkabı kombini yaptık canım şu skech.rslar var ya nokta koyayım barii yıldonumı hedıyesı olsun dıyo bıde ya alcak bısey kalmamıs. yazlık günlül elbiseler falan aldım burda bebek gezmeleri oluyor kuzum eşime de pantlon tshırt baktım o bana bırakır bensecerım o da içlerincen secer. kızıma da mama sandalyesı baktım tum gece hala karar veremedım yaa bebeklerın yanında kalmak zorunda olan neden hep anneler oluyor bu adaletttsızlık

evet ablamdan biliyorum ılk çocuğu çok sakindi zorlanmadı ama 2.si kök söktürdü bebege göre değişiyordur ya. ve sevgisı aynı olur bence de. kıme sorsam aynı dıyor.en basiti annem

tanem'cim süt saginca azalıyor derler bebek emmedigi için.gerçeklik payı varmi ? olmazsa bende sağın işi ne gireyim
Yalanbacim sut azaldi falan yok bence o sagim isi elle sagim falandir makinalar bebekten kuvvetli cekiyor gram sut birakmiyor bebek emdimi ayt kaliyor dibinde cocuk emer bes saate sen sagarsin uc saate

T tanem-tane20 ve Z zeLina okuyunca aklıma geldiniz bak oluyormuş
Neguzel ama o iki uc ay emzirmis Z zeLina ile ben umutsuz vakayiz bizimkiler dunyaya gozlerini biberonla actik toplasak beskere meme emmemistir ) ara ara veriyordumda bilmiyo ki emilecek bu yaliyo sut dmlatiyom gene yaliyo huylaniyom o yaladikca ) bide guluyo komik birsey zanediyor galiba

Karnımda resmen gazlar bebek hareketı gb kıpırdıyorr. önceden gaz nedir bılmezdım hep böyle mi olacak ya emzirdiğimiz için mi bu denli gaz oluyor vücutta

Hem inaniyorum ki kardesi sakin bir bebek olcak ohh bebek dedigin boyle biseymis diycem isimlerden de yumusak huylu olanlarin ismini koycam. Herkes bana azra koyma cok hareketli yaramaz dedigim dedik vs tarzi demisti (doktorumla bile dogum aninda ayni muhabbey oldu onun da kizi azraymis kardesi dogumca biz cocuk neymis bilmiyoruz demis. Azra aglayan uyumayan bebekmis onlarda da) ben dinlemedim

Ne yazik ki emzik almiyor bide uyandi mi tam uyaniyor kendi aglama sesinden uykusu aciliyor heralde.. genelde bekliyorum kucagima almadan hatta beni gormeyecegi sekilde izliyorum once ama nadiren tekrar uyuyor
Emzik yapandan allah razi olsun ya sanki cocukta dugme var ona basilmis gibi emzik girdi an gozler kapaniyo cikinca aciliyo )

Z zet193 bize doktor 1 yasin alti onermiyoruz dedi ama ege tarafina gidecegiz insallah temmuz sonu. Emzik de onermiyorlar ama veriyorum o kafadayim su an saatlerce tutmayacagiz ya zaten yaa 10 15 dk anca dururlar zat3n ege kalkan vb de temiz degilse neresi temiz gidip marmara da sokmayacagim yani :)

Analar fedakardir napalim dogamiz boyle spor ayakkabi cok rahat ya hele bebekle 2 cm topuklu bile giyilmiyor. Elbise de çok iyi yapmissin ttiril tiril. Sicak mi oluyor sizin oralar yazin kiz neredeydin Sen unuttum valla :) Valla kuzum mama sandalyesi ne alirsan al ikea dan alma ben aldim hic memnun kalmadim. Arkadaslarim chicco nunkini kullaniyorlar cok memnunlardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…