2. numaram da başparmağını buldu emiyor:)
1.numaram 3.5 yaşında hala başparmağını emiyor. Emzik vermemiştim 3 aylıkken bulmuştu parmağını:)
Küçüğe emzik verdim gene parmak buldu:).
benimki parmakları yumup direk sokuyor agzına sapur supır üstelik acıkınca yapıyor kopuyorumBenimki de emiyor Ya bu geçici bi şey değil mi dokunmuyordum ben de cuk cuk emiyor baş parmağını
Benim bebiş doğunca yoğun bakımda kaldı ben 7. Gun gittim ilk kez emzirmeye kucağıma verdiler bebeği iki parmağını sokmuş ağzına yavrum cuk cuk emiyor öyle acıkmış ki demekki videosu var hatta saklıyorum, sonrasında emmemişti eve gelince emzik vermiştim şimdi önce yumrukla başladık bugunlerde parmaklarını farketti bazen baş parmak bazen işaret parmak emiyor boğazına kadar sokuyor parmaklarını zaten kusmaya yer arıyor bizimkilerbenimki parmakları yumup direk sokuyor agzına sapur supır üstelik acıkınca yapıyor kopuyorum
Sen bosver neko falan baby plus atlas kanguruya bak cok rahat hemde cok şik iki fermuarli yeri ikide duz cebi var bez agiz mendili ne istersen koySağol canım ❤ Neko da baktım ama sanırım onun 2 boyutu var bir bebek için bir de biraz daha büyük çocuklar için. Bilemediğimden ben de boba 4g sipariş ettim. Bacak kısımlarına bir çözüm üretemez miyiz acaba kendimiz
Tabi istediğimiz hızda yuruyemez ama seneye zaten baston bebek arabasına geçeriz istediği zaman yürür yorulunca oturur, kanguru çok zorlar beniHepsini tek tek alintilayamadim toplu cvb vereyim.
Boba 4g kullanıyorum. Çok güzel tek eksisi bacakların çıktığı yer tek kumaş onun için yaz dönemi bacaklarinda iz çıkarıyor. Neko da oraya ped koymuşlar cozmusler sorunu.
Bir ve İki yaş bebesi öyle hayalinizdeki gibi yürümüyor. Yürüse de sizin istediğiniz yöne gitmiyorkaçan bebeyi yakalamaya çalışmaktansa o kiloyu taşımaya razi oluyorsun ayrıca yoruldukca kucak istiyorlar uzun süre yurumuyorlar kucakta tasimaktan daha kolay oluyor kanguru.
Oraya havlu koyanlar oluyor. Yaz dönemi araya muslin örtü koyanlar oluyor. Ben alırken neko yoktu. Kuzenim neko aldı 14 aydır tepe tepe kullanıyor baby size olaniSağol canım ❤ Neko da baktım ama sanırım onun 2 boyutu var bir bebek için bir de biraz daha büyük çocuklar için. Bilemediğimden ben de boba 4g sipariş ettim. Bacak kısımlarına bir çözüm üretemez miyiz acaba kendimiz
O atom karınca öyle hızlı koşacak öyle aralara girecek ki peşinde koşarken bir debaston puset taşımak zor gelecek.Tabi istediğimiz hızda yuruyemez ama seneye zaten baston bebek arabasına geçeriz istediği zaman yürür yorulunca oturur, kanguru çok zorlar beni
Geçmiş olsun canım biz de doktora gittik bugün. Ciğerleri temizmis şükürKuzum aşırı istahsiz zorla süt icirmeye çalışıyorum ağzını kitliyir icse bile hepsini kusuyor.zaten dünden beri cok keyifsiz doğru dürüst emmedi.burnu sürekli doluyor şuan takipteyim.canim serum tek olmuyir aspiratorle temizle ve özel deniz suyu al biraz pahalı ama bebeği çok rahatlatıyor.
canım burun acarken korkma bizimki gecen haftalar hırıl hırıldo damlalıklı deniz suları vs kar etmedi serum aldık 5ml bi burna 5 ml digerine öbür tataftan cıkacak şekilde bebegi hafif yan yapıp fıskırttık bazen genzine bogazına kaçtı ama sonra cektik o rahatlartı yavrucagı inşallah atlatır cabucak havalar dengesiz ben de sasıyorum bazen nasıl örteceğimi ısındı diyorum bigün battaniyesiz tasıyorum sarmadan ertesi gün mide üşütüyorİyi akşamlar kızlar.
Oğlum bir haftaya yakındır doğru düzgün emmiyordu çekip çekip birkaiyordu. cisleri az ve pembe. doktora gittik bugün her şey temiz çok şükür.
Burnunda hırıltı var.
galiba burnu tıkalı olduğu için ememiyor ne yapmam lazım. Enjektore serum çektim burnuna sıktim ilk defa yaptım bunu. Çok korktum çok ağladı yanlış mı yaptim bir şeyleri uyudu şimdi ama uyandı tekrar normalde uzun uyurdu.
Nerde hata yapıyorum burnu niye tıkanıyor çok mu sıcak yapıyorum terletip sogutuyorum ama iyi ortmezsem de usutecek diye korkuyorum. Dengeyi nasıl kuracağım.
Bu konuda ve burun açma konusunda yardimci olur musunuz lütfen
Biz antibiyotik kullanirken gecti kuzum hirilti,yoksa bnde geciremiyodumİyi akşamlar kızlar.
Oğlum bir haftaya yakındır doğru düzgün emmiyordu çekip çekip birkaiyordu. cisleri az ve pembe. doktora gittik bugün her şey temiz çok şükür.
Burnunda hırıltı var.
galiba burnu tıkalı olduğu için ememiyor ne yapmam lazım. Enjektore serum çektim burnuna sıktim ilk defa yaptım bunu. Çok korktum çok ağladı yanlış mı yaptim bir şeyleri uyudu şimdi ama uyandı tekrar normalde uzun uyurdu.
Nerde hata yapıyorum burnu niye tıkanıyor çok mu sıcak yapıyorum terletip sogutuyorum ama iyi ortmezsem de usutecek diye korkuyorum. Dengeyi nasıl kuracağım.
Burnunu cekmendeki aglama ilk yaptigin icin canim bende ilk yaptigimda o bagiriyordu ben yapiyordum yeri gogu inletirdik simdi bi tepki vermiyor artik kuzu gibi yatiyor bikac yapmada alisiyorlar korkma terleme konusundada bebegin yattigi yerde serin tutacak ortu yaz oyle pamuklu yunlu seylerin uzerine yatirma canim saten yazlik carsaf nevresim vs uzerine yatir uzerinede penye battaniye ort uc tane kalin battaniye veya yorgan ortme battaniyeler bu nohut desenli gibi kadifedir kalin yundur olmasin penyeelrden olsunİyi akşamlar kızlar.
Burnunda hırıltı var.
4 ml cekip,bebegi yan yatirip,ustte kalan burun deligine yarisi sık sonra bebegi yuz ustu koluna alip burnunu sil.İyi akşamlar kızlar.
Burnunda hırıltı var.
Cok saol canım cok yardımcı oldun yoksa aklıma cok takılacaktıVerem aşısı dışındaki aşılar banyoya engel değilmiş
Canım boba 4g sipariş verdim. Genelde herkes onu önermiş. Uzun süre gidebilecek bir şey istiyodum. Millet 2-3 çocuk büyütmüş onunla. Bakalım umarım pişman olmamSen bosver neko falan baby plus atlas kanguruya bak cok rahat hemde cok şik iki fermuarli yeri ikide duz cebi var bez agiz mendili ne istersen koy
İnsallah canim hayirli olsun simdidenCanım boba 4g sipariş verdim. Genelde herkes onu önermiş. Uzun süre gidebilecek bir şey istiyodum. Millet 2-3 çocuk büyütmüş onunla. Bakalım umarım pişman olmam
Baci bizimkiler tek kullanimlik tonumer mi ne adi 5ml ama ben yarisini4 ml cekip,bebegi yan yatirip,ustte kalan burun deligine yarisi sık sonra bebegi yuz ustu koluna alip burnunu sil.
Ayni islemi diger burun deliginede yap,diger tarafa dondurerek
Bende az once yaptim burnu tikanmis. Bir sumuk cikti,dedim bu koca sey senden mi cikti :))
Cnim korkulacak bişey yok.enjektoru sıkıp cekiyorsun. Benim oglumda çok rahatsız olup ağlar ama yapacak bişey.cnim burnu sık tikaniyorsa grip olmuştur muhtemelen.en son bebegim oyoe olmuştu çok sık tikaniyordu. hava ve antibiyotike geçti stemar diye bi sprey aldık çok rahatlatıyor.cnim buyuk ihtimalle tikanmadan çok hasta oldu için istahsizdir.cnim malesef bazı bevekler çok hasass olurlar pamuklae içinde baksanda yine hasta olurlar.özellikle alerjisi varsa.İyi akşamlar kızlar.
Burnunda hırıltı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?