2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben seviyorim kim ne derse desin telsiz ve mama sandalyesi suan onceliklerim ariyorum pazarlik ediyorum hosuma gidiyiii

Orada olsaydim sana kamerali telsiz satardim
Tabi istediğimiz hızda yuruyemez ama seneye zaten baston bebek arabasına geçeriz istediği zaman yürür yorulunca oturur, kanguru çok zorlar beni

Cici tabi ki Baston bebek arabasi sart yani sürekli uzerinde bebek agirliyla gezemezsin zaten, pusetler uzun sure kullaniliyor bebekler agirlasiyor uzun gezmelerde kanguru olmaz cok dogru dusunuyosun

Benim oglum 22 aylik 14 kusur kilo. 3 4 yasina kadar kac kilo alir kim tasir sirtinda yahu

Ben Bebek 1 aylıkken koymaya başladım kanguruya yanlış anlamadıysam kanguru içindeki minik yastıkçıktan bahsediyorsun yenidoğan aparatı denilen şey, ilk başta bebek bacaklarını tam ayıramadığı için gerekliydi ayakları içerisinde duruyordu kangurunun, 2,5-3 aylıkken artık normal ayakları yandan sallanak şekilde olduğunda o minik yastıkçığı çıkarttım normal artık bebek leğen kemiğinin üzerine oturup bacaklarını sallandırıyor yanlardan bunu sordun sanırım☺☺

Yanlış anladın galiba canım erkekte yanılma payı var kordon dolanıyor diye ama kızda yanılma olmaz diyorum
Gayet guzel anladim kiz cocugundada yanilma oayi olur kız denip erkek. Cikabiliyor kordon pipiyi sakliyor erkek denip elini ayagini bacagini herhangi birseyini pipi zannedilip kzda cikabiliyor

Aynen canım ondan bahsediyordum. Çok sağol Yani artık büyüdüler. Sırt ve başlarını bile kendileri tutabiliyolar. Yenidoğanlıktan çıktılar

Cok kustuğu icin kullanmaya basladim bende reflu yatagi gibi anne yani besigimiz egimli ayarlaniyo ama icim eahat etmiyor kafa gidik cocuk uyumadi anlamamism sorry
Kiz bu tozlar cok iyi ben kullanmaya basladimdan beri kusmuyor dun icirmemistim
Bir kumus yorgan
Su gibi ıslak gerci seninki bineronda almiyor ama
Kasikla icirebilirsen olur bi doktorunla konus istersen

Yanlış anladın galiba canım erkekte yanılma payı var kordon dolanıyor diye ama kızda yanılma olmaz diyorum
Canım benim kuzenime kız dediler hastaneden pembeler içinde erkek çıkardı tabii bu 12 yıl falan önceydi.. ama olabilir yani eşim bunu duyunca her gittiğimizde sorardı hala kız mı oğlana pembe giydirmeyelim diye 14. Haftadan itibaren hep kızdı sağlıkla kucağınıza alın inşallah

O
Hep benimde aklima gelirdi erkek denildi hicbirseye uzulmezdim sonucta biraybile giymiyorlar kiyafetide
Cocuk odasina 10 000 tl verimce kucagima
Alana kadar terddutum vardi binde bi ihtimal olur oda beni bulur )

Ne zaman tam olarak şöyle sabah uykusu uyuycaz deneyimli anneler yani 9 a 10 a kadar uyusam bile olur her sabah 5.30 da kalkmaktan kendimi hiç uyumamış gibi hissediyorum

ben kendi dr.umu şoklattım bikeresınde. her gittiğimizde cinsiyet kız bunu doğuma dek söylerım.genelde dıkkatlıce bakarım diyordu pozisyon musaıt oldukca. 7.aydı sanırım yıne kızınız falan derken ne kızı erkek demiştiniz dedim adam şok herşeyı ona göre yaptık biz hocam faln deyıp durdum yanlıs hatırlıyosundur falan dıyor o kadar özguvenlı canm ya sonra şaka şaka demiştim

Bende ayni sekil ugeastim durdum uyku uyuyscsgi zaman kactimi bidaha dalmasi cok cok zor oluyo benimkiinin belki seninde oyledir bnde insallah ramazanda odasina gecirmeyi planliyorum uykuda bile kusuyodu benimki bogulur gbi sesler geliodu simdi yine gece kusmalsri eskiye nazarsn epey bi azaldi allahtan

Günaydın kuzular ❤❤ Güzel bir pazar olsun, şöyle booool dinlenmeli, bol uyumalı.. Artık pazar kahvaltısı hayallerin de ötesinde kaldığı için dilek hakkımı bu yönde kullanmak istiyorum..
günaydın kuuzum senin prenses uyumadı mı yine ben şunu farkettım kızıma rezene verdığımde daha uzun uyuyor bakdenesene 3.aydan sonra vermrue basladım ztn. 3gun once vermıstım daha rahat uuyumustu ertesı gun vermedım dha sık uyandı dun verdım aksam 7ye gelıyordu uuyudu bıdaha 5saat sonra memeye kalktı ve 3de 7buuckta da uyandık. denesen bi kuzum rhatlatır hem

Bir çay kaşığı mı veriyorsun canım? Çok geç uyutabildim saat 12di belki de geçiyordu okadar yorulmuştum ki hatırlamıyorum bile. Geç yattı ama şu an tekrar emdi uyudu. Geç yatınca da 10 saatlik uykusunu tamamlıyor 10’a kadar falan uyuyor ama ben gece yatırana kadar ayakta uyuyorum. Gaz sorunu olmasa uyuyacak aslında ama tam dalacakken kıvranarak ağlıyor Az önce tekrar kıvrandı kıvrandı en son kakasını yaptı şükür uykuya daldı ama yine uyku arasında arada ıkınıyor. Gazman anam bu kız

Kiz bu tozlar cok iyi ben kullanmaya basladimdan beri kusmuyor dun icirmemistim
Bir kumus yorgan
Su gibi ıslak gerci seninki bineronda almiyor ama
Kasikla icirebilirsen olur bi doktorunla konus istersen
Kuzum bizim karacigerimizde yaglanma varya kusmayi buyuk oranda o tetikliyormus malesef , biberon yerine damlatmaz yumusak uclu suluk aldim gecen denedim biberona nazaran biraz daha fazla içtiara ara deniyorum evde , bisey olsa babasina birakip bi saat kuafere biyere gidemm desem gidemem onla ogretmeye calisicam biraz, anneme gidince bile oyle gezerim boyle cikarim diye haysl kurdum ilk gezmemde kosa kosa eve döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…