2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kızlae azonce bisey sordum
Dondum gero baktim yalniz ne sordu ki acaba diye ben de bir iki gun oynatabiliyorum canim asilarda. Saglik ocaginin benim oglana verdigi tarih de tam 4. Ay dolunca degil mesela. 2. Ay asilari da oyle 2 ay 10 gunluk mu ne ole bisiydi. Sıkıntı olacagini dusunmuyorum ben yine de aklina takilirsa saglik ocagini ara istersen:)

Yok canm bişey olmaz bizim ilk dozu bile 10 gün sonra vurmuşlardı haftasonuna da denk gelebilirdi sonuçta verdikler tarih

Ben neden yapamıyorum ben niye affedemiyorum annem bana kızıyor evime istemiyeoum gelmelerini dedim kendi annem ya benim ne çektiğimi gören kadın yani orası sadece senin evin değil gelecekler tabi biz geliyoruz Ya eşin bizi istemese falan falan saydırdı bi sürü

Canım bizimki 20 si Doğum tarihi aşı gününü 25 ine yani yarına verdiler verdikleri kağıda bakmıyor bile sağlık ocağı Bugun gitsem ee sizin ki yarın demezler

Demek ki yalnız değiliz S Sevimlipanduf canım tek tükte olsa böyle anormal insanlar oluyor
Aynen cidden çok anormal ya ama ben affedemiyorum yaptıklarını annemle kavga ediyoruz dünden 2 gündür konuşmuyor benle onlar evine gelmiyorsa bizde gelmeyiz bi daha diyor

Evet orasi esininde evi dogru. Ama annene sor bakalim o insanlarin davrandigi gibi esine davransalar, esin senin onlarla disarida gorusmeni bile kabul eder mi?

Zaten sene de bir kez falan ancak görür canım biz Konya’ya gidemeyeceğimiz için onlar geldikçe görür babasıyla Konya’ya gidebilmesi içinde gene en az 5 yaşında falan olmalı ki bensiz durabilsin

Evet orasi esininde evi dogru. Ama annene sor bakalim o insanlarin davrandigi gibi esine davransalar, esin senin onlarla disarida gorusmeni bile kabul eder mi?
bence kendini bebebgını zora sokmadan avmde ugrasmadan eve kabul etsın ama hazırlık falan tabıkı asla yapmasınnn ısterse cıkmasın odadan hiç. Bu daha buyuk tokat olabılır S Sevimlipanduf

Aynen cidden çok anormal ya ama ben affedemiyorum yaptıklarını annemle kavga ediyoruz dünden 2 gündür konuşmuyor benle onlar evine gelmiyorsa bizde gelmeyiz bi daha diyor

Canim sen yetiskin bir kadin, bir annesin. Senin sahsina yapilanlari kabul edip etmemek senin aklina vicdanina birakilmali. Annen baban dahi olsa herhangi bir konuda sana baski yapmalarini, hele hele gorusmemekle tehdit etmelerini kabul etme. Sen kafani yastiga koydugunda neden onlari evime kabul ettim diye uyuyamadiktan sonra annen evine gelse ne olur. Herkes kendi hayatini yasiyor kendini biliyor. Annen blof yapiyor bence ama yapmiyorsada bence aldirma

Eşime hep diyorum aynısını benim ailem yapsaydı sen görüşmek ister miydin diye ben görüşürdüm büyüğüm netice de diyor çok farklı düşünüyor büyüktür ne yaparsa yapsın saygı da kusur etmemeliyiz düşüncesinde bense yaş ile saygı değil düşüncelere saygı duyalım diyorum anlaşamıyoruz bu konuda

Biz de abimin oğlunu göremiyoruzannem babam hiçbir suçu olmadıkları halde torunlarını göremiyorlar bizde de gelin yüzünden bu durumdayız kaç kere hedıyeler alıp gitmiştik annemle yüzümüze hiçbir şey olmamış gibi konuşup arkamızdankonultu gekmedı hıc görusmedı ve kardes gıbıydı benımle 1gunde benı de aılemı de sıldı hıcbısey yokken.. Ama allah ona boşa oğlan vermedı aynını görecek emınm gelınınden. ve annem kımseye gık dıyen ınsan degıl bana bıle karısmaz hıcbıseyıme.. abim ise annemde kalır bizle görüşür hep. bıle herseyı bılıyor ama onunhatası rest cekmıyor napaym bosnayım mı dıyor garıp hallerdeyz. yegenımı sevemıyrm resmen

Tabiki blöf yapıyor biliyorum annem hep kötülükleri yanlarına kalsın sen iyi ol mantığındaydı, evime kabul edersem şimdi bi çay içerler seneye 1 ay yatılı gelirler oyle de yüzsüzler devamının olmasını istemiyorum numaralarını bile sildim hiç bir iletişimiz yok onlarla şimdi hemen barıştık sanıp eşime şikayetlere başlayacaklar ay sevimlipanduf bizi arayıp cumamızı kutlamadı, gecemizi hayırlamadı bilmem ne yapmadı diye diye yani ardını alamam bunun oyle hissediyorum

bence kendini bebebgını zora sokmadan avmde ugrasmadan eve kabul etsın ama hazırlık falan tabıkı asla yapmasınnn ısterse cıkmasın odadan hiç. Bu daha buyuk tokat olabılır S Sevimlipanduf

Valla ben Sevimlipanduf un yerinde olsam hic gorusturmezdim. Benim esimin babasi oglumu ilk 3 aylikken kapinin onunde gordu. Ki Sevimlipanduf un yasadiklarini dusununce benimki belki simariklik bile sayilabilir cunku hastaneye gelip çiçek getirdi, dogum icin pahali bir altin kolye aldi boyle beddualar olay cikartmalar falan asla soz konusu olmadi. Ben cok kinciyim herhalde ya da kalin kafaliyim banada cok baris konus diyen oldu ama 1 yildan fazla ne gittim ne geldim. Ve kafam cok rahatti. Sevimlipandufun yazdiklarini okuyorum bunlari sindirmek, cocugunu ggostermeyi kabul etmek buyuk bir olgunluk gerektirir. Tabi isin es ve aile baskisi boyutuda Var. Zor bir durum Allah kolaylik versin

İstemeye geldiklerinde masayı dolduruyorduk biliyor musun 10-12 çeşit yapıyorduk bi tanesinin tadına bakmışlıkları yoktur şimdi onlar kuru çay bile fazla bence

O senin yasadiklarini yasamadi ama. Benzer seyleride asla yasamayacagindan cok emin oldugu icin boyle konusuyor. Anladigim kadariyla esinde icten ice gelmelerini istiyor. Nefret ettigin kadinin insanlarin esinin annesi kardesleri olmasi cok kotu bir durum. Birde iflah olmaz tiplerse bence mesafeni hep koru ama cok zor cunku bu baskilar bence hep devam edecek

Anlatsam var ya neler neler var daha yaşanan da işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…