2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Durumun el veriyorsa senin düşündüğün en mantiklisi
Çok şükür canım ben de çalışıyorum eşim hiç karışmaz kendi kazandığımla alışveriş yapıyorum genelde kızıma. Çalışmasam zor olurdu, hele de günümüz şartlarında bir şeyler alabilmek için 40 kere düşünmek gerekiyor..

Ergonomik olanların içinde pahalı olanlardan boba4g bende baktım sonra ortalama fiyatlara da ergonomik kangurular var diye vazgeçtim, mamadusbaby aldım çok da memnunum evde de durmadığında bebiş takıyorum işlerimi görebiliyorum onunla

Ya aslında kararsızım. Boba yurtdışı malı diye eminim okadar pahalı. Mamadusbaby yanılmıyorsam yerli malı. Gönlüm her zaman yerliden yana tabi ki, araştırdığımda herkes boba demiş veya ergobaby. Ama ergobaby aşırı pahalı o paraya bebek arabası alınır yani. Boba da çok ucuz değil tabi ama yine ergobaby e göre daha makul. Mamadusbaby uzun süreli kullanımlarda nasıl acaba almışken ömürlük olsun istiyorum. Yine kafam karıştı

Kız ömürlük olsa nolcak bu yaz ve sonbaharda kullanacağız ve sonra kaldıracağız, seneye sıpalar durur mu kanguruda yürümeyi öğrenmiş olacaklar

Bi daha ki sefer onun da gidesi gelmez duygusalligini gormesi iyi olmus bosver aman benimki de erken geldi isten beni dinlendircek guya. cocukla 20 dk vakit gecirmistir. Dus aldiralim dedi onu hallettik. Sonra sen birazcik oyala ben bes dakika sigara icip gelcem dedi o 5 dakika uzadi uzadi Çocugun uykusu geldi zaten uyuttum varligi da yeter diyeyim bari

hahahahh bızım.gb tüm gun yapabılırler mı acaba. gecen 3saat baktı.gercı ama kızım da zorluk ckkarmıyo. neden? çünkü nazları bizee. o sıgara olayı zaten allahım ustune bıde sıgara ıctıkten sonra 15dk falan yaklasmaması gerkıyor sinirnoluyrm ben de tam lazımkem sıgraya cıkmasına arada tepem atıyor ıcesım gelıyor ama tabıkı asla yapmam öyle bısey arada kullanırdım eskıden. hamıle oldugumu ogrendıgım an bıraktım . şimdi de kızım 2saattır uyyordu ıslerımı hallettım dınlenmedım yıne aama aksama hazır yalnızken kızım uyuynca ben de yatıcam

Kızıma 6 ay kınası yapmak istiyorum maksat eğlence yiyelim içelim oynayalım annemlerin oraya gittiğim zamana denk getireceğim, orada ablamlar yengemler arkadaşlarım toplanıp kına yakarız bebeme bebek bindallısı da alırım kızıma ❤❤ Saçma bulanlar olabilir tabiki ama anı biriktirelim ☀

yok canım nedem saçma olsun negüzel heves etmişssim eğlenirsiniz herkesin adeti farklı güzel anılar. bu da diş partisi gb bişey sanırım buarada eşin de baya keyifteymıs he

yok canım nedem saçma olsun negüzel heves etmişssim eğlenirsiniz herkesin adeti farklı güzel anılar. bu da diş partisi gb bişey sanırım buarada eşin de baya keyifteymıs he
Heh aynen kimisi diş buğdayı yapar bende kına yapmak istiyorum aynen sorma gece yalnızız yarın öğlene doğru gelecekmiş

hava nasıl ordaa? sız de yarın cıkın kızçenizlee. dınlenmıştır o masajda baya
Öğlene kadar yağmurluydu, güneş var gibi ama çok da Serin güneşe aldanıp çıkardım da yüzüne rüzgar gelince bile bi ürperiyor çocuk önümüzdeki haftaya daha güzel gorunuyor hava durumuna bakıp duruyorum bende guzel olsun artık diye artık haftaya çıkarız bizde ☀

Oo bak kocalarin gitmesinin en guzel yani uyumak iste iyiceeee dinlen iyiceee

Boba gerçekten kaliteli biz kullanıyoruz öneririm

Boba gerçekten kaliteli biz kullanıyoruz öneririm
Ben de bobaya karar kıldım, az önce sipariş verdim canım bakalım Bebeğin hatta çocuğun ağırlığını hiç hissettirmiyormuş kullananlar 2 yaşına kadar falan aktif kullanmışlar. Bakalım memnun kalırım inşAllah ben de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…