2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Biz kullanıyoruz yastığı hala ama bacaklarını dışarı sarkıtıyoruz

Kiz neden boyleki artik iyilesmeleri lazim ucayi geride biraktilar derdi neki konussada soylese neden yaptini yazik sanada ya
Geberiyorum ya tüm gun hemen hemen böyle 5.30 da uyanıp akşama kadar 1 dk uyumadığı günler oluyor uyumasın vallahi billahi uyumasın ama sussun bi mızır mızır ağlamasın

Biberon mu tetikliyormuş kusmayı canım? Benimkine arada dışarı çıkınca falan biberonla veriyorum da kusuyo bu aralar ne zaman biberonla versem damlatmaz suluk dediğin hangisi ben de alıp deneyeyim

Biberon mu tetikliyormuş kusmayı canım? Benimkine arada dışarı çıkınca falan biberonla veriyorum da kusuyo bu aralar ne zaman biberonla versem damlatmaz suluk dediğin hangisi ben de alıp deneyeyim
Yok kuzum biberondegil karaciger yaglanmasi car o tetikliyormus, chicco yumusak uclu damlatmaz bardak 4+ay olani kuzum henuz kucuk oldugu icin 4 luk olandan aldim 4 ay olan model ler cok cok az 1 2 tane var bide suavinexin var. Biberon meme reddi yapar diye de bunu oneriyolar emzirme dabismanlari ama benimki tamamen biberon almiyo diye denenen bisey kuzum

Ay kuzu meme hastasi cikti ) kiz o damlatmazla nasil icebiliyor zoru seviyor senin oglan bizdede var alti aydan sonra kullanilir diye cikarmadim bile dolap bekliyor
Aldigim 4+ay kuzum epey bi ugrastim sonra anladi nasil cekilcegini ama aktif cok cok cok o sekilde icemedi tabi 2 cektidamaklariyla bastirarak sobra bakti ena sut geliyo bi şaşırdı cocuk oylelikle 20 ml icti valla oyle cikti meme kuşum benim

Ben de oyle ama benim hep böyleydi her sabah 6 civarında kaka yapmaya uyanıyor ve bi daha da geri uyumuyor, sakin olsa uyumasın cırlayıp durunca ben de sinirleniyorum

Anladım canım. Geçmiş olsun size de. Benimki alıyo biberonu. Bunu boşa almayayım o zaman şimdi. Sağol kuzum ❤

Ben de oyle ama benim hep böyleydi her sabah 6 civarında kaka yapmaya uyanıyor ve bi daha da geri uyumuyor, sakin olsa uyumasın cırlayıp durunca ben de sinirleniyorum
İşte haftaiçi güneş gibi davranıp beni uyutmuyor haftasonu babaya jest ımmm diye diye uyuyor.

Valla saldım artık nasıl istiyorsa öyle olsun ben teslim ben iptal Kendisi nasıl yorulmuyor ben anlamıyorum küçücük bedeniyle sabahtan akşama kadar tepiniyor ama yok yani uyuyup dinlenmek yok
Benimkide aynı kuzum ya dün öğlen 1den gece 11e dek uyumadi. Çok kivrandi hep alttan gaz çıktı yetmedi tam 5 dakika boyunca kaka yaptı hala bitmedi ama Gazi anlamıyorum bende. Kaka rahatlatti ama yinede

Bizim de uyku sorunu devam valla. Gecer mi bilmiyorum. Gecmezse duzeme girmezse danismanla anlasicam zaten hadi simdi evdeyim ama ise basladigimda buyuk sikinti olur bana cunku

Vay be ama çok eski olmuş bu

Senin gönlünde erkek bebek mi var
Ya ben erkek hissettim ne yalan söylim eşim hala yok değişir erkek kesin diyor ona adapte ettim kendimi afalladım ama tabi fikre hemen alıştım bide bizde hep kız var o yüzden korkuyordum hep olmaz diye kardeşlerimde erkek istedi çok olmadı

KEsintisiz mi 10 saat uyuyor

Benim kızım çok minyon ben daha çıtçıtlı kısmı açık kullanmaya yeni başladım. Aynada bak bebeğin bacaklarina yastikli yastiksiz nasıl duruyor M pozisyonu nu korumak şartıyla hangisi daha iyiyse o şekilde kullanirsin.

Yanlış anladın galiba canım erkekte yanılma payı var kordon dolanıyor diye ama kızda yanılma olmaz diyorum
kızd yanılıyor..gecenlerde arkadasıma kız dendı 2kez sonra erkek cıktı smdı 1aylk oğlu var:) bak bende erkek ıstedım.ömrumce.. esım de kız dıyordu ama dr kız dedıgı an agladım sevıncten..rüyalarıma gırmıstı hatta kız olacagı. hatta tam da kızım giriyordu tip aynıydı oyuzden saniyesınde adapte oldum sımdı ıyıkı kız dıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…