2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canım çok sevindim inşallah o son testte de hiç bir şey çıkmayacak gelmiş geçmiş etsin inşallah rabbim
Sağlıkla buyutelim yavrularimizi inşallah

Benim yeğenlerimede kız dediler 3 aylıkken kız oldu ondan bence kızdır

Yine azimle okumaya çalıştım ama son syf görmeden yenisi ekleniyor.

Bugün dr kontrolüne gittik. Kızımın kilo alımı normale dönmüş. 3 ay kontrolünde dr söylemeyi unutmuşum doğumdan beri kanama devam ediyor kesmek için ilaç kullandım dedim. O 8lac sütun tadını bozuyirmus onun için çok emmiyormus

Neyse ki kanama kesildi. Kız da iştahlı emmeye başladı.

aslında genelde ben diyorum çık dıye bazınaksamları ben de yatıyorum o cıkınca evdeyken gec oluyo cıkması işime de gelıyo. ama boyle arada gelıyorlar bana da duygularım karma corman oldugunda fena patlıyorum azonce de tartıstım sonra yola cıkcam öpeyim küs gıtmeyelım dedı sırf yola gıdıosun dıye opuyorum dedım basladım sarıldık agladım cokkduygusalım susıra gıdemıcem dha fazla boyle yaparsan dedı gıtmeyeydı ıyıydı geceyı ıple cekıyrm smdı o bakısına üzüldüm ben de

bennde yaptım bugun hatta annecım sende mı anormallık var karbonatta mı dıyorum ınsan nasıl o tadı sevebılır ya bızımkı de yalanıyor gülüyor

2. numaram da başparmağını buldu emiyor:)
1.numaram 3.5 yaşında hala başparmağını emiyor. Emzik vermemiştim 3 aylıkken bulmuştu parmağını:)
Küçüğe emzik verdim gene parmak buldu:).
Benimki de emiyor Ya bu geçici bi şey değil mi dokunmuyordum ben de cuk cuk emiyor baş parmağını

Emzik de alıyor ama sürekli ağzında tutmuyor bizimki atıyor kendinden
Ellerini keşif icin yiyorlar ama o arada senin cakalin parmagi keşfetmesi iyi olmamis :))
Belki devam eder,belki birakir belli olmaz o
Benim bücür hala yumrugunu sokusturmakla mesgul :)

Kızlar boba 4g kullanan vardı sanırım aranızda değil mi? Rahat mı kullanımı? Kısa mesafeler ve özellikle markete gidip gelirken kanguru kullanmak istiyorum. Alışverişte hem bebek arabası hem alışveriş sepeti zor oluyor. İkinci ellerine baktım ama güvenemiyorum da sonuçta kumaş yıpranmış mıdır diye. Bir de ilk bebeğim her şeyin iyisini ve yenisini alma taraftarıyım sonraki çocuklarımda da kullanabileyim diye. Yanlış mı düşünüyorum bilemiyorum

Pamukçuk nasıl bir şey yaa ben anlamıyorum. Dilinde hiç beyazlık yok ama şu an damağında üst diş etlerinin hizası bembeyaz. Pamukçuk mudur o, yokda normal görünümü mü

Durumun el veriyorsa senin düşündüğün en mantiklisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…