2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Anladim canimm ne biliim kendimce çozum bulmaya calistim da senin kuzunun gezesi var demek ki suna bak sen Allah kolaylik versin uykusu duzene giriversinnn
İlk adette nsonra hemen düzene girmez iki ay oldu ise ilk adetten sonra bir Dr git derim canım
Ben adet olmadım ya ne zaman olacak diye beklerim
Yok canim 2 ay olmadi daha. Bir ay daha takip edeyim bakayim o zaman dedigin gibi gideyim en olmadi :/

Hayalim o inşallah güzel hava olur Mersin'de
sen nerede oturuyorsun canım kuzenim Adana'da oturdu bir süre Turgut Özal bulvarinda Adana'ya çok geldik

Maşallah güzel anne ve Bebişine
Kuzum ben iş ve eş nedeniyle Ankara’da yaşıyorum. Ailem Ceyhan’da. Onlar da babamın görevi nedeniyle ordalar Aslen Kocaeliliyiz

Ben üzülüyorum onlara. Çok zor zamanlarmiş. Biz bir çocuğa bakamiyoruz hemde herşey hazır olduğu halde. Yanan bir ateşleri bile yokmuş. Biz mutfağa gitsek tüpü aç yemek yap. Ozaman ateş yakmak zorundalarmiş yemeğe koymak için tereyağı yapmak zorundalarmiş ve kaynana iş bekliyormuş. Benim çocuğum ağlasa bende onunla ağlarım onların çocukları saatlerce ağliyormuş.

Aminn inşaallah ya gerçekten uyumasın yeter ki sussun ağlamasın oynayalım gülelim ama sürekli ağlak

Valla maşallah sana benim eşim 2 hafta yoktu da işler birbirine girdi yorgunluktan geberdim sen çok iyi idare ediyorsun
Kuzum ben yapısal olarak biraz rahat biriyim galiba. Mesela evin işleri umrumda değil Yapabildiğim kadarını yapıyorum gerisini kafama dert etmiyorum. Kızımın tüm bakımını eksiksiz yapıyorum gerisi bir şekilde hallolur kafasındayım Ondan heralde

Aminn inşaallah ya gerçekten uyumasın yeter ki sussun ağlamasın oynayalım gülelim ama sürekli ağlak
Cok da tatli masallaah okutsan mi birilerine ben cok inanirim. Hatta biz de kirk cikarma olayinda 40 kasik suya 40 ihlas okunup Çocugun yikanma suyuna karistirilir. Eger çocuk huysuzlanirsa tekrar kirklayalim nazar gitsin derler. Sonucta dua okunuyor ya batilsa da zarari yok diye dusundugumden genelde huysuzsa kirkliyoruz biz :)

Bizde de 40 kaşık su sayılır ama ihlas okunmaz dur bu akşam yıkayacağım okuyayım oyle yıkıyım, her yıkadığında ayetel kursi felak nas okuya okuya yıkıyorum, dediğin gibi yapayım bu akşam

Bende genel olarak rahatımdır yemek temizlik pek umursamam ama yaşıyoruz evde mecburen yaşanabilecek düzeyde gerekiyor da temizlik gündüzleri şöyle bir saat uykusu olsa yaparım derin temizlik zAten yapamıyorum

Aaaa aynı ben ne yaparsam Lina uyurken yapıyorum uyanıkkende duruyor ağlamıyor ama ben yanında bekleyip onunla ilgileniyorum gerisi zaten halloluyor bir daha bu halleri olmayacak işe başlayınca da vakit geçiremeyeceğiz çok fazlaa o yüzden o uyanıkken tüm vaktimi ona harcıyorum❤

Bende genel olarak rahatımdır yemek temizlik pek umursamam ama yaşıyoruz evde mecburen yaşanabilecek düzeyde gerekiyor da temizlik gündüzleri şöyle bir saat uykusu olsa yaparım derin temizlik zAten yapamıyorum
Canım ayakta sallayınca falan da mı durmuyor ya? Ben en son çare artık ayağıma koyuyorum ağzına basıyorum emziği uyuyor ne kadar ayakta sallama taraftarı olmasam da bazen mecbur kalıyorum

Aynen kuzum ben de öyle. Dün tüm gün bulaşık makinesini ha boşalttım ha boşaltıcam derken amaaan yarın yaparım dedim az önce bebiş parmağını eme eme uyumuş ben de o ara boşalttım. İcabında 5 gün 10 gün dursun napayım ya amaaan zaten hepi topu bebek uyuyunca dinlenebiliyoruz Bir de dediğin gibi işe dönme faktörü var aman ya

ay bıde ozur dılıyor dıkkat ederım diyor bıdaha evi ılk supürdüğünde ben fıstık kabugu düşürmüştüm dikkatet yenı supürdüm demişti ya işte anla dedıminsan sinir oluyor dagıtılmasına ben kızmam hiç ona. geçen aksam da pasta yapalım demişti heryer kremaydı canısağolsun yemek konusunda iyidr ama çk güzel et,kızartma,mangal makarna fln yapar

Ay gulsem mi ağlasam mı bilemedim
Aynen haklısın tam bi rahatlama olmicak o zaman da ek gıda baslicak o da kolay değil

Canım ayakta sallayınca falan da mı durmuyor ya? Ben en son çare artık ayağıma koyuyorum ağzına basıyorum emziği uyuyor ne kadar ayakta sallama taraftarı olmasam da bazen mecbur kalıyorum
Benimki gezerken durur bi tek bi de meme de başka türlü susmaz amuda kalkıp sallasam gene bana mısın demez

Arada iş yaptırmak lazimki zorluğunu görsünler. Benimki dikkat etmez tabağını kaldırmaz yer bırakır herhangi birşey içini yer dışını zahmet edip çöpe atmaz. Bende sinir oluyorum öğretmeye çalışıyorum. Peşini biri toplasin sürekli. Et türü şeyleri güzel yapıyor ama her yere yağ siçratiyor. Temizlemek zor. Yaz geldi en temizi mangal.

Benimki de deterjan koymuyor kendi kendine suyla temizlenecek sanıyor 2 kere dizdi ikisinde de hiç boşaltmadan tekrar yıkadım

Benim kayınvaldem yine yardımcı oluyor sağolsun ama dışardan duyduklarım sinirimi bozuyor. Kadın gelmiş dış kapının dış mandalı bide tebriğe gelmiş yani lafları arka arkaya diziyor gidiyor arkasından düşünüyorum bu kimdi niye geldi niye böyle konuştu diye

Benimki gezerken durur bi tek bi de meme de başka türlü susmaz amuda kalkıp sallasam gene bana mısın demez
Anladım canım Allah yardımcın olsun.. Benim kızım da bazı günler öyle oluyor her şeyden sıkılıyor, huysuz oluyor sürekli ayakta dolanmak istiyor gerçekten sabır işi

oo mangall evett kuzum o benım kurtarıcım hatta bu ayaklı mangallardan bakıyor bayadır aksam dıyor 1000tl versem buna kızarmsn dedım git işine okdr da degıl bın vercek olsak mama sand. verırm canm yemek yapmak ıstemedgnde mangal yapalm dıyordum hep. haftasonu kurtarıcımız mangal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…