2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kuzum gecesı gunduzu kaymıs glbnıyı baro uyuyosa ama sana hcbsy kalmıyo aksamdan daha once boyle degıldı diye zorlar senı haklısın. bence sen gündüz uykuların 15er dk kısalt erken uyandır uyursa. 1cay kasıgı verıyorum kuzum hem gaza da ıyı gelıyor hergun vermekte sakınca yokmus ayrıca büyüdüler artık. ben de gazman dıyorum benm kıza

Benimki ben agri kesici ictigim zamnlarda cok uyurdub

Kız ne gündüz uykusu, gündüz uyumuyor ki uyusa da maksimum 30 dk. Sabah 10a kadar uyusun diye bırakıyorum ben de o ara ya uyuyorum ya da kahvaltı falan yapıyorum. Sonra uyanınca bir daha tövbe uyumuyor. Gaz sorunumuz çözülse uyku sorunumuz da çözülecek gibi ama bakalım sabredeceğim mecbur 4-6 aya kadar sürebiliyormuş bu problem

Bnmko okdr dakikki yarim saati gectigi an aglamaya basliyor cildirmalikk

Bnmko okdr dakikki yarim saati gectigi an aglamaya basliyor cildirmalikk
bızım yarım saatlık uykular en az 45 dk oldu artık ugrasmaya gerek kalmıyo. gerıdöndurmelerımden dolayı oldu duzeldı bıde artık her gun 2.bucuk saatlık uzun uyku yapıyor 2de kısa. gercektrn o yöntem ıse yaradı bızde S sgokcen

Öldürmüyor adeta süründürüyorlar canları sağolasıcalar
Geri dondurmye calis dene 10 dk fln benimko bazen uyaniyor ama deli gibi agliyor gozler kapli fln yarim saat ugrasiyorm bidaha uyusun diye, bazende sankii saatlerce uuumus gibi enerjiyle kalkiyoo yarim saatte ebedibillah uyumuyo

Maşallah kuzum o günleri biz de görürüz inşallah Bizim önce gazdan kurtulmamız lazım yoksa ne yapsam boş

Deniyorum bende yazdim asagida bak oku naptigimi yazamicimm yoruldum

Geri dondurmye calis dene 10 dk fln benimko bazen uyaniyor ama deli gibi agliyor gozler kapli fln yarim saat ugrasiyorm bidaha uyusun diye, bazende sankii saatlerce uuumus gibi enerjiyle kalkiyoo yarim saatte ebedibillah uyumuyo
Valla saldım artık nasıl istiyorsa öyle olsun ben teslim ben iptal Kendisi nasıl yorulmuyor ben anlamıyorum küçücük bedeniyle sabahtan akşama kadar tepiniyor ama yok yani uyuyup dinlenmek yok

Maşallah kuzum o günleri biz de görürüz inşallah Bizim önce gazdan kurtulmamız lazım yoksa ne yapsam boş
dıyorum ya o aglamalar sonrasında gaz cıkıyo mu bızımkı de uyumaynca gaz gb aglıyo hele kı o kısa döngulerde duzelene dek aglıyodu bazen gaz dıyodu esım de hayt dyodum gunduz uyuyamadıgından zorlanıyo. yorgunluktanda uyuyamazmıs bebkler gazsa da ınsallah gecer bıanonce ❤❤

Bizimkode cok ikiniyo 1 ssaattir ikiniyodu isrsrla kalkmak istemedim uyur diye uyumadi kaka yapti emdi simdi uyudu bende az kestirem pazar da bize mi pazar anasini satiimmm ya

Bizimkode cok ikiniyo 1 ssaattir ikiniyodu isrsrla kalkmak istemedim uyur diye uyumadi kaka yapti emdi simdi uyudu bende az kestirem pazar da bize mi pazar anasini satiimmm ya
Aynen ben de yatağın yolunu tutayım 5 dk 5dkdır hadi iyi uykularımız olsun inşallah

ben aksam 8de yattım esım geldı 12.15de uyandırdı bı kahve ıctık yattık oyuzden sımdı, uyuyım bıraz sen baksana da dıyemyorum gıtmesı ısıme geldı kız uyku acısından

ben aksam 8de yattım esım geldı 12.15de uyandırdı bı kahve ıctık yattık oyuzden sımdı, uyuyım bıraz sen baksana da dıyemyorum gıtmesı ısıme geldı kız uyku acısından
Benimki uyudignda ki uyursa- esim oldugunda da uyuyorum valla b arada 3 4 gundr benkmkide bi uzun uyku yapmak istiyor ama uyaniyor devamli atiyorum uyudu odaya yatirdim yarim saat sonra kalkiyo emzieiyorum oturma odaya alip bakiyorum uyuyo hala oraya birakiveriyorum orda da uyuyo 40 dk sonra yine agliyo mesela pis pis bazenyine geri daliyobi kac kez bu sekilde oldu uzunuyku yapmak isteyip yapamiyo galiba tosun paşa yedi bitirdi beni

Ay kuzu meme hastasi cikti ) kiz o damlatmazla nasil icebiliyor zoru seviyor senin oglan bizdede var alti aydan sonra kullanilir diye cikarmadim bile dolap bekliyor

Uyumayan bebekle uğraşmak gerçekten çok zor her sabah 5.30 da ayağa dikilmek, hele ki şuan pazar pazar inletiyor evi binayı iyi gene kimse gelmedi kapıma, vallahi sabahları ben bıkıyorum kendi çocuğumun zırlayıp durmasından emziriyorum susmuyor, gezdiriyorum susmuyor ayağımda sallıyorum susmuyor beşiğe koyuyorum durmuyor bebek arabasında gezdiriyorum kendini atmaya çalışıyor kafayı kaldırıp kaldırıp öne geliyor, emziğini atıyor verem ediyor beni 3.5 saattir Ya sabır çekiyorum
Gaz sancısı falan da değil 5.30 gaz kaka yaptı gaz her daim çıkarıyor zaten gece 3 te bile pıtır pıtır duyuyordum çıkardığını anason çayı alıp bascam bu gece çayı uyusun dursun
Bu mesajı yarım saattir yazmaya çalışıyorum ..

Ne zaman tam olarak şöyle sabah uykusu uyuycaz deneyimli anneler yani 9 a 10 a kadar uyusam bile olur her sabah 5.30 da kalkmaktan kendimi hiç uyumamış gibi hissediyorum
5:30 da cok erken ya bizimki 7 de kalkiyor ocerisi aydinlandimi uyaniyor sabah oldunu anliyor eve siyah bant cekecem artik

Kiz neden boyleki artik iyilesmeleri lazim ucayi geride biraktilar derdi neki konussada soylese neden yaptini yazik sanada ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…