2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bizimki de pusette durmak istemiyo artık emniyet kemerlerini baglamak sart.onceden kamerin içinde kayboluyodu ama artık o oluyo en azından. hiç oturtuyomusun yada dr sordundunmu bisey dedimi ben sormayı unuttum ama haftaya kendi dr umuzada gideceğiz ona soracagim bu oturtma olayını

Pusetten düşecek diye korkuyorum bende kafasını falan kaldırıyor, oturtmayı sormadım ya ek gıda için biz daha sormadan anneler babalar sabredemiyor ama ben söyleyim dedi hemen 180 tam günü doldurduktan sonra başlayacaksınız detaylarını hazirandaki aşıya geldiğinizde konuşuruz dedi, ama oturmayı sormadık ellerinden tutup kaldırdığımızda bayılıyor oturmaya 2-3 kez denedik sadece oturtup hep yatmasına alıştım ya çok komik oldu oturunca nene gibi oturuyor

Selam kızlar
Bugün 4.ay kontrolümüz vardı 600 gr almışız 6.350 gr ve 61cm olmuşuz :)
Rotanın 2.dozunu yaptı doktorumuz. Pazartesi de sağlık ocağında aşılarımız var.
3. Aydan sonra kilo alımı azaliyomus galiba yada hareketlendikleri için bizde aslında 500 gr almışız ama geçen ay hemşire kıyafetleri 250 gr saymış 5.500 yazmış ona gore 750 gr almışız hangisi doğu bilmiyorum ama en azından kilo almış sonuç
61 cm 6250 gr (kilo meselesi olunca uzatiyom konuyu )

Ya bende 1 2 kez bi fotograf çekene kadar oturttum foto cekmeden olmaz internette kafasını dik tuttuğunda az az oturabilirsiniz yaziyodu ama insan korkuyo iste oturmayı sevdi galiba direk ayaklarını farkediyo

Bizim doktor kıyafetsiz bezsiz tartıyor
Sadece anne sütü alıyorsa dr 500gr bile iyi dedi. Birde sıcaklarla birlikte kilo alımı azalır dedi sanırım emmesi etkileniyor canım

Yaa maşallah çok şirin çok tatlı bu Nasılda büyük adam gibi oturmuş yerim Ya

Bizim doktor kıyafetsiz bezsiz tartıyor
Sadece anne sütü alıyorsa dr 500gr bile iyi dedi. Birde sıcaklarla birlikte kilo alımı azalır dedi sanırım emmesi etkileniyor canım
Bizim dr da kıyafetsiz tartiyo ama saglik ocagi kafasına göre takiliyo haftaya dr kontrolünde anlarım artik

Misophonia bende de var. Ve yemek yemek biseyker icmek iskence baskalariyla
Ayy evet evet ablam corbayi hopurdeterek icer mesela alip kafasina geciresim aglayasim geliyor misafirlige giderim yatili saat sesi pili cikartirim keske cozumunu tedavisini bulsalar

Buda oyle pusette zipliyo ayagini biyere tutturabilirse attiriyo kendini ) bosta kaldimida salliyo )

Bmde bakiyorum artma var ama eskisi gibi degil azaliyor bnce 3 aydan sonra oyle 1 kusur kilolar alinmaz yani
E boylemi kalacagiz benim gordum cocuklar somagulescisi gibiydi eltimin bir cocu vardi havaya atilmazdi iki dk tasisan bileklerin sizlardi 15 20 vardi herhalde oyle topluyduki ben tutamiyordum ) bizimkiler 8 i goremicem galiba

E boylemi kalacagiz benim gordum cocuklar somagulescisi gibiydi eltimin bir cocu vardi havaya atilmazdi iki dk tasisan bileklerin sizlardi 15 20 vardi herhalde oyle topluyduki ben tutamiyordum ) bizimkiler 8 i goremicem galiba
Canım artık yavaş yavaş alacaklar aylık 400-500 gr gibi şöyle düşün 1 yaşında bebek ortalama 10-12 kilo oluyor bizimkiler 4 aylıklarlar 8 ayımız var 10-12 ye tamamlamaya hatta yengem mesela şey derdi 2 ayda 300 gr almış sadece derdi emeklemeye başladıklarında yediklerini enerji için kullanacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…