- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Alyada bi yasinda , cok huysuz bi bebek degildi ama kisa uyuyor ddestekli uyuyor cok guzel oyun oynuyor lendi kensins vs ama bu seferse gözün hep ustinde olsun istiyo heryere giriyo herseyi agzina atiyo vs zorluk bitmiyii, gelinimiz aman o aylarsayekn buyusun gezelim yurusun diyordum diyosimdi keske 4 5 aylik olsa diyo yabi zorlukhep var ,öyle ama..bak 1yasında kızı komşumun. gayet rahat oturyolar beraber sakınce oyun oynuyolar kızı elıne almıs mama yıyor. uyuyor gunde 3,saat tek uykuya dusmus sureklı uyutmak zorunda degl vsvs anne baba dıyor ayyy super sımdıye nazaran❤
Misafirleri var bugun onun bkamadi hic buraya kuzumbsebse nerelerdeee?
Adi neydi süt arttirici damlaninBence gelişimi iyi canım yavrunun boy olarak aile yapınıza benziyor olabilir mi
benim yavrular boylu çünkü anne ve baba uzun ben 174 cm eşim 178 cm
Kilo bizde az gidiyor Dr sütü arttırıcı Damla verdi yararını gördüm emmesi nasıl sütün nasıl
Ben de bikaç gündür 8 gibi odaya sokuyorum biraz zor oluyor ama uyuyor sonra 12 gibi uyanıyor.. :/ arkadaşına ne oldu ki ya geçmiş olsunSelamlar.
T tanem-tane20 canim hakiinda hayirlisi ne ise o olsun ama bence sinirle kalkistiginiz bir karar sonu gelir mi bilemedim ikinizde ofkelisiniz. Rabbim hakkinizda hayirlisini etsin.
B bence91 benimkide ayni model kucaga alistirmisnn vs diyip duruyor ama daha sabah geldi kv ve esiinin abisi direk kucaga aldilar. Kendileri birakmiyor. Bi de neyden korktuysa o an ciglik cigliha 15dk agladi gozundeki yaslar boynuna dek indi kuzumun susmadi... Benimkide uyumamaya devam gece 11den once uyumuyor 12yi 1i buluyor.
S sgokcen kuzum yarin dogum gunum diye is arklarim pasta alip gelmisler sabah da kav geldi ama arklardan biri fenalasti ambulans cahirdi dogru duzgun bisey yapamadan hastaneye gittiler sabahtan beri evin isi vs.
kız ben bunu boşaltmaya usendıgım.makınaya uyguluyırum az boş yer varsa kırlılerı koyup.tekrar yıkıyorumBenimki de deterjan koymuyor kendi kendine suyla temizlenecek sanıyor2 kere dizdi ikisinde de hiç boşaltmadan tekrar yıkadım
canım 8gb sokmak.yerıne mesela 7gb sok uykusu gelmeden sokarsan daha kolay dalar bn 7de uyutcagm zaman 6dabaslıyorum rıtuellere. uykusu gelmeden gırıyıruz kı geldıgın huysuzlasmadan dalıyorBen de bikaç gündür 8 gibi odaya sokuyorum biraz zor oluyor ama uyuyor sonra 12 gibi uyanıyor.. :/ arkadaşına ne oldu ki ya geçmiş olsun
Ayy yalnız değilmişimkız ben bunu boşaltmaya usendıgım.makınaya uyguluyırum az boş yer varsa kırlılerı koyup.tekrar yıkıyorum
Bestlak var bende galactago kullaniyorum kuzumAdi neydi süt arttirici damlanin
Masallah masallah de kuzum❤❤ valla ben uyutnaya calisiyorum konusuyor guluyor vs asla uyumuyorBen de bikaç gündür 8 gibi odaya sokuyorum biraz zor oluyor ama uyuyor sonra 12 gibi uyanıyor.. :/ arkadaşına ne oldu ki ya geçmiş olsun
hahhaahh cok akıllıca psıkolojıkman yenılenıyorum o an hepsı kırlıymıs de yenıden yıkanms beklememeıs gbAyy yalnız değilmişimben de üşendiğimde kirlileri yıkanmışların üstüne tepip tekrar çalıştırıyorum tembellikte level atlama bu olsa gerek
Hepinize gunaydin mutlu sabahlar
Benim icin cok kotu bir gun bu gunu omrum boyunca unutmucam kizlar 20 gundur esim
Konusmuyordu dun yer yerinden oynadi kavga gurultu kiyamet artik kendime zarar vermekten korkuyorum kanser derdi bulacam burda daha fazla kalirsam birazdan adliyeye bosanmak icin gidiyoruz mal mul hicbirsey istemiyorum cocugumu alip gitmek istiyorum altinlarimi elimden aldilar hepsininde mezar parasi olur insallah benim ahim kurutsun hepsini
Bende gördük sabah. Ağlamaktan içim dışıma çıktı uyuyan bebeğime sarıldım gidip. Allah anneciğine sabır versinInstagram’da Ahmetcanın mücadelesi diye bir sayfayı takip ediyordum. Her gördüğümde içim parçalanıp dua ediyordum minik Ahmetcan’a şifa ver Allahım diye. Dün kaybetmişiz okadar kötü oldum ki saatlerdir ağlayıp bebeğime bakıyorumAllahım kimseyi böyle bir acıyla sınamasın
Bende bosaltmaya üşenenlerdenim .makineden alıyorum kullanıyorum aldığım yere koy makineyi çalıştır kendi kendime 2 kere yıkamak iyidir hijyen şart cocuk yetişmiyorum diye telkin veriyorum sanki cocuk makineden çıkan tabagi çanağı kullaniyoAyy yalnız değilmişimben de üşendiğimde kirlileri yıkanmışların üstüne tepip tekrar çalıştırıyorum tembellikte level atlama bu olsa gerek
Gerçekten arttırıyor mu sütü belirgin şekildeBestlak var bende galactago kullaniyorum kuzum
Canımcm doktora bu hafta gidicez inşallah.biraz zaman geçsin takip edelim hem sonra kilosuna da baktiralim dedik. Şuan meme reddi yok gibi aslında .çok şükür o kabus günler yok. Meme alsın diye uğraşıp savasiyorduk. Uykulu halde vere vere şimdi kendi de açsa rahat alıyor. Bazen mizmizlaninca ağlıyor başta almıyor ama sonra tutuyor yine. Bir sorun olmuyor yani şimdi meme için. İki üç hafta oldu sanırım. Tabi şimdi de yarım saat saatte bir emmek istiyor ayarı yok benimkininBizde henüz yok canım.
Maşallah emiyor o zaman meme reddi tamamen geçti mi?
Sen diyeti ne yaptın doktora gittiniz mi tekrar?
Emince rahatliyorlar herhalde ondan sık emmek istiyorlar. Benimkisi şuan canımi acitmiyorda acitmadan dişlik alayım :)Canım bizim ellerde ağızda ben parmağımı veriyorum ısırıyor damağı ile kıstırıyor meme başını emerken damağı ile kıstırıyor canımı yakıyor sıpa
Ben elde yıkıyorum yine de bazen o makineyi boşaltmıyorumBende bosaltmaya üşenenlerdenim .makineden alıyorum kullanıyorum aldığım yere koy makineyi çalıştır kendi kendime 2 kere yıkamak iyidir hijyen şart cocuk yetişmiyorum diye telkin veriyorum sanki cocuk makineden çıkan tabagi çanağı kullaniyo
Ya ben bilmiyordum sen deyince baktım allahım ya melek olmuş yavrucak rabbim daha fazla çektirmemişInstagram’da Ahmetcanın mücadelesi diye bir sayfayı takip ediyordum. Her gördüğümde içim parçalanıp dua ediyordum minik Ahmetcan’a şifa ver Allahım diye. Dün kaybetmişiz okadar kötü oldum ki saatlerdir ağlayıp bebeğime bakıyorumAllahım kimseyi böyle bir acıyla sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?