2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar bugun 3 ay 1 Günlüğüz sababtan beri 5 6 saatte bir emiyor kızım kesinlikle almıyor süt sağdım biberonla içmiyor mama verdim yemiyor. Allah aşkına bu çocuk açmı değil ateş vs yok uyku halinde sürekli en son 7 de emdi akşam bu saat oldu yok zor uyuttum uyurken denicem ama uyanır huzursuz olur emmez die cesaretim yok bu nedir şimdi yeni aya merhaba mı yaşayan varmı aranızda ne kdr saat emmeden durabilir

Ben canim iki aylik olmasina ucbes gun vardi biberonuda birakti surekli kafa salliyor cozum soylim sana youtubeden pispisli supurge sesini ac uyanmamamasi icin uyurken biberonu daya iki ceker bas sallar iki dk sonra tekrar tekrar diye diye icirebilirsin isin zor ben halen daha o sekil besliyorum suan 3ay 20 gunluk falaniz

Kaç saatte bir içiyor cnm ya bizim sorunumuz hiç yoktu böyle agaayet guzel emiyordu sütümde var benım takıldığım nokta saat aralığı çok uzun değil mi 5 6 saat aç kalıyor resmen uyuyor şuan birazdan uyku arasında deniycem tekrar nolucak bakalım

Kustuk canim hatta yirmiyi gec otuz gundur birliktelik olmadi 40 ciktiktan sonra adet vs olunmadiya oyuzden insan anlayamiyorda

Bir test yaptir bence. Sanmıyorum ama hic bellide olmaz. Ben spiral taktirmadan once sadece 2 kere birlikte olduk geri cekilmeyle hamile olabilirsin diye test yaptılar oysaki duzenlide emziriyorum dogum yapali 2 ay olmustu. Risk varmis yani azda olsa

Ben kanli bir parca gordum resmi yolladim doktor alerji olabilr dedi fakat bir daha oyle bir parca gelmedi. Cok cikolata kahve icmistim o zaman. En sonki kakamiz boyle biraz ishal gibi
Ya benim ara ara bu sekilde hep oluyor 3 kez gaita yapildi bisey cikmadi cok sukur,izatan icinde kati parxalarla.birlikte sivimsi ve ya da direk kati parcalar ama oda kaskati degil bizim boyle sari bazen yesilimsi , bebehin bagirsaklar tam gelismesigiicin emilimi her zaman ayni sekilde yapamiyormus vs vs idrar kültür hepsine bakildi,bisey cikmadi benimdesadece bikere noktamsi bikan vardi bazen kaka cikarken zorladigi icinde olabilirmis ama insallah bdey yoktur tabiki
Ya bazen hatta cogi bebekte 3 ay la birlikte beslenme reddi olabiliyo 4 saate kdr normal diye biliyorum.ben benimko almadifi zmanlarda beyaz gurultu su sesi fln açıyorum onun sakinlestirici etkisiyle aliyor, dene derim

Onları denedim sadece ağlaması duruyor. Uyuyordu şimdi emdi daha saat 7 den beri akşam onda da ilk başta yıne almadı 2.denemede tuttu bakalım gündüz bizi ne bekliyor

Rakamlarin hic onemi yok gece hele isin iyice zor 8! Saat sut verme sonra ver gene ayni hareketler baslar carpinir kafa sag sol elini ittirir suan bekliyorum icirmek icin iki cekip birakti sabaha kadar ugrasacagm

Canım sağdıkça artıyor 6 aya kadar devam et bence ben otomatik makina alınca fark ettim en azından önce süt sonra mama vermiş oluyorum
Canım benim baştan beri azdı zaten sağıyorum ama her geçen gün azalıyor
Canım sabah uyandırdın mı naptın merak ettim
Biz sünnet olduk şükür atlattık sünnet sırasında kuzucugumun yaninda idim biraz nazliyiz drumuz çok iyi idi Allah razı olsun işini severek yapan insanlara saygım sonsuz
Geçmiş olsun. Sıkıntısız atlatırsınız inşallah

Biz de meme reddi oldu doktor sen verme bı rak istesin dedi artık 4 saate dek emzirme deb durabilir demişti 3 aylik kontrolde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…