- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
@tanem-tane20 Cok canim sıkıldı ya
Akli selim bir insan olsa bu beyinsiz bebegim var biraz yapici olayim,destek olayim der.
Belkide kuzucuk annesinin sikintisindan beslenmeyi reddediyor
Aynen öyle. Çoğunun da bu yüzden psikolojisi bozulmuş. Devamlı eski günleri düşünüp çocuklarına bakamadiklari için üzülüyorlar, vicdan azabı çekiyorlar, bazısı bilgisizlikten kaybettiği çocuklarını düşünüyor. Zor zamanlar geçirmişler ama gelinlere de kendi yasadiklarina rağmen acımıyorlar, yardımcı olmuyorlar.Evet bence de atıyorlar ve haklısın. Kadın tarlada çalışırken doğum yapıp işine devam ediyoemuş
Eşim yarın yine gidiyor 1.5 ay yok bizim payımıza yine yalnızlık düştü ördek kızımla :)) Adana’ya ailemin yanına gideceğiz orda havalar misss ohh ❤❤ Eve hapsolduk burda
@tanem-tane20 ile özelden konuşan kimse yok mu? buraya yazar inşallah tekrar. kendi anne,babasından ailesinden hiç bahsetmemişti sanırım ne yapacak nolucakçok üzüldüm kafam ona takıldı ya. özelden konuşan bırı olursa bızı de bılgılendırın
Kızlar benim kızım gece uykusunda da sık sık uyanmaya başladı. Sürekli emmek istiyor. Mizlaniyor hep yarım saat uyuyup kalkıyor nerdeyse . Bugün sabah beşten sonra tamamen kalktı iyice erkene çekti kalkisini. Birde ellerini ağzına daha çok götürüyor , sinirle emiyor. Damaklari kaşınıyor sanırım. Bugün parmak emmeyede başladı önceden bu kadar uzun süreli emmezdi.
Sizde var mı dış belirtileri ?
kız bide matematikçi yanii attım resmı nevar neguzel dızdımdıyor duzgun duzgun kızlara göster dedım aradı gülüyorrNeyse tezgahı kaldirmis ya sen ona sukret bari :)))
Soyle de birsey var bu adam makineyi boşaltırken hic mi dizilis tarzina bakmiyor
Kızlar nasıpse 2020de daha rahatız sıkalım dişimizi
Aman ne çekiniyorsun sana yapmıyor ki kendine yapıyor birazını sana getiriyor.Erkekten iş bekleyince de böyle oluyor.evet canm rhatlattı ben cekınıyorum hala ben ondan yemek fln ıstemedm kızımı alsınlar evdeyken hem onalr sevsınler bana ıs vaktı kalsn ıstemstm ama teklf ettler ben de tamam dedım ay eşim bulask mak. doldurmus aksam kzıım memeye kalkmıstı mısafrlerım vardı ya. sbaah ay canım kocam ya yardım ettı bana dedım neguzel.bır de ne göreyım manzara şu. (genelde makına boşaltmayı o yapardı doldurmazdı)
Yok cnm senin kuzuyla zor. Saatleri şöyle sekize dokuza kaysa çok güzel olurdu.5.30 da kalkıp bi daha da hiç uyumadı mesela Bugun kuduruyor hatta şuan başım çatlayacak
Hanımlar selam. Bebeğim bugün 3 aylık oldu.
Aslında içim sıkıntı dolu ve morale çok ihtiyacım var. 3.300 gr 47 cm doğdu baş çevresi 34.5 cmdi. ilk ay güzel kilo aldı 4.300 oldu kilosu boyu 53 cm oldu baş çevresi 36cm oldu. 2.ay 5.250 gr kilo 56 cm boy baş çevresi 38 cmdi. Dün doktor kontolünde 6 kilo boy 57 cm baş çevresi 39 cm olmuş. Ufak bir bebek olarak gelişim göstereceğini biliyordum ama çok üzüldüm boyu 3 persentilin altında kalmış baş çevresi sınırda. Bilişsel tepkileri, kas gelişimi, başını tutması çok iyi ama kafam allak bullak. Yarın yeni bir doktor görüşü almak için bir doktora daha gideceğiz. Dua edin hanımlar. Moral ve duaya ihtiyacım var.
Amin çok teşekkür ederimAllah kavuştursun canım kızın sana nasıl benziyor ❤maşallah maşallah
bende mersinliyim Mayıs başında gitmeyi çok istiyorum birkaç günlüğüne
evet canm rhatlattı ben cekınıyorum hala ben ondan yemek fln ıstemedm kızımı alsınlar evdeyken hem onalr sevsınler bana ıs vaktı kalsn ıstemstm ama teklf ettler ben de tamam dedım ay eşim bulask mak. doldurmus aksam kzıım memeye kalkmıstı mısafrlerım vardı ya. sbaah ay canım kocam ya yardım ettı bana dedım neguzel.bır de ne göreyım manzara şu. (genelde makına boşaltmayı o yapardı doldurmazdı)
Tebrik ediyorum cnm seni öncelikle uzun süre tek başına kalıp bebeğine tek başına bakıyorsun daha da önemlisi kendinden bir tane daha yapmışsınEşim yarın yine gidiyor 1.5 ay yok bizim payımıza yine yalnızlık düştü ördek kızımla :)) Adana’ya ailemin yanına gideceğiz orda havalar misss ohh ❤❤ Eve hapsolduk burda
Hayalim o inşallah güzel hava olur Mersin'deAmin çok teşekkür ederim ❤❤ Aynen kopyala yapıştır diyor herkesBenim gözler ela onunkiler mavi ama
Oh Mersin de sıcacıktır şimdi. Şöyle deniz kenarında bebeklerimizle dolansak temiz hava alsak ne de güzel olur
Sabah için mi ? Ben kendim de uykuya düşkün olduğumdan evlenirken yatak odamın fon perdelerini kapatma amaçlı geniş yaptırdım hem stor güneşlik hem de Kahverengi keten kumaş fonları kapatıyorum oda karanlık oluyor ama gene uyumuyor gene uyumuyor, 3 kez kanguruya koydum evi süpürdük uyudu yerine bıraktım uyandı, kahvaltı hazırlarken de kanguruya koydum uyudu heh dedim rahat rahat yaparım kahvaltımı yerine koyup wc ye gittim oradan duydum sesini çığlıklaeı inletiyordu şimdi gene kanguru da evi turluyoruz 90 metrekare 2 oda evimi 4 aydır gezmekten eskittik gene uyuyor şuan kanguruda yerine koysam gene ağlıcak iyisi mi kalsınS Sevimlipanduf canim kalin perde var mi caminda soyle oda karanlik olsa
İlk adette nsonra hemen düzene girmez iki ay oldu ise ilk adetten sonra bir Dr git derim canımKizlar ya ben 2 haftada 1 az az da olsa adet oluyorum normal mi sizce bu
Valla maşallah sana benim eşim 2 hafta yoktu da işler birbirine girdi yorgunluktan geberdim sen çok iyi idare ediyorsunEşim yarın yine gidiyor 1.5 ay yok bizim payımıza yine yalnızlık düştü ördek kızımla :)) Adana’ya ailemin yanına gideceğiz orda havalar misss ohh ❤❤ Eve hapsolduk burda
Canım eşin suyun sadece üstten geldiğini düşündüyse içleri temizlensin diye öyle koymuşturevet canm rhatlattı ben cekınıyorum hala ben ondan yemek fln ıstemedm kızımı alsınlar evdeyken hem onalr sevsınler bana ıs vaktı kalsn ıstemstm ama teklf ettler ben de tamam dedım ay eşim bulask mak. doldurmus aksam kzıım memeye kalkmıstı mısafrlerım vardı ya. sbaah ay canım kocam ya yardım ettı bana dedım neguzel.bır de ne göreyım manzara şu. (genelde makına boşaltmayı o yapardı doldurmazdı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?