2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
E boylemi kalacagiz benim gordum cocuklar somagulescisi gibiydi eltimin bir cocu vardi havaya atilmazdi iki dk tasisan bileklerin sizlardi 15 20 vardi herhalde oyle topluyduki ben tutamiyordum ) bizimkiler 8 i goremicem galiba
Kac aylikken 15 di kiz daha neler ben belki gorurum bu ay yada sınırlarında dolasirim 1 kilo alcaginu sanmiyorum bu ay az ilerliyor cunkum ilk 3 aya gore , daha aktifler daha haraketliler eskiden yiyip icip yatiyolardi simdi elleri kollari durmuyo

Ayy evet evet ablam corbayi hopurdeterek icer mesela alip kafasina geciresim aglayasim geliyor misafirlige giderim yatili saat sesi pili cikartirim keske cozumunu tedavisini bulsalar
Ay anam bende sanirim ondanim , pili cikartamazsam en uzak noktaya koyar dolap icine ataf ustune bisey sararim damla sesi beni deli eder vs vs

Allam masallahhh ya ben bu sekil oturtuyorum yari yatar yapsam bu sefer hep kafasini kaldirmaya calisiyo yoruluyo sinirleniyo tamamen duz yatmiyo bende arkadan destekli bu sekil duruyo yani dogru yanlis bilmiyorum artik kucakta da hep one atiyo kendini devamli mumkun degil ki yatar poz tutmak yemek yerken vs kucsgimda ben yemek yerken duruyo dizimde artik bilmeiyorum yaa

Valla ben sağlık ocağında ölçüm yaptırmıyorum doktorumuz ölçtü diyorum not alıyorlar
aşı olup çıkıyoruz
canım drla konustum. bugün saglıkocagında aşısı yapıldı diye aradan en az 3hafta gecmelı dedı rotanın 2.dozu ıcın.3te olmstu ılkı. sızın 2de mı olmustu rota ilk doz. bu karma aşı ıle arasnda 3hafta olmalı kesınlkle dedı de

Kilonuz kiyafet bezlemi olculuyor cnm ciplakmi dogdugundan beri agirdi cnm hele altidan sonra tasinmiyordu hic

Ay anam bende sanirim ondanim , pili cikartamazsam en uzak noktaya koyar dolap icine ataf ustune bisey sararim damla sesi beni deli eder vs vs
ay ben de delı oluyorum eşimin ve benm saatlerımız buyuk saat kutusunda ıclerınde durdurulmamıs varsa hemen kalkıp durduruyyorum asla dalamam yoksa

Rotanın ilk dozu 2.ayda olmuştu evet

Ben bu oturtma olayını bugun sordum kızlar Dr umuz sizin desteğinizle kucakta tabiiki oturur pozisyonda durabilir dedi ama mindere vs ile koltukta oturtmayın dedi zaten onu yapmayız da kucakta oturur pozisyon bile kafamı karıstırıyordu sorun yokmş oturtabilirmişiz S Sevimlipanduf

evet boynunu dik tutan bebekler artk 4aylıkkn kucagmzda oturablrmıs,bana da dr.u kızımı muayene ederkn söylemşti oturmya hazr olmayan bebek ztn rahatsz olur o pozisyonda demstı ben de kucagımda normal ve destek mınderıyle de eğik otrtuyorum

Sünnetimizi olduk şimdilik durum stabil :) gecemiz nasıl geçer bilemiyorum
Geçmiş olsun inşallah ağrısız sızısız atlatırsınız:)
Oksururken alttanda gaz cikariyor cok komigime gidiyor o
Ayy benimkide yapıyor onu tutamıyor yazık alttan üstten bırakıveriyor
Sendin demi ben gibi tek yıkayamayan bende T tanem-tane20 nin gazına gelip kendim yıkadım buda başıma kaldı eşim sen tek de yapıyorsun diyip yanaşmıyor hiç

bizim hemşire 3 ünü yaparız dedi olmaz mıymış ? bizim de haftaya ası vakti önce bi dr götüreyim en iyisi ilkinde de 3 ası birden oldu

Valla aynen öyle oldu eşimde gündüzleri güneş vuruyor eve sıcakken yıkarsın işte deyip attı üzerime o değil de yıkadıktan sonra su dolu küvetini kaldıramıyorum cup cup her yer su oluyor bi de etraf kurula

Maşallah ya nasılda ciddi bakmış küçük adam:)) ne kadarlık oldunuz cnm

ay ben de delı oluyorum eşimin ve benm saatlerımız buyuk saat kutusunda ıclerınde durdurulmamıs varsa hemen kalkıp durduruyyorum asla dalamam yoksa
Birde karanlik cok önemli benim icin ve sessizlik uyurken, buzdolabı calisma sesi bile bni rahatsiz eder dusun simdi cocuk var ona alismaya basldm biraz

bizim hemşire 3 ünü yaparız dedi olmaz mıymış ? bizim de haftaya ası vakti önce bi dr götüreyim en iyisi ilkinde de 3 ası birden oldu
Canım benim anladığım aynı anda yapılıyorsa sorun olmuyorda gün farkı varsa bekleniyor neden olduğunu da anlamadım ama sağlık ocağı buna benzer bişey dedi 2. Ay aşılarını geç olmuştuk bize 4 hafta bekleyin tam 3. Ayda yaptırmayın dediler bazı doktorlar 3 hafta demiş sende sorarsan bizide bilgilendir misin

Kizlar bebislerinixi nerede yikoyosunuz , bn bebek küvetinde ama banyoda yikiyorum dusun icine tam sigiyo gideride acik birakiyorum.Banyoyu istiyorum girmeden once.ama benim bebegim cok agliyo oyle boyle degil alistirarak soksamda 2 kisi olsakta her turlu ayağı suya dedigi an ciglik cigliga mosmor oluyo tum vucudu 3 4 dk da yikayp bitiyo resmn apar topar , ellerimi yikiuorum bazek onda bile ayni sekil agliyo ne yapcagimi bilemedim

benim de kafam karıştı tabi paylaşırım canım inşallah

Acaba suyun sıcaklığından mı ağlıyor ya da üşüyor mu suyu direkt vücuduna tutmadan ıslak elinle ya da banyo süngeriyle silsen önce ağlar mı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…