2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Anlamiyoolarr bide diyo cocuk bu ne zaman isterse o zmn uyur sen ona uycan e ama uykusu var diyorum bak agliuo uyutmaya calisiyosun cocuk uyumak istemiyo diyo bizbuyitmedik sanki bebek diyo diyoda diyo

Bence de mantıksız. Zaten mesajların belli bi süre sonra sahibi tarafından silinebilmesi lazım. Örneğin 72 saat sonra isteyen kişi istediği mesajını silebilmeli

Bencede ama mesaj silmek değilde zaman faktörü etki altında olmadan foto kaldırma istediğimiz dikkate alınmalı

İlk doğumda benim burnumdan gelmişti hiç unutmam sayesinde

Geçmiş olsun❤ Allah damatlığınıda göstersin
Geçmiş olsun canım
Canım benim baştan beri azdı zaten sağıyorum ama her geçen gün azalıyor

Canım sabah uyandırdın mı naptın merak ettim

Geçmiş olsun. Sıkıntısız atlatırsınız inşallah
Geçmiş olsun ve hayırlı olsun kuzum ❤
Hayırlı olsun canım çabucak atlatın inşallah 8 mayıs bizim de korkuyorum canı yanacak diye
Günaydın kızlar

A anneveoglusu Canım hayırlı olsun sunnetiniz Allah düğününü de görmeyi nasip etsin.
A anneveoglusu geçmiş olsun ♥ Rabbim damatlığını da göstersin minik delikanlının ♥
Hayirli olsun sunnetiniz cnim. damat olduğu gunleride görmeyi nasib etsin Rabbim ❤
Allah razı olsun kızlar cumlemiz evladlarimizin güzel günlerini görelim inşallah

Rabbim yuvana huzur ve bereket versin bunla geçmiş gitmis olsun canım

Benim anne de aynı. Geldiği an uyku 0. Sonra huysuz bu kız yaramaz bu kız kızlar Ben daha düzenli Seattle uyumaya çalışıyorum onu da meme de yani. Desteksiz uyku nasıl olacak imkansız. Uykuya bile geri dönmüyor o gözler bir kere açıldı mi imkanı yok. Kendini uyandırır hemen elini emer tekme başlar aglama başlar. Uykusu da olsa ben yatağa koyunca asla uyumaz uyandırır kendini destekli bile zor uyuyor uyumuyor çogu zaman

MERiN_ canim ben diyete basladim sende durumlar nasil? Oyle belirli bir programim yok sekeri tamamen kestim. Ekmek tuketmiyorum. Meyveyide sinirladim cok seker oldugu icin. Protein agirlikli besleniyorum ama ac kalmadan. 3 Ana ogun 3 ara ogun yaptim aralarda ya 1 muz, ya 1 bardak sut ya da badem fistik ici yiyorum bir avuc kadar. Her ay 1 kilo hedefliyorum simdilik

Off off aynı bizimkini özetlemişsin sanki. Uykularından ağlayarak uyanıyor sonra o ağlama sesinden uykusu açılıyor kesinlikle geri döndüremiyorum kaç zamandır deniyorum ne pışpışlar ne sallamalar ne ninniler kaldı denemediğim ama yok yani uyandı mı bi daha dönmez.. zaten uyutmak saatler sürüyor bazen çok zor ve onda da emmeden uyumadığı için 2 saat emdiğini bilirim. Bu durum süt üretimini de etkiliyor anne sütü veriyorum ama kalitesiz ve az miktarda oluyor. Sonra kilo da alamıyor haliyle.. Bu hafta doktora sorucam

Eline ne geçti hiçbirşey
Kendisine anne demeyi bıraktım
Bazen aklıma geliyor benim yerimde bir başkası çok farklı tepki verirdi
Bende zorunda olmadıkça napıon kız falan diyorum anne baba içimden gelmiyor

Bencede ama mesaj silmek değilde zaman faktörü etki altında olmadan foto kaldırma istediğimiz dikkate alınmalı
Bence mesajlar da silinebilmeli ya bazen bişey yazıyorum o an vakit olmuyor çocuk ağlıyor diye düzeltme ya da ekleme yapamıyorum silip tekrar yazasım geliyor sonradan ama maşallah yazdığımız her şey ebediyete kadar altın harflerle kazınıyor siteye

biz bugün dışardaydıkk çekirdek ailemle çok güzel geçti kızım arabasında da uyudu. biz dr kafede oturabıldıkk Eşim kucağına aldı bir ara gezerken her gören durdurdu yaa kızım yine nazar olmaz inşallah

Bende hamur işini ve ekmeği kestim zaten şeker tüketimi yok bende gazamiz mübarek olsun

Eline ne geçti hiçbirşey
Kendisine anne demeyi bıraktım
Bazen aklıma geliyor benim yerimde bir başkası çok farklı tepki verirdi
Şu anki aklım ve cesaretim oznaman olsa idi inan bende çok farklı davranirdim bende zorunlu olmadıkça anne baba demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…