kızlare bugün kızımın aşı gunu bu karmanın 2.dozu.. gelgelelim eşimin teyzesı bebek gezmesıne cagırdı bugun ıcın ve ben tamam dedım yenı dank etti aynı gune denk geldıgı yarın gıtsem vurdursam bısey olmaz dmı bıgunden?
Saglik ocağını arasan aslında çünkü bildigim kadarıyla aşıyı getirtiriyolar gittiğinde asi elimizde yok diyebilirler bizi bir gün öncesi hemşiremiz ariyo yarın asiniz var sabah mi gelirsiniz öğleden sonrami randevu günü gelemiyeceğin olur bebek hastalanır falan mutlaka ara diyo
Kızlar bu zaman nasıl birşey ya benim doğum sonu iznim bitiverdi hemen bugün sağlık ocağından 10 gün rapor aldım bittiğinde 10 gün daha alacağım mayıs ortasına kadar tamamladım sonrasını bakacağım artık kadın doğumcumda verirse alırım değilse 1 ay kadar ücretsiz izin sonra seminerlere minnoşumla gideriz❤
Ben neden yapamıyorum ben niye affedemiyorum annem bana kızıyor evime istemiyeoum gelmelerini dedim kendi annem ya benim ne çektiğimi gören kadın yani orası sadece senin evin değil gelecekler tabi biz geliyoruz Ya eşin bizi istemese falan falan saydırdı bi sürü
SSevimlipanduf
ben de kv mla yuzde 90 kavgaliyim. Evime gelip gelip canımı sıkardi hic yuz vermedim ikram fln koymayip surat yaptim gelemiyor artik. Torununu da esim goturuyor yanina yarim saat bi saat. Senin yerinde olsam ben esime verirdim 1 saati gecmesin derdim. Evine gelince senin huzurun kacacak, gorsunler geri getirsin hemen. Sık sık olacak bi durum değil anladm kadariyla. Neden gormelerini de isterdim olur ya bisi olur esim aileme kizar seninkiler de gormesin diyemesin diye
Ah canim benim ya. Cok ic sıkıcı bir ikilem normalde selam bile vermeye tenezzul etmeyecegin insanlar evlendigin adam yuzunden kendilerini bir sey saniyolar. Ama iste bunlari bilerek evlenince idare edebilmekte gerekiyor iyi dusun canim icine ne siniyorsa onu yap. Ama benden sana bir tavsiye zaman ne gosterirse gostersin kizini cok icli disli asla etme. Cunku cok bagnaz dusunceleri var kizinada ileride baski yapmaya kalkma curretini gosterebilirler
O senin yasadiklarini yasamadi ama. Benzer seyleride asla yasamayacagindan cok emin oldugu icin boyle konusuyor. Anladigim kadariyla esinde icten ice gelmelerini istiyor. Nefret ettigin kadinin insanlarin esinin annesi kardesleri olmasi cok kotu bir durum. Birde iflah olmaz tiplerse bence mesafeni hep koru ama cok zor cunku bu baskilar bence hep devam edecek
Abim eşimi istemedi yani hep yalnız gelmesinden ailesinin istemiyor oluşundan mesleğinden öğrenim durumundan falan falan ama abim bunları asla ve asla eşime yansıtmadı benimle konuştu etti hep ama eşimin evlendikten sonra haberi oldu Selim abim karşıydı aslında falan dedim aa hiç anlamamıştım dedi herşeyime katıldı abim duğunümde bileziğimi de taktı nikah sonrası yemeğe falan gelmedi eşim o zaman öğrendi
Kızlar bu zaman nasıl birşey ya benim doğum sonu iznim bitiverdi hemen bugün sağlık ocağından 10 gün rapor aldım bittiğinde 10 gün daha alacağım mayıs ortasına kadar tamamladım sonrasını bakacağım artık kadın doğumcumda verirse alırım değilse 1 ay kadar ücretsiz izin sonra seminerlere minnoşumla gideriz❤
SSevimlipanduf
ben de kv mla yuzde 90 kavgaliyim. Evime gelip gelip canımı sıkardi hic yuz vermedim ikram fln koymayip surat yaptim gelemiyor artik. Torununu da esim goturuyor yanina yarim saat bi saat. Senin yerinde olsam ben esime verirdim 1 saati gecmesin derdim. Evine gelince senin huzurun kacacak, gorsunler geri getirsin hemen. Sık sık olacak bi durum değil anladm kadariyla. Neden gormelerini de isterdim olur ya bisi olur esim aileme kizar seninkiler de gormesin diyemesin diye
Dışarıda görüşsünler ona karışmayacağım dün eşime de üzüldüm eve almak istememen de haklısın dedi abim konusunda da haklısın dedi ilk defa bana hak verdi hep susardı hiç bir şey söylemezdi ben söylenirken beni susturmazdı ama haklısın da demezdi üzüldüm onun adına eşim de zor durumda kalıyor
Ah canim benim ya. Cok ic sıkıcı bir ikilem normalde selam bile vermeye tenezzul etmeyecegin insanlar evlendigin adam yuzunden kendilerini bir sey saniyolar. Ama iste bunlari bilerek evlenince idare edebilmekte gerekiyor iyi dusun canim icine ne siniyorsa onu yap. Ama benden sana bir tavsiye zaman ne gosterirse gostersin kizini cok icli disli asla etme. Cunku cok bagnaz dusunceleri var kizinada ileride baski yapmaya kalkma curretini gosterebilirler
Birde buna sevdigin adam yuzunden maruz kaliyorsun o moral bozucu. Her sekilde yanindayim dese keske belki de diyordur ama sadece agziyla cunku hic sana bunlari yansitmamasi gerekirdi ne kadar stres aldin yani
Dışarıda görüşsünler ona karışmayacağım dün eşime de üzüldüm eve almak istememen de haklısın dedi abim konusunda da haklısın dedi ilk defa bana hak verdi hep susardı hiç bir şey söylemezdi ben söylenirken beni susturmazdı ama haklısın da demezdi üzüldüm onun adına eşim de zor durumda kalıyor
Kiz inanma bu erkeklere hepsi kurnaz biz kadinlar gibi duygusal değiller. Bal gibi de senin ona uzulecegini bildigi icin o tavri takinmis. Hakli oldugun icin bir sey diyemiyor tabi oda bu yontemi kullaniyor.O biraz sana uzulse ailesi onca lafi neylerine guvenerek etti? Agzina geleni söylerken iyiydi ama. Simdi tum yaptiklari yanlarina kalacak evlerine gelecek sen yine stres alacaksn.Hep bedel odeyen bir seni goruyorum bu hikayede kimse sEni dusunmuyorsa Sen kendini dusun.
Kiz inanma bu erkeklere hepsi kurnaz biz kadinlar gibi duygusal değiller. Bal gibi de senin ona uzulecegini bildigi icin o tavri takinmis. Hakli oldugun icin bir sey diyemiyor tabi oda bu yontemi kullaniyor.O biraz sana uzulse ailesi onca lafi neylerine guvenerek etti? Agzina geleni söylerken iyiydi ama. Simdi tum yaptiklari yanlarina kalacak evlerine gelecek sen yine stres alacaksn.Hep bedel odeyen bir seni goruyorum bu hikayede kimse sEni dusunmuyorsa Sen kendini dusun.
Kadın her türlü ayıracağım sizi diye yeminler etti evime alarak evliliğimi kendim bitirmiş olacağım korkarım ben oyle şeylerden ama hacılık hocalık büyü işleri varmış amcasının karısı yapıyormuş oyle şeyler
Kadın her türlü ayıracağım sizi diye yeminler etti evime alarak evliliğimi kendim bitirmiş olacağım korkarım ben oyle şeylerden ama hacılık hocalık büyü işleri varmış amcasının karısı yapıyormuş oyle şeyler
Bak ben bu ikiyuzlulukten, cahillikten nefret ediyorum. Din konusmak yasak bende cok derine inmeyecegim ama bu dile getirdigi seyi yapanin bence ahirettede yeri yok. Birde dindariz diye rol kesiyorlar dinden bi haber. Ettigi yemine bak. Ahlaksiz kadin.
Kuzum oyle seylere Sen inanma kopegin duasi kabul olsa gokten kemik yagardi derler.
Su anlattiklarindan sonra fikrimi degistirdim bence hic kizini evdende cikartma bunlar icin. Onlar sizin ayaginiza gelsinler o evdeki buz gibi havayida hissetsinler Sen asla yuzunude gosterme. Oyle 40 yabanci gibi gelip otursunlar
Benim kayınvaldem hep anlatır o kadar çekmiş ki kendi kaynanasından gelinlere asla bişey demez karışmaz etmez sadece çocukları büyütürken günlük şeylerde müdahale etmeye çalışır o da iyiliğimizi istediğinden biliyorum. Çok ilginç yani okudukça şaşırıyorum kendileri de bi zamanlr gelindi nasıl böyle davranabiliyorlar ki.. benim kayınvaldem ben çok çektim siz de çekeceksiniz diyebilirdi gelinlerine ama tam tersi etkilemiş kadını çok şükür
Benim kayınvaldem hep anlatır o kadar çekmiş ki kendi kaynanasından gelinlere asla bişey demez karışmaz etmez sadece çocukları büyütürken günlük şeylerde müdahale etmeye çalışır o da iyiliğimizi istediğinden biliyorum. Çok ilginç yani okudukça şaşırıyorum kendileri de bi zamanlr gelindi nasıl böyle davranabiliyorlar ki.. benim kayınvaldem ben çok çektim siz de çekeceksiniz diyebilirdi gelinlerine ama tam tersi etkilemiş kadını çok şükür
Ben demin mesaj yazmıştm sana ama arada kaynadı heralde bu kadar olduğunu bilmiyordum bilsem yazmazdım o mesajı da daha bağışlayıcı olmak gerektiğini düşünüyordum vazgeçtim
Ya twitterdan haberlere bakıyorum her yer taciz tecavüz daral geldi kapatıyorum burayı açıyorum herkes dertli bozayim biraz atmosferi dedim ama benm kaynanam iyidir valla hatta anneme demistim bekar kizlara iyi bi eş dilemiycem iyi kaynana diliycem bundan sonra bu daha önemliymiş diye