Merhaba kızlar, nasılsınız? Herkese hayırlı kandillere ve hayırlı cumalar diliyorum. Dualarınızda beni de unutmayın lütfen..
Arkadaşımız
@Kartanesii8892 bahsetmişti bebeğimin durumundan. Ben pek girip yazamadım ama dualarınızı bir bir yanımda hissetim. Çok zor bir imtihandan geçiyorum çok da zor bir dönem atlattık. Umarım geçti gitti demek nasip olucak.. Az çok biliyorsunuzdur krabbe adında ölümcül tedavisi olmiyan 3-6 aylarda belirti veren genetik anne babanın taşıyıcı olmasından ötürü gelen bir hastalıktan şüphelendi doktorlar. 1ay hastanede yattık. Bebeğimden 80tüp kan alındı sayısı belli olmayan emarlar tomografiler çekildi ve nihayetinde eve geldik. Herşey temiz çıktı ama yinede bir genetik tedt gönderdik onun sonucunu bekliyoruz. Bebeğimin neyi vardı derseniz.. Bir dönem gözlerini tavana dikiyordu hiç tepki vermiyordu (doktorlar şunu unutuyor, bu bebek prematüre şuan 4aylık ama aslen daha 2 aylık yani çok tepki vermezki zaten) aylık kontrolda doktorumuzun endişesi üzerine hastaneye başvurduk zaten gidiş o gidiş oldu 1ayda zor çıktık, hastanelere düşürmesin rabbim kimseyi.. Şuanda durum nedir diye sorarsanız bebeğim gülen oynayan maşallahı olan bir bebek haline döndü hiçbir belirti kalmadı sonuçların temiz çıkmasını umut ediyoruz.. Amaa şunu söyliyeyim kızlar bebeğinizde endişe ettiğiniz durumlar varsa mutlaka doktora götürün ama hocaya da çıkın lütfen.. Biz okunduk tanıdığımız ve güvendiğimiz bir hocada ve bebeğim şifalandı inşaAllah