2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Alyada bi yasinda , cok huysuz bi bebek degildi ama kisa uyuyor ddestekli uyuyor cok guzel oyun oynuyor lendi kensins vs ama bu seferse gözün hep ustinde olsun istiyo heryere giriyo herseyi agzina atiyo vs zorluk bitmiyii, gelinimiz aman o aylarsayekn buyusun gezelim yurusun diyordum diyosimdi keske 4 5 aylik olsa diyo yabi zorlukhep var , tabiki cok fazlatatliiliklwr geliyo görüntülü konusuyoruz hala demeyi ogrenmis koca sesli havaa mama diye bagiriyo biri xok konustumu oda guya konusyo miniminibidi diye sayiklaniyo komedii

Selamlar.
T tanem-tane20 canim hakiinda hayirlisi ne ise o olsun ama bence sinirle kalkistiginiz bir karar sonu gelir mi bilemedim ikinizde ofkelisiniz. Rabbim hakkinizda hayirlisini etsin.
B bence91 benimkide ayni model kucaga alistirmisnn vs diyip duruyor ama daha sabah geldi kv ve esiinin abisi direk kucaga aldilar. Kendileri birakmiyor. Bi de neyden korktuysa o an ciglik cigliha 15dk agladi gozundeki yaslar boynuna dek indi kuzumun susmadi... Benimkide uyumamaya devam gece 11den once uyumuyor 12yi 1i buluyor.
S sgokcen kuzum yarin dogum gunum diye is arklarim pasta alip gelmisler sabah da kav geldi ama arklardan biri fenalasti ambulans cahirdi dogru duzgun bisey yapamadan hastaneye gittiler sabahtan beri evin isi vs.

Adi neydi süt arttirici damlanin

Ben de bikaç gündür 8 gibi odaya sokuyorum biraz zor oluyor ama uyuyor sonra 12 gibi uyanıyor.. :/ arkadaşına ne oldu ki ya geçmiş olsun

Instagram’da Ahmetcanın mücadelesi diye bir sayfayı takip ediyordum. Her gördüğümde içim parçalanıp dua ediyordum minik Ahmetcan’a şifa ver Allahım diye. Dün kaybetmişiz okadar kötü oldum ki saatlerdir ağlayıp bebeğime bakıyorum Allahım kimseyi böyle bir acıyla sınamasın

Benimki de deterjan koymuyor kendi kendine suyla temizlenecek sanıyor 2 kere dizdi ikisinde de hiç boşaltmadan tekrar yıkadım
kız ben bunu boşaltmaya usendıgım.makınaya uyguluyırum az boş yer varsa kırlılerı koyup.tekrar yıkıyorum

Ben de bikaç gündür 8 gibi odaya sokuyorum biraz zor oluyor ama uyuyor sonra 12 gibi uyanıyor.. :/ arkadaşına ne oldu ki ya geçmiş olsun
canım 8gb sokmak.yerıne mesela 7gb sok uykusu gelmeden sokarsan daha kolay dalar bn 7de uyutcagm zaman 6dabaslıyorum rıtuellere. uykusu gelmeden gırıyıruz kı geldıgın huysuzlasmadan dalıyor

kız ben bunu boşaltmaya usendıgım.makınaya uyguluyırum az boş yer varsa kırlılerı koyup.tekrar yıkıyorum
Ayy yalnız değilmişim ben de üşendiğimde kirlileri yıkanmışların üstüne tepip tekrar çalıştırıyorum tembellikte level atlama bu olsa gerek

Masallah masallah de kuzum❤❤ valla ben uyutnaya calisiyorum konusuyor guluyor vs asla uyumuyor antibiyotik icti o da penisilin alerjisi yapmis tesekkur ederim ❤

Ayy yalnız değilmişim ben de üşendiğimde kirlileri yıkanmışların üstüne tepip tekrar çalıştırıyorum tembellikte level atlama bu olsa gerek
hahhaahh cok akıllıca psıkolojıkman yenılenıyorum o an hepsı kırlıymıs de yenıden yıkanms beklememeıs gb ay masallah sıze kuzum kopyan resmen durukuşumuzz❤❤❤❤

Ahh kuzum yaa kızgın anlarda verilecek karar değil ama sana neler çektirdiğini biliyoruz. Nasıl daha iyi olacağını en iyi sen bilirsin. Ama sakın gurur yapıp hakkını almamazlık etme canım. Her şeyde senin de yavrunun da hakkı var, oğlunu düşün

Bende gördük sabah. Ağlamaktan içim dışıma çıktı uyuyan bebeğime sarıldım gidip. Allah anneciğine sabır versin

Bende bosaltmaya üşenenlerdenim .makineden alıyorum kullanıyorum aldığım yere koy makineyi çalıştır kendi kendime 2 kere yıkamak iyidir hijyen şart cocuk yetişmiyorum diye telkin veriyorum sanki cocuk makineden çıkan tabagi çanağı kullaniyo

Baktım olmuyor güneşi yıkadım pakladım köpüklü köpüklü sonra yağla masajını da yaptım sıcacık güneş de vuruyordu eve, giydirdim emzirdim uyudu çok şükür hergun yıkıycam sıpayı uyumazsa iki defa yıkıycam babası gibi Sudan çıkmayacak

Bu arada ben regl oldum galiba yani tam sökülmedi ama oldum bu kadar erken beklemiyordum kendilerini

Bizde henüz yok canım.
Maşallah emiyor o zaman meme reddi tamamen geçti mi?
Sen diyeti ne yaptın doktora gittiniz mi tekrar?
Canımcm doktora bu hafta gidicez inşallah.biraz zaman geçsin takip edelim hem sonra kilosuna da baktiralim dedik. Şuan meme reddi yok gibi aslında .çok şükür o kabus günler yok. Meme alsın diye uğraşıp savasiyorduk. Uykulu halde vere vere şimdi kendi de açsa rahat alıyor. Bazen mizmizlaninca ağlıyor başta almıyor ama sonra tutuyor yine. Bir sorun olmuyor yani şimdi meme için. İki üç hafta oldu sanırım. Tabi şimdi de yarım saat saatte bir emmek istiyor ayarı yok benimkinin
Canım bizim ellerde ağızda ben parmağımı veriyorum ısırıyor damağı ile kıstırıyor meme başını emerken damağı ile kıstırıyor canımı yakıyor sıpa
Emince rahatliyorlar herhalde ondan sık emmek istiyorlar. Benimkisi şuan canımi acitmiyorda acitmadan dişlik alayım :)

Ben elde yıkıyorum yine de bazen o makineyi boşaltmıyorum Yalnız olmadığımı görmek güzel

Ya ben bilmiyordum sen deyince baktım allahım ya melek olmuş yavrucak rabbim daha fazla çektirmemiş bi daha şikayet etmicem bebemden Ya ağlasın zırlasın canı acımıyor bi derdi yok Ya öylesine ağlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…