2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yalanbacim sut azaldi falan yok bence o sagim isi elle sagim falandir makinalar bebekten kuvvetli cekiyor gram sut birakmiyor bebek emdimi ayt kaliyor dibinde cocuk emer bes saate sen sagarsin uc saate
Makine bebekten kuvvetli cekemezz tabikide bebek 20 kusur kasla getirtiyor o sutu makine sadece taklit, hatta sagdigimizda 60 cikiyorsa bebeginizin ictigini tajmin etmek isterseniz üstune 30 daha koyun 90 lik sutunuz varmis gibi dusunun diyoolaaa ben sagdigim gogsu veriyorum bazen oglus emiyo hala

günaydın kızlar kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun bsebse sabah sabah güldürdün beni k.validenin yorumu annemi hatırlattı talha büyük oglumun adı ben diyemem tarhın derim demişti
İşte anneler hep kafasina göre valla. Benim annem de dimes markası var ya daymıs diye okuyor sanki İngilizce gibi inatla

canımm ben de etrafımdan hep alyalar sakin olur diye duydum öyle oldu vallahi 2.ye kzıın olursa alya koy bak hem uyumlu

Bizimkide acken aliyor canim tokken agzina sokmaz aradan yarim saat gecsin alir ama
Bizde de tam tersi tutma ihtimali varsa bile kesinlikle açken değil ancak toksa ve çok uykusu varsa biraz emiyor sonra düşürüyor ağzından. Açken verince daha çok ağlıyor

Yok onu demek istemedim sut getirmesi cocugun coktur ama mesela 120 cc sut var gogsunde cocuk 60 icip uyuyor makine son damlaya kadar cekiyor cocuk midesi ben kendi adima konusayim bizimki 60 cc iciyor gogsu emse daha tam bosaltamamis olacak
Yanlis ifare ettim kendimi

Bemce makinede cocukta bosaltmiyor bebek emdikce geliyor cunku sut bitmiyor ki

Evet kuzum 6 aylik olan , onu baslattilar.cekini iznin bitince verirler ben sana diyim
Ben çekim yazılana kadar bir haftalık talep ettim ücretsiz izin. Ama ses seda yok bende olmadı altı aylık ücretsiz izinden yazayım. Bu aralar durumlar kötü şirketlerde para dönmüyor

Merhaba kızlar
4aylık asımızı olduk saflık ocagındayız hıc kilo almamış sıfıır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…