2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Uzaktasın ya ondan kıymetlisindir
Diğerleride aynı yerde oturmuyorlar aslında ama dediğim gibi daha sık gidiyor onlar biz pek uzun kalmıyoruz eşim sıkılıveriyor birde annesini öyle görünce üzülüyor.. bizim toplumda çalışan yanında olan yaranamaz uzaktakiler kıymetli olur ya öyle galiba benden daha çok hakediyor diğerleri aslında ama birini evden bile kovmuş gerçi onunda çenesi durmuyor hasta kadınla uğraşıyor sürekli haketmiştir belki

ayy cnm beddua fln bılmıyordum msjlarn hepsnı okumadm sanrm bakacagmm
Canım nişanda patladı bizim olaylar öncesinde de ben biliyordum istemediklerini ama oyle herkes bilmiyordu nişanda koptu biz 8 ay nişanlılık döneminde hiç görüşmedik nikah günümde de eşim kuaföre beni babasının arabasıyla götürdü benim eşyalarım cüzdanım eşimin üzerinden çıkanlar hepsi poşetlerle babasının arabasında kaldı biz yolda araç değiştirdik arkadaşları gelin arabasını süsletip getirdiler kendimiz geçtik ama eşyalar diğer arabada onların evinin önüne gitti, biz kendi evimize gelecekken onların evine uğrayıp arabadan eşyalarımızı almak istedik eşim indi arabadan kapıyı kilitledi ben arabada kaldım ben kapalı kalamam açtırdım zorla kapı açıktı eşimin annesi ve ablası geldiler aşağıya benim inip omların ellerini öpmemi istediler ben de öpmeyeceğim dedim 8-10 ay hiç görülmememişiz o gun imza attık nikah oldu diye ben geçmişi nasıl sileyim, beddua ederken sen benim oğlumu aldın allah da senin evlatlarını alsın dedi eşim geldi duydu annesini ablasını uzaklaştırıp kapıdan kapıyı kilitledi gene ben boşuna kilitlemiyorum rahat bırakmayacakları için kilitledim dedi olay bu şekilde oldu, geçen sene Ramazan ayında gelmek istediler gene eşimi arayıp eşim de bana sormak istediğini söyledi ertesi günde müsait olmadığımızı söyledi gelmeyin dedi annesi eşimi kışkırttı duydum telefonda sen hanım köylü olmuşsun senin annem baban yok gelme bi daha bizi evine bile almıyorsun bilmem ne falan duydum bu şekilde gelişti hamile olduğumu 6 aylıkken duydular 8 ay olmadan da Doğum yaptım

Yok canım yapmıyorum alisirsa tamamen bırakır diye korkumdan. Tam aç kalmiyor az biraz emiyor yine de. Yoksa ben de verirdim herhalde bilemiyorum. Bir de emin değilim iştahsız mi yoksa burnu tıkanıyor ondan mı yapıyor diye. Bugün de dilinde beyazlık gördüm hafif belki de pamukçuk oldu bilemiyorum tekrar bi doktora götürmeyi düşünüyorum .

Valla az cok huylarni biliyorsun,aynen o dedigini yaparlar yuz goz olurlar senin fikrin mantikli kabul ederlerse oyle gorustue kizini
Aklima ne geldi boyle bir düşünceleri varsa hele evine hic sokma zaten Allah korusun bisey falan koyarlar eve S Sevimlipanduf

Cnim istahsiz olup olmadığını anlarsın.burun tikanik olsada surekli kendini memeye atar emmese bile

Cnm bebek gezmesi dediğin bebeği olan kişiyi mi davet ediyorlar adet herhalde ilk defa duydum merak ettim:))
Aynwn ya bizde bebek gezmesi direk değil de bebek görmesi derler onda da bebekli eve gelip bi de hizmet beklerler @Kartanesii8892 sizinki daha iyiymiş

Benim minik prensesim, mavişim 4 aylık oldu bugün.
massallah minige
Cnm bebek gezmesi dediğin bebeği olan kişiyi mi davet ediyorlar adet herhalde ilk defa duydum merak ettim:))
evet kuzum bizim oralarda cok yaparlar bebek gezmesi aslinda benim burda bi komsum var oda bebegi 7 aylik oldu hals bebek gezmesinde kalabalik bi sulalesi var

massallah minige
evet kuzum bizim oralarda cok yaparlar bebek gezmesi aslinda benim burda bi komsum var oda bebegi 7 aylik oldu hals bebek gezmesinde kalabalik bi sulalesi var
Ay çok iyi Ya anne bebek misafir oluyor yani geziyor çok güzel evde oturup 5 çeşit hazırlayıp misafir ağırlamaya göre

Sorma ya Saçma sapan şeyler nefret ediyorum ya daha küçükken her yerde uyurken küçük teyzesine gittim şimdi büyük teyzesi çağırdı küçüğüne gittim diye buna da gidiyorum Bir daha asla hiçbir yere gitmeyeceğim

Avrupalılar kaynana görümceye ne diyorlar canım bizde bu sıfatlar duyunca sinirlerimiz bozuluyor ya oturup dedikodu yapıyorlar mı çok merak ediyorum

Dedikodu degilde buyuk anneler genelde tatli tatli sikayet ederler ona yabancilara falan asla kocalarina ederler oda soyle mesela bunlarin emeklilik maasi zamani cocuklarini alir gelir gelinler cunku cocuklarina para verir buyukanneleri diger maasa kadar bir daha gelmezler. Buna ragmen hic yuz goz olup bunu acik acik soylemiyorlar.oyle gidip gelme falan hic yok zaten disarida yemeye falan davet ederler bizim gibi yemekle falan mahvetmezler kendilerini Kari koca is cikisinda cocuklarini alir parka goturur oradan aksam yemegi yemeye sonra eve.evleri otel gibi yani Buranin yaslilari cok dinc birde 70 yasindaki kadin torununu alip parka getirir hoplar ziplar oynar. Bizden cok farklilar ama

Bunada gulmedik sizi sansli gelinler darisi artik kizlarimizin basina Sen simdi bize cazibesiz mi demek istiyosun hahahaha

Ay çok iyi Ya anne bebek misafir oluyor yani geziyor çok güzel evde oturup 5 çeşit hazırlayıp misafir ağırlamaya göre
Evet kuzum 40 ucurmasi gibi dusun 40 cikinca da vakit gecince bebek gezdirmesi oluyo adi ben yapamiyorum tabi sakaryada annemlerinyaninda olmadigim icin

Kujum dışarıda sağlıklı gıdalar var mı peki bu kadar dışarıda yiyorsalar biliyorsun Türkiye dışarıda hijyen açısından sınıfta kalmış bir ülke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…