2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
@tanem-tane20 Cok canim sıkıldı ya
Akli selim bir insan olsa bu beyinsiz bebegim var biraz yapici olayim,destek olayim der.
Belkide kuzucuk annesinin sikintisindan beslenmeyi reddediyor

Sabah bende bunu düşündüm anne mutlu ve huzulu değildi bebek nasıl normal beslenebilsin Allah yar ve yardımcılari olsun

Evet bence de atıyorlar ve haklısın. Kadın tarlada çalışırken doğum yapıp işine devam ediyoemuş
Aynen öyle. Çoğunun da bu yüzden psikolojisi bozulmuş. Devamlı eski günleri düşünüp çocuklarına bakamadiklari için üzülüyorlar, vicdan azabı çekiyorlar, bazısı bilgisizlikten kaybettiği çocuklarını düşünüyor. Zor zamanlar geçirmişler ama gelinlere de kendi yasadiklarina rağmen acımıyorlar, yardımcı olmuyorlar.

Eşim yarın yine gidiyor 1.5 ay yok bizim payımıza yine yalnızlık düştü ördek kızımla :)) Adana’ya ailemin yanına gideceğiz orda havalar misss ohh ❤❤ Eve hapsolduk burda

Allah kavuştursun canım kızın sana nasıl benziyor maşallah maşallah

bende mersinliyim Mayıs başında gitmeyi çok istiyorum birkaç günlüğüne

Yazmıştı önceden yanlış hatırlamıyorsam annesi de yerin kocanın yanı gelsen ne yapacaksın demişti sanırım evde de çok huzur olmayacak vs

Canım bizim ellerde ağızda ben parmağımı veriyorum ısırıyor damağı ile kıstırıyor meme başını emerken damağı ile kıstırıyor canımı yakıyor sıpa

Neyse tezgahı kaldirmis ya sen ona sukret bari :)))
Soyle de birsey var bu adam makineyi boşaltırken hic mi dizilis tarzina bakmiyor
kız bide matematikçi yanii attım resmı nevar neguzel dızdımdıyor duzgun duzgun kızlara göster dedım aradı gülüyorr cam bıle sıler onunnasıl akıl edememişse hahaha

Aman ne çekiniyorsun sana yapmıyor ki kendine yapıyor birazını sana getiriyor.Erkekten iş bekleyince de böyle oluyor. Yaptirsan bir dert yaptirmasan bir dert. Olsun ya öğretirsin. Bir kaç kere uygulamali göster Bizimkide yemek yapicam diye mutfağı mahvediyor. Bir kaç kere sıkı sıkı tembihledim daha iyi gibi. Sonra temizlemekten canım çıkıyor.

Bence gelişimi iyi canım yavrunun boy olarak aile yapınıza benziyor olabilir mi
benim yavrular boylu çünkü anne ve baba uzun ben 174 cm eşim 178 cm

Kilo bizde az gidiyor Dr sütü arttırıcı Damla verdi yararını gördüm emmesi nasıl sütün nasıl

Kizlar ya ben 2 haftada 1 az az da olsa adet oluyorum normal mi sizce bu

Allah kavuştursun canım kızın sana nasıl benziyor ❤ maşallah maşallah

bende mersinliyim Mayıs başında gitmeyi çok istiyorum birkaç günlüğüne
Amin çok teşekkür ederim Aynen kopyala yapıştır diyor herkes Benim gözler ela onunkiler mavi ama

Oh Mersin de sıcacıktır şimdi. Şöyle deniz kenarında bebeklerimizle dolansak temiz hava alsak ne de güzel olur

Bardaklar süper ya benim eşim de yardım eder sağ olsun beraber yaparsak sıkıntı yok ama tek yaparsa bana daha fazla iş çıkıyor ellerinden gelen bu yapsınlar da

Eşim yarın yine gidiyor 1.5 ay yok bizim payımıza yine yalnızlık düştü ördek kızımla :)) Adana’ya ailemin yanına gideceğiz orda havalar misss ohh ❤❤ Eve hapsolduk burda
Tebrik ediyorum cnm seni öncelikle uzun süre tek başına kalıp bebeğine tek başına bakıyorsun daha da önemlisi kendinden bir tane daha yapmışsın

Hayalim o inşallah güzel hava olur Mersin'de
sen nerede oturuyorsun canım kuzenim Adana'da oturdu bir süre Turgut Özal bulvarinda Adana'ya çok geldik

Maşallah güzel anne ve Bebişine

S Sevimlipanduf canim kalin perde var mi caminda soyle oda karanlik olsa
Sabah için mi ? Ben kendim de uykuya düşkün olduğumdan evlenirken yatak odamın fon perdelerini kapatma amaçlı geniş yaptırdım hem stor güneşlik hem de Kahverengi keten kumaş fonları kapatıyorum oda karanlık oluyor ama gene uyumuyor gene uyumuyor, 3 kez kanguruya koydum evi süpürdük uyudu yerine bıraktım uyandı, kahvaltı hazırlarken de kanguruya koydum uyudu heh dedim rahat rahat yaparım kahvaltımı yerine koyup wc ye gittim oradan duydum sesini çığlıklaeı inletiyordu şimdi gene kanguru da evi turluyoruz 90 metrekare 2 oda evimi 4 aydır gezmekten eskittik gene uyuyor şuan kanguruda yerine koysam gene ağlıcak iyisi mi kalsın

Valla maşallah sana benim eşim 2 hafta yoktu da işler birbirine girdi yorgunluktan geberdim sen çok iyi idare ediyorsun

Canım eşin suyun sadece üstten geldiğini düşündüyse içleri temizlensin diye öyle koymuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…