2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben de denize sokacağım valla❤

Ben de inanırdım önceden ismin etkili olduğuna ama bizimkinin ismi yusuf, tanıdığım yusuflar genelde sakin karakterli ama bizimki pek öyle olmiycak gibi o yüzden boşver iyi ki dinlememişsin güzel isim koymuşsun azra yı ben de çok severim hatta kızım olursa diye düşündüklerim arasındaydı

Büyüdükçe doner belki sakinler yusuf da benim tanidiklarimda aynen sakin sessizler baya. Ay sorma once el degmemis bakire anlamindan dolayi millet bi tepki verdi kimisi kizin evde kalir dedi kv nin ilk tepkisi aklima azrail geldi dedi. Gorumcem avlu dizisindeki azra karakterimi soyledi falan direndim

Bizimki de gece 04.15 gibi bitirdi uykusunu. Guluyor, sesler cikariyor karanliktan cikarmadim ama 1 saate yakin uyanik kaldi. Sonra yine mesai 7 de basladi
Bizimki de 6 ya kadar uyanık kaldı yatak odasından çıkmadım 6 da geri uyudu 1 saat kadar hatta ben de uyuya kalmışım, bi uyandım eşim yok yanımızda gitmiş bizi uyandırmadan, uyuduk mu biz şimdi Ya ne çabuk sabah oldu

Kyvdenin yorumu

7 ayllıkken girmişti kızım canım hala deniz kızı

İlginçmiş ya azrail de hiç gelmemişti aklıma azra akın geliyor sadece sakinler inşallah bizimki de :)

Ben de sadece aşıları tam değil ya ondan tedirginim. Hastalığa açıklar ve denizlerimiz maalesef temiz değil İlla ki su yutacak, enfeksiyondan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…