Kizlarr az once farkettim kizimin dudak ici ve yanak icleri kabarmis bembeyaz olmus niye oyle oldu kiben pamukcuk olmasin dye haftada bir karbonatli suyla bile silerim ki icim cizz etti cok fena olmuş
Kızlar bir de şey soracağım ; yenidoğan yastığını kullanıyor musunuz yoksa bebeği artık o olmadan da koyabiliyor muyuz? 7 kg kadar kullanın yazıyor videolarda ama benim kızımın boyu biraz uzun bacakları öyle içerde kalabilir mi bilmiyorum MERiN_
Kizlarr az once farkettim kizimin dudak ici ve yanak icleri kabarmis bembeyaz olmus niye oyle oldu kiben pamukcuk olmasin dye haftada bir karbonatli suyla bile silerim ki icim cizz etti cok fena olmuş
Eger bibeton yada emzik kuullaniyorsan duyla temas ediyosa atiyorum emzigi yikadin verdin kalan 1 2 damla su emzik kull da pamykcuk yaparmis dr oyle demisti
Kızlar bir de şey soracağım ; yenidoğan yastığını kullanıyor musunuz yoksa bebeği artık o olmadan da koyabiliyor muyuz? 7 kg kadar kullanın yazıyor videolarda ama benim kızımın boyu biraz uzun bacakları öyle içerde kalabilir mi bilmiyorum MERiN_
Yok kuzum ben kanguru aldım da onun içindeki yenidoğan desteği yastıkçığı sormuştum Ben bebişe yatarken yastık kullanmıyorum dümdüz sert yatakta yatırıyorum umarım rahat ediyordur
Fırsat bulursam diyet grubuna giriyorum yada uyuyorum mesela hemn uyumam lazım buyuk olan uyutmıcak gece hasta sen npıyorsun nasılsın emiyor mu seni yoksa biberonla devam mı
Fırsat bulursam diyet grubuna giriyorum yada uyuyorum mesela hemn uyumam lazım buyuk olan uyutmıcak gece hasta sen npıyorsun nasılsın emiyor mu seni yoksa biberonla devam mı
Yok kuzum ben kanguru aldım da onun içindeki yenidoğan desteği yastıkçığı sormuştum ❤❤ Ben bebişe yatarken yastık kullanmıyorum dümdüz sert yatakta yatırıyorum umarım rahat ediyordur
Cok kustuğu icin kullanmaya basladim bende reflu yatagi gibi anne yani besigimiz egimli ayarlaniyo ama icim eahat etmiyor kafa gidik cocuk uyumadi anlamamism sorry
Cnim korkulacak bişey yok.enjektoru sıkıp cekiyorsun. Benim oglumda çok rahatsız olup ağlar ama yapacak bişey.cnim burnu sık tikaniyorsa grip olmuştur muhtemelen.en son bebegim oyoe olmuştu çok sık tikaniyordu. hava ve antibiyotike geçti stemar diye bi sprey aldık çok rahatlatıyor.cnim buyuk ihtimalle tikanmadan çok hasta oldu için istahsizdir.cnim malesef bazı bevekler çok hasass olurlar pamuklae içinde baksanda yine hasta olurlar.özellikle alerjisi varsa.
Cok kustuğu icin kullanmaya basladim bende reflu yatagi gibi anne yani besigimiz egimli ayarlaniyo ama icim eahat etmiyor kafa gidik cocuk uyumadi anlamamism sorry
Anladım canım ozaman kullan tabi. Bizim kusma çok nadir oluyor. Ben doğrudan kendi odasında kendi yatağına yatırıyorum. Benimki de uyumadı uyuz gazdan kıvranıyor yine bıktım şu gaz sorunundan hayır az önce çıkardı kaka da yaptı hala neyin kıvranması anlamıyorum gözünden uyku fışkırıyo ama kıvranmaktan uyuyamıyor sinirlerim bozuldu saatlerdir uğraşıyorum
Kızda da yanılıyorlar. Arkadaşıma kız dediler 16.haftada erkek olduğu kesinleşti. 11. haftada daha tam genital organı oluşmuyor o sebepten yanılma payı yüksek. Ben de 16.haftada kesin öğrendim cnm. Az daha sabır :)0
Kızda da yanılıyorlar. Arkadaşıma kız dediler 16.haftada erkek olduğu kesinleşti. 11. haftada daha tam genital organı oluşmuyor o sebepten yanılma payı yüksek. Ben de 16.haftada kesin öğrendim cnm. Az daha sabır :)0