2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hadi hayırlı olsun şimdiden :) hissettirmiyor gerçekten

3 4 yasina kadar olan kangurular var ya cogu insan o yasa kadar kullaniyor ve tasiyor
3-4 yaşında kaç kilo olur ki bebekler 15-18 kilo falan mı nasıl taşınır ben 5 kilo patates taşıyamıyorum hem taşısak bile bebekler durmaz ki sıkış sıkış onun içinde ne biliyim yürümek koşturmak ister

Aynen o kiloda oluyolar ama tanidiklarim hep kanguruda tasiyor ustelik kilolular

biz de gecen hafta avmye gıttık kızımızla. O uyudu bız ona alısverıs yaparken. 3haftadır haftasonu güzel olsun istıyorum yok anacım nasıl bir bahtsızlıksa yarın da yagmur var burda Havalar acsa da enazından bebeklerımızı arabalarına koyar gezerız onlar da uyur uykularını almış olurlar dimi ama

Fıtık olursun artik ) esek kadar olmus ne isi var tepende cocugun

Sürekli hava durumu takip ediyorum az şöyle bi 15 dereceleri bile görsek seviniyorum çıkabiliriz diye, çıkmaktan umudumu kesince ben internetten aldım kızıma alacaklarımı bilmiyorum da tutturdum mu bedenlerini

Haftaya baya sicak burasi gunesli 27 derece cumartesi gunu yurtgeneli nasil bilMiyorm bi bakin isterseniz kizcer S Sevimlipanduf

Fıtık olursun artik ) esek kadar olmus ne isi var tepende cocugun
canım genelde yürüyüş yapanlar kanguruyu sık kullankyor cocuk büyükken. oyle yerlerde mantıklı tabıkı ama carsıda sokakta gundelık hayatta 3yasındayken fln bana garp gelıyor kanguru

canım genelde yürüyüş yapanlar kanguruyu sık kullankyor cocuk büyükken. oyle yerlerde mantıklı tabıkı ama carsıda sokakta gundelık hayatta 3yasındayken fln bana garp gelıyor kanguru
Hicbiywrde mantikli degil sen 45 kilosun 18 20 kiloyu iki saat tasi bakalim o bel birdaha ise yariyormu el kadar bebeleri tasiyamiyoruZ yurusunler )

27 mi ooo yaz gelmiş kız sizin oralara şuan İstanbul kış gibi valla 8-10 derece üzerine çıkmadı Bugun
Bugun bizim burasida oyle cnm hatta annemgilin oraya kar yagiyor goruntulu aradi benim dedigim haftaya bugun burasi 27 ise orarda sicaktir

Hepsini tek tek alintilayamadim toplu cvb vereyim.

Boba 4g kullanıyorum. Çok güzel tek eksisi bacakların çıktığı yer tek kumaş onun için yaz dönemi bacaklarinda iz çıkarıyor. Neko da oraya ped koymuşlar cozmusler sorunu.

Bir ve İki yaş bebesi öyle hayalinizdeki gibi yürümüyor. Yürüse de sizin istediğiniz yöne gitmiyor kaçan bebeyi yakalamaya çalışmaktansa o kiloyu taşımaya razi oluyorsun ayrıca yoruldukca kucak istiyorlar uzun süre yurumuyorlar kucakta tasimaktan daha kolay oluyor kanguru.

Sağol canım Neko da baktım ama sanırım onun 2 boyutu var bir bebek için bir de biraz daha büyük çocuklar için. Bilemediğimden ben de boba 4g sipariş ettim. Bacak kısımlarına bir çözüm üretemez miyiz acaba kendimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…