2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kakasi nasildi nasil fark etttiniz. Doktor banada soyledi ama ben hala sut urunleri tuketiyorum
Canim her emzirmeden sonra kakasini sari sulu kopuklu ve mukuslu olurdu hep boyle kaka yapinca ilk ay cok az kilo alinca arastirma hastanesinde cocuk gastroya goturdum orda kaninda süt cikinca dr beni hemen diyete soktu seninde mi bebeginde alerji var

Kızlar uzun atağa mı geldik şimdi biz çocuğum uyumuyor bildiğin çığlık çığlığa ağlıyor aman Allahım napcam ben
Sanırım evet atak dedikleri bu olsa gerek değilse de mahvoldugumuzun resmidir. Ya benim uykucu koalam gitti yerine başka bi cocuk geldi uyumuyo bugün sadece 45 dk uyudu gündüz çocukta tık yok Şimdi çığlıklar atiyo yani oyun çığlıkları hiç uyuyacak gibi değil ben daha dün çok uyudu diye zorla uyandiriyordum oda uyanmiyodu aşıdan sonra bisey oldu cocuda

Bu yatırırken sağa sola döndürme ne zamana kadar devam edecek bir de yarım kundağı hala yapıyorum rahatsız da olmuyor ne zaman bıraktınız? 2 ay 27 günlüğüz

Ben kundagi donmeye cabaladiklarini farkettigimde biraktim canim. Oglum cok erken yuzustu dönmeye baslamsti 2.5 aylikti cok rahat donuyordu o yuzden kundagi erken biraktim. Kizimdada cabalamasini farkettim biraktim 3 ayini doldurunca. Hala donemiyor ama her an donebilir diye

Çığlık atınca ne istediğini de anlamıyorum uykusu mu var aç mı herşeyi deniyorum artık ter içinde kalıyorum

Canim cok dogru yazmissin dunyanin vatandaslarindan en cok vergi alan ulkelerinden biri turkiye ama saglik gibi en onemli konuda verdigi hizmet cok kotu bence hastane oldumu devletti ozeldi diye bir fark olmamali hizmet bakimindan. Ben dogum yaptiktan sonra, dogum yaptigim hastanenin hastalarina ozel yaptirdigi acik bufeli, bedava restuarantli otelinde 3 gece kaldim ve bu bir devlet hastanesiydi. Buradakilerden daha az emek vermiyorlar trdekiler. En hassas oldugum konu hastaneler yani insan canini guvenle emanet edebilmeli yasadigi ulkenin devletin hastanesine. Her turlu alet edavat var ama is ahlaki cok onemli. Vicdan daha dogrusu. Bunlar yoksa o son teknoloji urunler hayatini tehdit eder hale geliyor. Keske bir yasal duzenleme getirilsdydi devlet hastanelerine

Geçmişolsun kuzum bizde istiyoruz insallh en kisa zamnda
Geçmiş olsun ❤
Geçmiş olsun canım
A anneveoglusu supurgelicadi çok geçmiş olsun :) biz de mayıs sonu haziran başı gibi düşünüyoruz
A anneveoglusu supurgelicadi kizlar gecmis olsun hayirli olsun bebislerinizin damatliginida görürsünüz inşallah
A anneveoglusu kuzum cok gecmis olsun iyidir umarim pasan simdi♡♡ Erken yapmakla cok iyi ettin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun yavrularimizin güzel günlerini görelim inşallah hep beraber

supurgelicadi sizede geçmiş olsun canım

Canım merhaba diyetin ise yaramasina çok sevindim kilo almasına ayrıca sevindim maşallah maşallah prensese

Ben cocugu uyutmaya calisiyorum eşim gelmiş sesiniz taaa balkona geliyo diyo öylemi gel bi su beşiği sallada ben bi balkona nasıl ses geliyo bakıyım dedim .kahve yaptım içiyorum ohh miss valla birazda o sallasin kolumda derman kalmadi anlaşılan bu gece uzun olacak

A anneveoglusu canım geçmiş olsun paşana darısı bize bitti gitti kurtuldınız inşallah iyidir paşa ?
Vallahi hep aklımda idi eşim cayma belirtileri gösteriyordu son dönemde ama pes etmedim ilk oglanda da erken yaptırmak istedim eşim kyvde etkisi ile yaptıramadı oğlan 7 yaşında oldu zor oldu

simdi uyuyor nazlı biraz ama maşallah genel durumu iyi

darisi size olsun ogluslar nasıl

Uçak yolculuklarim sırasında bagajda gördüm ama kriter ne bilmiyorum hava yolu şirketlerini arayip öğrenebilirsin

Ben kanli bir parca gordum resmi yolladim doktor alerji olabilr dedi fakat bir daha oyle bir parca gelmedi. Cok cikolata kahve icmistim o zaman. En sonki kakamiz boyle biraz ishal gibi

Eklentiler

• 20190422_074959.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…