- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.346
- 133
Ben seviyorim kim ne derse desintelsiz ve mama sandalyesi suan onceliklerim ariyorum pazarlik ediyorum hosuma gidiyiii
Tabi istediğimiz hızda yuruyemez ama seneye zaten baston bebek arabasına geçeriz istediği zaman yürür yorulunca oturur, kanguru çok zorlar beni
3-4 yaşında kaç kilo olur ki bebekler 15-18 kilo falan mı nasıl taşınır ben 5 kilo patates taşıyamıyorumhem taşısak bile bebekler durmaz ki sıkış sıkış onun içinde ne biliyim yürümek koşturmak ister
Ben Bebek 1 aylıkken koymaya başladım kanguruya yanlış anlamadıysam kanguru içindeki minik yastıkçıktan bahsediyorsun yenidoğan aparatı denilen şey, ilk başta bebek bacaklarını tam ayıramadığı için gerekliydi ayakları içerisinde duruyordu kangurunun, 2,5-3 aylıkken artık normal ayakları yandan sallanak şekilde olduğunda o minik yastıkçığı çıkarttım normal artık bebek leğen kemiğinin üzerine oturup bacaklarını sallandırıyor yanlardan bunu sordun sanırım☺☺Kızlar bir de şey soracağım ; yenidoğan yastığını kullanıyor musunuz yoksa bebeği artık o olmadan da koyabiliyor muyuz? 7 kg kadar kullanın yazıyor videolarda ama benim kızımın boyu biraz uzun bacakları öyle içerde kalabilir mi bilmiyorum @bebekicin
Valla taşıyana saygı duyar tebrik ederim ama ben taşıyamam canım yetmez yaniBenim oglum 22 aylik 14 kusur kilo. 3 4 yasina kadar kac kilo alir kim tasir sirtinda yahu
12haftalıktık. kesin olarak kız dedi doktorumuz. Öyle de olduHayırlısı olsun inşallah
Gayet guzel anladim kiz cocugundada yanilma oayi olur kız denip erkek. Cikabiliyor kordon pipiyi sakliyor erkek denip elini ayagini bacagini herhangi birseyini pipi zannedilip kzda cikabiliyorYanlış anladın galiba canım erkekte yanılma payı var kordon dolanıyor diye ama kızda yanılma olmaz diyorum
Aynen canım ondan bahsediyordum. Çok sağolBen Bebek 1 aylıkken koymaya başladım kanguruya yanlış anlamadıysam kanguru içindeki minik yastıkçıktan bahsediyorsun yenidoğan aparatı denilen şey, ilk başta bebek bacaklarını tam ayıramadığı için gerekliydi ayakları içerisinde duruyordu kangurunun, 2,5-3 aylıkken artık normal ayakları yandan sallanak şekilde olduğunda o minik yastıkçığı çıkarttım normal artık bebek leğen kemiğinin üzerine oturup bacaklarını sallandırıyor yanlardan bunu sordun sanırım☺☺
Senin gönlünde erkek bebek mi varBenim yeğenlerimede kız dediler 3 aylıkken kız oldu ondan bence kızdır
Kiz bu tozlar cok iyi ben kullanmaya basladimdan beri kusmuyor dun icirmemistimCok kustuğu icin kullanmaya basladim bende reflu yatagi gibi anne yani besigimiz egimli ayarlaniyo ama icim eahat etmiyorkafa gidik cocuk uyumadi anlamamism sorry
Canım benim kuzenime kız dediler hastaneden pembeler içinde erkek çıkardıYanlış anladın galiba canım erkekte yanılma payı var kordon dolanıyor diye ama kızda yanılma olmaz diyorum
OCanım benim kuzenime kız dediler hastaneden pembeler içinde erkek çıkardıtabii bu 12 yıl falan önceydi.. ama olabilir yani eşim bunu duyunca her gittiğimizde sorardı hala kız mı oğlana pembe giydirmeyelim diye 14. Haftadan itibaren hep kızdı sağlıkla kucağınıza alın inşallah
ben kendi dr.umu şoklattım bikeresınde. her gittiğimizde cinsiyet kız bunu doğuma dek söylerım.genelde dıkkatlıce bakarım diyordu pozisyon musaıt oldukca. 7.aydı sanırım yıne kızınız falan derken ne kızı erkek demiştiniz dedim adam şok herşeyı ona göre yaptık biz hocam faln deyıp durdum yanlıs hatırlıyosundur falan dıyor o kadar özguvenlı canm yaCanım benim kuzenime kız dediler hastaneden pembeler içinde erkek çıkardıtabii bu 12 yıl falan önceydi.. ama olabilir yani eşim bunu duyunca her gittiğimizde sorardı hala kız mı oğlana pembe giydirmeyelim diye 14. Haftadan itibaren hep kızdı sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bende ayni sekil ugeastim durdum uyku uyuyscsgi zaman kactimi bidaha dalmasi cok cok zor oluyo benimkiinin belki seninde oyledirAnladım canım ozaman kullan tabi. Bizim kusma çok nadir oluyor. Ben doğrudan kendi odasında kendi yatağına yatırıyorum. Benimki de uyumadı uyuz gazdan kıvranıyor yine bıktım şu gaz sorunundan hayır az önce çıkardı kaka da yaptı hala neyin kıvranması anlamıyorum gözünden uyku fışkırıyo ama kıvranmaktan uyuyamıyor sinirlerim bozuldu saatlerdir uğraşıyorum
günaydın kuuzum senin prenses uyumadı mı yineGünaydın kuzular ❤❤ Güzel bir pazar olsun, şöyle booool dinlenmeli, bol uyumalı.. Artık pazar kahvaltısı hayallerin de ötesinde kaldığı için dilek hakkımı bu yönde kullanmak istiyorum..
Orada olsaydim sana kamerali telsiz satardim
Yaa demee olaydin keske
Cici tabi ki Baston bebek arabasi sart yani sürekli uzerinde bebek agirliyla gezemezsin zaten, pusetler uzun sure kullaniliyor bebekler agirlasiyor uzun gezmelerde kanguru olmaz cok dogru dusunuyosun
Bir çay kaşığı mı veriyorsun canım? Çok geç uyutabildim saat 12di belki de geçiyordu okadar yorulmuştum ki hatırlamıyorum bile. Geç yattı ama şu an tekrar emdi uyudu. Geç yatınca da 10 saatlik uykusunu tamamlıyor 10’a kadar falan uyuyor ama ben gece yatırana kadar ayakta uyuyorum. Gaz sorunu olmasa uyuyacak aslında ama tam dalacakken kıvranarak ağlıyorgünaydın kuuzum senin prenses uyumadı mı yineben şunu farkettım kızıma rezene verdığımde daha uzun uyuyor bakdenesene 3.aydan sonra vermrue basladım ztn. 3gun once vermıstım daha rahat uuyumustu ertesı gun vermedım dha sık uyandı dun verdım aksam 7ye gelıyordu uuyudu bıdaha 5saat sonra memeye kalktı ve 3de 7buuckta da uyandık. denesen bi kuzum rhatlatır hem
Kuzum bizim karacigerimizde yaglanma varya kusmayi buyuk oranda o tetikliyormus malesef , biberon yerine damlatmaz yumusak uclu suluk aldim gecen denedim biberona nazaran biraz daha fazla içtiara ara deniyorum evde , bisey olsa babasina birakip bi saat kuafere biyere gidemm desem gidemem onla ogretmeye calisicam biraz, anneme gidince bile oyle gezerim boyle cikarim diye haysl kurdum ilk gezmemde kosa kosa eve döndümKiz bu tozlar cok iyi ben kullanmaya basladimdan beri kusmuyor dun icirmemistim
Bir kumus yorgan
Su gibi ıslak gerci seninki bineronda almiyor ama
Kasikla icirebilirsen olur bi doktorunla konus istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?