Iyi tatiller canim , arada bir ugra buralara da görüşürüz:)Annemlere gidiyorum kızlar eşim gene şehir dışına gidecek, 10 gun sonra görüşmek üzere❤
Ah ahh mafediyoolar biziBizimkilerde oyle "uyuyacak miiiii"
Evet diyorum , hic uyanik durmuyor bu hemen uyuyor vs. Vs. Azinca siz bakmiyonuz verin sunu diyorum aliyorum ellerinden:))
Anlamiyoolarr bide diyo cocuk bu ne zaman isterse o zmn uyur sen ona uycan e ama uykusu var diyorum bak agliuo uyutmaya calisiyosun cocuk uyumak istemiyo diyo bizbuyitmedik sanki bebek diyo diyoda diyoAyy benim annemler de aynii... çocuk 1.5 saat sonra sinyal veriyor zaten mizil mizil mizil. Uyumasi gerekiyor direnince de bana kiziyorlar zorla uyutuyorsun sen o çocuğu ondan aglio diye aglamasa uyutmicam ki zaten oynarim bi guzel saatlerce niye uyutayim
Bence de mantıksız. Zaten mesajların belli bi süre sonra sahibi tarafından silinebilmesi lazım. Örneğin 72 saat sonra isteyen kişi istediği mesajını silebilmeli
Senin kv gene olumlu yorum yapmış.
Benim kv aynen şunu derdi bu eve alışkın değilki bebeğin beni gördüğümü var tabi ağlar
Laf sokmadan duramaz
Ben de eşimin annesini hiç ama hiç sevmiyorum ilk doğumumu ağzımdan burnumdan getirdi. Hiç unutmayacağım hiç
Canım şükür iyiyiz bebis yarın tam 4 aylik oluyor:) sen nasilsin
A anneveoglusu canım sünneti kayseride mi yaptırdın hayırlı olsun Rabbim damtlığınıda göstersin inşallah
Geçmiş olsun❤ Allah damatlığınıda göstersin
Geçmiş olsun canım
Canım benim baştan beri azdı zaten sağıyorum ama her geçen gün azalıyor
Canım sabah uyandırdın mı naptın merak ettim
Geçmiş olsun. Sıkıntısız atlatırsınız inşallah
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun kuzum ❤
Geçmiş olsun canım maşallah bebise. Allah hep iyi insanlarla rastlastirsin
Canım bizimde hep böyle sulu gelir. Onemli değildir sanırım ama rengi koyu geldi bana bizde yeşile donmese hardal sarısı geliyor, sadece anne sütü aliyor. Bu kanli olan mi sanki ortasi hep kanlı gibi
Hayırlı olsun canım çabucak atlatın inşallah 8 mayıs bizim de korkuyorum canı yanacak diye
Günaydın kızlar
A anneveoglusu Canım hayırlı olsun sunnetiniz Allah düğününü de görmeyi nasip etsin.
A anneveoglusu geçmiş olsun ♥ Rabbim damatlığını da göstersin minik delikanlının ♥
Allah razı olsun kızlar cumlemiz evladlarimizin güzel günlerini görelim inşallahHayirli olsun sunnetiniz cnim. damat olduğu gunleride görmeyi nasib etsin Rabbim ❤
Rabbim yuvana huzur ve bereket versin bunla geçmiş gitmis olsun canımKızlar biraz önce gittiler, yanlarına sadece 2 kez girdim birinde çaylarını bıraktım birinde de güneşi eşimin kucağına verip çıktım, yüzlerine bile bakmadım, balkonda ağladım sevmeleri çok zoruma gitti, emzirmeden sonra güneş huysuzlandı uyku saati gelmişti hep ağladı ben yatak odasındaydım duydum sesini eşim dedi onun uyku saati geldi vereyim artık annesine dedi, yıkamaya fırsatım olmadan kolumda uyudu güneşben yolcu da edemedim güneş kucağımdaydı ve memem açıktı yoksa çıkardım ardlarından, Eşim babasına çok üzüldü ağladı balkona yanıma gelip kayınpeder çok yaşlanmış zayıflamış çökmüş adam kalp rahatsızlığı vardı sanırım bi de prostat gibi bişey de olmuş buraya gelene kadar altına kaçırmış inşaallahla maşallahla adamı iyileştireceklerini sanıp düzgün doktora bile götürmüyorlar, güneşe hediye altın vs hiç bişey yok boylarını göstermeye gelmişler, ve bol bol da örgü yelek hırka, bi de bebek için pike takımı yaptırmışlar yastık falan doldurup getirmişler hiç birini kullanmayacağım yastıkların içlerini boşaltıp bakacağım korkuyorum neticede, babası Konya’dan İstanbul’a kadar arabayı kendi kullanarak gelmiş ama buradan 20-25 dk lık yere kendi gidemedi eşim bıraktı onları kendi otobüsle donecek şimdi bu kadar kızlar giderken bişey dediler mi sorarım eşime
Eline ne geçti hiçbirşeyİlk doğumda benim burnumdan gelmişti hiç unutmam sayesinde
Off off aynı bizimkini özetlemişsin sanki. Uykularından ağlayarak uyanıyor sonra o ağlama sesinden uykusu açılıyor kesinlikle geri döndüremiyorum kaç zamandır deniyorum ne pışpışlar ne sallamalar ne ninniler kaldı denemediğim ama yok yani uyandı mı bi daha dönmez.. zaten uyutmak saatler sürüyor bazen çok zor ve onda da emmeden uyumadığı için 2 saat emdiğini bilirim. Bu durum süt üretimini de etkiliyor anne sütü veriyorum ama kalitesiz ve az miktarda oluyor. Sonra kilo da alamıyor haliyle.. Bu hafta doktora sorucamBenim anne de aynı. Geldiği an uyku 0. Sonra huysuz bu kız yaramaz bu kızkızlar Ben daha düzenli Seattle uyumaya çalışıyorum onu da meme de yani. Desteksiz uyku nasıl olacak imkansız. Uykuya bile geri dönmüyor o gözler bir kere açıldı mi imkanı yok. Kendini uyandırır hemen elini emer tekme başlar aglama başlar. Uykusu da olsa ben yatağa koyunca asla uyumaz uyandırır kendini destekli bile zor uyuyor uyumuyor çogu zaman
Bende zorunda olmadıkça napıon kız falan diyorum anne baba içimden gelmiyorEline ne geçti hiçbirşey
Kendisine anne demeyi bıraktım
Bazen aklıma geliyor benim yerimde bir başkası çok farklı tepki verirdi
Bence mesajlar da silinebilmeli ya bazen bişey yazıyorum o an vakit olmuyor çocuk ağlıyor diye düzeltme ya da ekleme yapamıyorum silip tekrar yazasım geliyor sonradan ama maşallah yazdığımız her şey ebediyete kadar altın harflerle kazınıyor siteye
Bencede ama mesaj silmek değilde zaman faktörü etki altında olmadan foto kaldırma istediğimiz dikkate alınmalı
Bende hamur işini ve ekmeği kestim zaten şeker tüketimi yok bende gazamiz mübarek olsunMERiN_ canim ben diyete basladim sende durumlar nasil? Oyle belirli bir programim yok sekeri tamamen kestim. Ekmek tuketmiyorum. Meyveyide sinirladim cok seker oldugu icin. Protein agirlikli besleniyorum ama ac kalmadan. 3 Ana ogun 3 ara ogun yaptim aralarda ya 1 muz, ya 1 bardak sut ya da badem fistik ici yiyorum bir avuc kadar. Her ay 1 kilo hedefliyorum simdilik
Ben ne yapıyorsun bile demiyorumBende zorunda olmadıkça napıon kız falan diyorum anne baba içimden gelmiyor
Şu anki aklım ve cesaretim oznaman olsa idi inan bende çok farklı davranirdim bende zorunlu olmadıkça anne baba demiyorumEline ne geçti hiçbirşey
Kendisine anne demeyi bıraktım
Bazen aklıma geliyor benim yerimde bir başkası çok farklı tepki verirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?