2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
İstemeye geldiklerinde masayı dolduruyorduk biliyor musun 10-12 çeşit yapıyorduk bi tanesinin tadına bakmışlıkları yoktur şimdi onlar kuru çay bile fazla bence
Valla alın oğlunuzu başınıza çalın deseydin. Oğluyla evleniyorsun diye sana mı kiziyorlar. İyi sabretmişsin valla.

Sıkıntı olmaz canım 1.ay aşısını geç geldi o geç yapıldı 2.ay aşısı antibiyotik kullandığı için 1 hafta sonra yapıldı 1 günle bir şey olmaz ama aşı her gün gelmiyor gelen tarihi veriyorlar haftaya kalır büyük ihtimal

Evet canim ne yazik ki esler arada kaliyor ama ailelerini durduracak saygi duymalarini saglayacak da eslerimiz. Ailelerine soz geciremiyorlarsa ona gore evlilik dusunecekler. Esimin ailesinin tarafi muhafazakar ben acigim mesela. Ilk zamanlar cok baski oldu hep esime kizmistim aileni biliyosun niye basortulu biriyle evlenmedin diye. Ben boyle istedigim icin seninle evlendim dedi ve zor da olsa 2 yıl sonunda susturdu bu konuda ailesini. Ben de uzuluyorum arada kaliyor esim diye ama benim ailemle bi sorun olsa ben de arada kalacagim ama bem olmamasi icin cabaliyorum. Kiz tarafinin ailesi hep daha ılımlı oluyor gordugum erkek tarafinin da oyle olmasi lazim. Bu kadar yazdim ileride bana bir gelin gelecek ki eyvah eyvah

Valla kimsenin gulmedigi fikra gibi oldu hahaha cunku herkesin neredeyse kaynanasiyla sorunlari var hayatin kendisi stres dolu amaaan. Hepi topu 1 kere yasayabilecegimiz hayatlarimizda dert olan seylere bak bizim kulturumuz bastan sona yanlislarla dolu. Avrupalilar evleniyorlar evliliklerine insan imreniyor biz evleniyoruz kaynana gorumcem falan filan adaletsiz zalim dunya

Anneler hep aynı düşünüyor bence ama yaşadıklarına bakılırsa bakılacak yüz koymamışlar eşinin sana hak verdiğini söyle öyle bir durum olmaz aileni istememe yani

Hahahah evet farkettim haklisin insan mutlu olmak icin evlenir yuva kurar bizde ekstra problem getiriyor beraberinde hakkaten zalim dunya

Ben de ogretmenim canim 40 gune kdr alabiliyormusuz. O yuzden 5 er 5 er almaya calisiyorum :)
Bende öyle düşünmüştüm aslında doktora durumu anlatınca 10 + 10 yapalım dedi eldeki bulgurdan olmayalım diye birşey diyemedim seninki iyi olmuş az kalır herhalde benimkine haftasonları da gidiyor araya:)
Öğretmen ligin güzel yani tatiller çok kıskanıyorum
Tek güzel yanı:)) şimdi değerini anlıyorum artık.. seminerde de bebeğini çocuğunu alan geliyor kreş modunda takılıyoruz:)))

Ben 31 mayista baslatacagim canim insallah. Haziranin ilk haftasi 9 gün ramazan zaten. 2. Hafta okulun son haftasi cocugu ya birakirim bi akrabaya ya da onunla giderim sonra da seminer dedigin gibi kres zaten:) haziran maasini tam alayim diye :)

Hahah bayildim buna tam benim kafa. Iyi kaynana olur mu ya sana oyle geliyordur
Valla oluyor annemle gelini çok iyiler hep ararlar birbirlerini gelip gidiyorlar ama aynı kadın benim annem ona yaptığının yüzde 50sini bana yapıyor

Avrupalılar kaynana görümceye ne diyorlar canım bizde bu sıfatlar duyunca sinirlerimiz bozuluyor ya oturup dedikodu yapıyorlar mı çok merak ediyorum

Ben 31 mayista baslatacagim canim insallah. Haziranin ilk haftasi 9 gün ramazan zaten. 2. Hafta okulun son haftasi cocugu ya birakirim bi akrabaya ya da onunla giderim sonra da seminer dedigin gibi kres zaten:) haziran maasini tam alayim diye :)
Ben hep bayramı 3 gün hesaplıyom yaaa arifeyi bile unutmuşum kafaa gitmiş bende
Benim kimsem yok bakacak cnm mecbur kapatmam lazım kadın doğumcumdan umutluyum bayrama kadar o verse bayramdan sonra sağlık ocağından 5 gün daha alırım herhalde doktoru tanıyor eşim sırf rapor için aile hekimimizi değiştirmedik 50km gidiyoruz aşı için falan doğum sonrasını en az 6 ay yapsalardı iyiydi

Evet ya hatta 1 yıl desinler

Bir fıkrada bende var cnm kadının bana ayrı bir sevgisi var sürekli arar beni oğlunu aramıyor o kadar diğer gelinlerine de demiş o başka en güzel en iyi o diye herkesi düşman edecek bana aramızda 700km var ve kendisi yatalak kalkamıyor evime de gelemedi hiç biz de eltimler kadar sık gidemiyoruz onlar daha çok bakıyor aslında ama yaranamıyorlar demekki:)) geçen memlekete gittiğimizde hastalandı ateşten bilinci gidip geliyordu oğlunu tanımadı ben sordum sen gelinimsin tatlı gelin bu diyor bakıcısına dayanamıyor sanırım cazibeme:))

Uzaktasın ya ondan kıymetlisindir

ayy cnm beddua fln bılmıyordum msjlarn hepsnı okumadm sanrm bakacagmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…