- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Bir benimki bebek arabasında durmuyor yaw:)biz bugün dışardaydıkk çekirdek ailemleçok güzel geçti kızım arabasında da uyudu. biz dr kafede oturabıldıkk Eşim kucağına aldı bir ara gezerken her gören durdurdu yaa kızım yine nazar olmaz inşallah
Herşey tecrübe o zaman koşullarımızda olmadı evetŞu anki aklım ve cesaretim oznaman olsa idi inan bende çok farklı davranirdim bende zorunlu olmadıkça anne baba demiyorum
Bende hamur işini ve ekmeği kestim zaten şeker tüketimi yok bende gazamiz mübarek olsun
Bende ortadan kestim yarım ekmekle doymaya çalışıyorum =(Bende hamur işini ve ekmeği kestim zaten şeker tüketimi yok bende gazamiz mübarek olsun
Evet ayniyiz kuzumOff off aynı bizimkini özetlemişsin sanki. Uykularından ağlayarak uyanıyor sonra o ağlama sesinden uykusu açılıyor kesinlikle geri döndüremiyorum kaç zamandır deniyorum ne pışpışlar ne sallamalar ne ninniler kaldı denemediğim ama yok yani uyandı mı bi daha dönmez.. zaten uyutmak saatler sürüyor bazen çok zor ve onda da emmeden uyumadığı için 2 saat emdiğini bilirim. Bu durum süt üretimini de etkiliyor anne sütü veriyorum ama kalitesiz ve az miktarda oluyor. Sonra kilo da alamıyor haliyle.. Bu hafta doktora sorucam
Bizimki 40 günde 800 gr almıştı diye doktor az dedi mama önerdi. Emzirdikten sonra mama vermeyi deniyceksin alıyorsa hazırla ver dediEvet ayniyiz kuzumsaatlerce meme de kalip uyumadigu benimde cok oldu. Benimde kilo alimi az ama boyu ve kafasi iyi artmis tek kriter kilo degildir doktor mamaya gerek yok gayet iyi demisti kuzum aklinda olsun. Valla 4saat uyutmaya calisip uyumadigini da biliyorum. Buyudukce duzelir mi bilmiuorum kimisi nasil geldiyse oyle gider diyorlar
Allah Allah 1 ayda 600-700 gr civari aldi. Doktor sıkıntı yok aynen devam desi 800 gram gayet iyi aalindaBizimki 40 günde 800 gr almıştı diye doktor az dedi mama önerdi. Emzirdikten sonra mama vermeyi deniyceksin alıyorsa hazırla ver dedibakalm bu ay ne kadar alacak
bizimki de uyanıksa aslaac. sabitkendurmuyor cok nadir.. ya o araba gıdecek ya uyuyacakBir benimki bebek arabasında durmuyor yaw:)
İlk kızım ne güzel dururdu uyurdu
Bizde çekirdek aile gezisi yaptıkbiz bugün dışardaydıkk çekirdek ailemleçok güzel geçti kızım arabasında da uyudu. biz dr kafede oturabıldıkk Eşim kucağına aldı bir ara gezerken her gören durdurdu yaa kızım yine nazar olmaz inşallah
Beni yanlis anlama ama cnm bu ay bizimki yuz gram aldi herzamanki beslenmede birazalma olmadi hani kilo almamasini direk sut yetmiyora baglama bigine kadar. Bizimki ayda uc tas catlasin dort kere kaka yapardi oda ben ongun olacagi zaman popoya kulakcopuyle uyarirdim bu ay kaka yapiyor surekli ve sonuc yuz gram almis sadece kisaca yedini sicmisBizimki 40 günde 800 gr almıştı diye doktor az dedi mama önerdi. Emzirdikten sonra mama vermeyi deniyceksin alıyorsa hazırla ver dedibakalm bu ay ne kadar alacak
ohh sen de resetlenmiş gb hissettin miBizde çekirdek aile gezisi yaptıkkendi arabasında etrafa bakacağım diye uyuyamadı meraklı:))) dönüşte de arabaya biner binmez uyudu:))
Kıyamam ya ne derdi var bu çocukların çözemedik gitti. Boyu nasıl peki seninkinin uzuyor mu? Bizimki son 3 haftadır haftada 1 yapıyor kakasını o da az diye az beslendiğini düşündü doktor. 800 gr bence de kötü değil zaten giderek azalması gerekmiyor muydu kiloların niye böyle dedi anlamadm F FobiaBeni yanlis anlama ama cnm bu ay bizimki yuz gram aldi herzamanki beslenmede birazalma olmadi hani kilo almamasini direk sut yetmiyora baglama bigine kadar. Bizimki ayda uc tas catlasin dort kere kaka yapardi oda ben ongun olacagi zaman popoya kulakcopuyle uyarirdim bu ay kaka yapiyor surekli ve sonuc yuz gram almis sadece kisaca yedini sicmis
nezaman aldı 800gramı aldıgında 3.ayı mıydı. bneım kızım 3aylık oldugunda 900grama düşmüştü aldıgı kg. buayda 850gram aldı ve doktorumuz gecen ay ustelık fazla ble almıs azalır genelde dedı sızinkı neden oylendedı anlamdm bence cokcok ıyı masallah..bız ılk ıkı ay 1200 sonrakı ay 900 sonrakı 850gr aldık ve suan erkek bebek ortalamasında dedı dr da.. yanı sizin alım da iyi bence kuzum
vallahı mezuram yok suan uyuyo ama bıbaktım da 2karıs bacak boyu dıştan belıne kadar. tabı herkesn karışı farklı. ve vücut tipi de farklı olabılır canım önemli bir krıter olsa dr derdı onlara öyle gelmıs olablrKızlar ya kafam karıştı annemlere geldim Ya bebeğin altını temizliyordum bizimkilerde göbek fıtığımıza falan bakıyorlardı sonra konu birden bu çocuğun bacak boyu kısaya döndü bacakları kısaymış benim kızın onlar söyleyene kadar aklıma oyle bişey gelmemişti sizlerden rica etsem ölçer misiniz ayak topuğundaki göbeğine kadar kaç cm, sağlık ocağı boyunu da söylemedi
Amin canım aynen valla sünnete bağlamıştım huy değişikliğini haklısın atak vardı dimi:) çok mızmızız çookMerhaba hanımlar
Bizim atak başladı devamlı mız miz aglak halde Allah yardımcımız olsun
Yoruklerin bacaklari kisa govleri uzun olur. Sizde yorukluk var mi ? Bizimde oyledir mesela. Bebek babasinda oldugu icin olcemedim. Benimkininde dizleri ayrik . Ayaklarini diklestirdiginde diz kapaklari yana bakiyor. normal birsey mi bilemedim.Kızlar ya kafam karıştı annemlere geldim Ya bebeğin altını temizliyordum bizimkilerde göbek fıtığımıza falan bakıyorlardı sonra konu birden bu çocuğun bacak boyu kısaya döndü bacakları kısaymış benim kızın onlar söyleyene kadar aklıma oyle bişey gelmemişti sizlerden rica etsem ölçer misiniz ayak topuğundaki göbeğine kadar kaç cm, sağlık ocağı boyunu da söylemedi
Yani bazen kendimizin doktoru oluyoruz ben acikcasi kilo alamamasini kakaya bagladim korkma haftada bikere kaka yapiyorsa normal bizimki sekiz dokuz giderdi ama kabiz degildi yaptiginda su gibi civik gelirdi bebek kakasi kivaminda bu ay ogrenmis kaka yapmayi dolduruyor ama kilo almiyor insallah bu ay cok alir kiloyu haftada bir yapiyorsa insallah ete gider bana biri sutun yariyor demekki kaka cok yapmiyorsa demisti ne alaka sen ye ongun cikarma nasil rahatsiz olursun diye kendi kendime soylenmistim ama dedi gibi yedigi ete cikardigi beze gidiyomus
KuZu kimin gobek asagida kim yukarida olur bence topuktan ozel bolg basladi yere kadar olcum yapilsa daha iyi olur sadece bacagi uyansin ikisinide olcuvereyim bu arada bizimkininde oyle dert etmeKızlar ya kafam karıştı annemlere geldim Ya bebeğin altını temizliyordum bizimkilerde göbek fıtığımıza falan bakıyorlardı sonra konu birden bu çocuğun bacak boyu kısaya döndü bacakları kısaymış benim kızın onlar söyleyene kadar aklıma oyle bişey gelmemişti sizlerden rica etsem ölçer misiniz ayak topuğundaki göbeğine kadar kaç cm, sağlık ocağı boyunu da söylemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?