2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Olumlu bişeyden geçtim bizi suçluyorlar bi de çok kucağıma almışım çok kokuma alıştırmışım falan falan
Evet ve bunlar suçlama sebebi bile olamaz bence kucağa alışmışsa zaten anne baba çekiyor derdini onlara ne oluyor götürüp al sen taşı demiyoruz ki

hepsı palavra. kv dıyor kucuk cocuk olması bıle evde bebege nefes dıger ıkıcocgunu hep esım oyalamış. sımdı.dusunuyrm 4,5yasında bır cocugum.olsaydı alyadan büyük. o bıle oyalardı yani eskıler kaynana kayınpeder eltılerle yasarmıs cocuk bakacak bakıcı cok boşuna kımse konusmasın oyuzden

Aynen ben gece üçte bile kalkıp yemek yapıyorum bazen. Mutfak çok daginiksa yıkıyorum topluyorum. Banyo yapamadiysam bayadir yapıyorum. Tabi bazısının bebeği gecede uyumuyor onlar için hayat daha zor.
Ya ben de hep geceleri yapıyım bari diyorum ama mesela ne biliyim bi cam da gece silinmez ki hem her sabah 5.30 da kalkmaktan pilim bitiyor akşam 9 a kadar en geç 10 da da ben uyuyorum, ütü bulaşık evet akşamları halledilebilir ama hergun koca bir baş ağrısıyla kendimi zor atıyorum yatağa

Evet ve bunlar suçlama sebebi bile olamaz bence kucağa alışmışsa zaten anne baba çekiyor derdini onlara ne oluyor götürüp al sen taşı demiyoruz ki
Çocuk akşama kadar benden başka kimseyi görmüyor Naz’ı bana ediyor babasına gülücükler saçarken bana ağlıyor alışmayıp napsın minnak gözünü açıp beni gördü herhalde alışacak

Ben de onu düşünüyorum biz 10 kişiye yemek yapardık çamaşırlarını yıkardık diyor ama hikayenin bir de diğer tarafı var biz 10 kişiydik ben iş yaparken bebeği de oyalayacak biri çıkıyordu illa ki sizin işiniz zor demiyor kimse

Aynen öyle aslında annemlere gidiyorum Ya aralarda bebek harici herhangi bi işle ilgilenmek nasıl iyi geliyor anneme sen bebekle ilgilen ben yemek yaparım anne sen bebeğe bak beni evi süpürürüm hep öyleydim oraydayken hem bıkmamış oluyorsun özlüyorsun bebeğini kucağına alıp emzirme alt temizlemede sabrın tükenmemiş oluyor daha sevecen yaklaşıyordum

T tanem-tane20 ile özelden konuşan kimse yok mu? buraya yazar inşallah tekrar. kendi anne,babasından ailesinden hiç bahsetmemişti sanırım ne yapacak nolucakçok üzüldüm kafam ona takıldı ya. özelden konuşan bırı olursa bızı de bılgılendırın

Kendini ve cocugunu dusun canim. Bu hir gurun arasinda ona da yazik ama bunca cektigin eziyete hic bir sey istemiyorum deme sakin. Manevi tazminat davasi aç. Çocugun icin.
Canım ne yaptın rezene verdin mi bebişine ❤ F Fobia
Esim hala aktardan alacak da vercem canim unutuyor her gun :)

Olumlu bişeyden geçtim bizi suçluyorlar bi de çok kucağıma almışım çok kokuma alıştırmışım falan falan
ınsanların anlamadığı şeyler var.. işlerine gelince daha yanından ayırma ayrı odaya yatmasın sana ihtiyacı var deniyor. Ama gelmeyince de hep kucağa alışmış diyor. ben bir süredir bunu diyenlere şu cevabı veriyorum.. O'nun anne babasının kucağına ihitiyacı var. Nine ve dedesinin değil. Ayrıca bebek dururken başkaları kucağa alamaz bu alışmaktır. duran bebegı kımse almamalı anneden babadan başka. bu alıştırmaktır. geçen kv geldi kızım.neguzel.oturuyor destekle.. Oyuncakla oynuyor aldı kucaga 2,3dk konstu gıttı.basladı alya aglamaya otrmak ıstemedı gel de delırme madem gıdecen ne alırsın.duran cocugu

Sabah beş buçuk ta kalkan bebekle zor cnm. Ben dün Misafir gelecek diye beşte kalktım yemek yaptım ama benim oğlum uyuyordu sekizde kalktı sanırsam.Ondan erken kalkarsam işlerimi toparlayabiliyorum. Sonrada emzirdim sallanan beşiğinde salladım sonra kahvaltı yapana kadarda babası salladı.

Bende gece kalktiysam yorgunsam veya çok yorgun hissediyorsam gündüz oğlum uyudugunda onunla beraber uyuyorum çok iyi geliyor. Bir saat bile uyusam dinlenmiş oluyorum. Eşine sürpriz olacak desene yaptır tabi bu süreç zor bir süreç yardımsız olmuyor ki. Yemek olayı da yoksa baya rahatlatmıştır seni. Bizim yakınımızda kimse yok ben yapamadigimda yemekleri eşim yapıyor sağolsun, bilmedigi şeyleri de internetten bakıyor.

Yaw yaw hee demek istiyorummmmm
öyle ama..bak 1yasında kızı komşumun. gayet rahat oturyolar beraber sakınce oyun oynuyolar kızı elıne almıs mama yıyor. uyuyor gunde 3,saat tek uykuya dusmus sureklı uyutmak zorunda degl vsvs anne baba dıyor ayyy super sımdıye nazaran

Ne zaman tam olarak şöyle sabah uykusu uyuycaz deneyimli anneler yani 9 a 10 a kadar uyusam bile olur her sabah 5.30 da kalkmaktan kendimi hiç uyumamış gibi hissediyorum

Canım benim oğlan 3 yaşında iken bir nebze saat 9a kadar uyumaya başladık sonraki yıllarda dahada çok sabah uykusu aldık bakalım bu paşa ile nasıl olacak

5.30 da kalkıp bi daha da hiç uyumadı mesela Bugun kuduruyor hatta şuan başım çatlayacak

evet canm rhatlattı ben cekınıyorum hala ben ondan yemek fln ıstemedm kızımı alsınlar evdeyken hem onalr sevsınler bana ıs vaktı kalsn ıstemstm ama teklf ettler ben de tamam dedım ay eşim bulask mak. doldurmus aksam kzıım memeye kalkmıstı mısafrlerım vardı ya. sbaah ay canım kocam ya yardım ettı bana dedım neguzel.bır de ne göreyım manzara şu. (genelde makına boşaltmayı o yapardı doldurmazdı)

Eklentiler

• 20190422_112929.webp
    81 KB · Görüntüleme: 66
Ay ne güldüm ya Ah bu erkekler.. benimki de sözde süpürür arkasından bir bakıyorum köşe bucaklar olduğu gibi duruyor. Bardakları efsane dizmiş tekrar güldüm

Neyse tezgahı kaldirmis ya sen ona sukret bari :)))
Soyle de birsey var bu adam makineyi boşaltırken hic mi dizilis tarzina bakmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…