2,5 aylıktı ölçtüklerinde ve 40 günde 850 gr almisti. Ilk ay bizim de 1100 almisti diye seviniyordum sonra bu ortalamada az dedi doktor beslenmiyordu uyumamasi da acliktan diyince mecbur mama verdim bakalim bu ay ne kadar almisnezaman aldı 800gramı aldıgında 3.ayı mıydı. bneım kızım 3aylık oldugunda 900grama düşmüştü aldıgı kg. buayda 850gram aldı ve doktorumuz gecen ay ustelık fazla ble almıs azalır genelde dedı sızinkı neden oylendedı anlamdm bence cokcok ıyı masallah..bız ılk ıkı ay 1200 sonrakı ay 900 sonrakı 850gr aldık ve suan erkek bebek ortalamasında dedı dr da.. yanı sizin alım da iyi bence kuzum
vallahı mezuram yok suan uyuyo ama bıbaktım da 2karıs bacak boyu dıştan belıne kadar. tabı herkesn karışı farklı. ve vücut tipi de farklı olabılır canım önemli bir krıter olsa dr derdı onlara öyle gelmıs olablr
Bir ayda 600gr almışız biz de. ( 4.ay kontrolü)Bizimki 40 günde 800 gr almıştı diye doktor az dedi mama önerdi. Emzirdikten sonra mama vermeyi deniyceksin alıyorsa hazırla ver dedibakalm bu ay ne kadar alacak
Benim doktor ilk 6 ay en az 600 dedi. Geçen ay 520 aldik. Kilo ölçünce mama dedi sonra boy ve kafa ölçümü oldu mamaya gerek yok emzirme devam dedi gayet sağlıklı ve mutlu görünüyor zaten dedi. Sağlık ocağı da aynısını dedi kilo tek gelisim kriteri değildir dediBizimki 40 günde 800 gr almıştı diye doktor az dedi mama önerdi. Emzirdikten sonra mama vermeyi deniyceksin alıyorsa hazırla ver dedibakalm bu ay ne kadar alacak
saçmalığın daniskasıKuzum banlanmissinokudum konuyu. Sunu anladim; yonetim diyor ki resim silme secenegi olmasi resimleri silebileceginiz anlamina gelmiyor biz o secenegi sizi denemek icin koyduk kullanan olursa banlamak icin
Bu evin dağılmadigi bir an vat mi kiohh sen de resetlenmiş gb hissettin miçok güneş vardı yaa etrafa bakamadı ki kızım tentesını ındırınce de bır bızı görüyordu bıdahakıne pusetını arkaya dogru koycam evde az uyumustu sonra gitti gözler uyanınca eşim kucagına aldı ozaman ınsanlara bakıpbakıp güldüü ben de fena yorulmusum yatırdım gece uykusuna ben de dınlencem ama once bıdunya işvarr. nedense bıyere gıderken bu ev çok dağılıyor
Bence senin doktor mama meraklısı. Anne sütü alan bebekte kaka azalması normal çoğunda da olur. Günde 1 paket margarin ağırlığında çiş yaptıysa doymuş demek diyor emzirme akademisiKıyamam ya ne derdi var bu çocukların çözemedik gitti. Boyu nasıl peki seninkinin uzuyor mu? Bizimki son 3 haftadır haftada 1 yapıyor kakasını o da az diye az beslendiğini düşündü doktor. 800 gr bence de kötü değil zaten giderek azalması gerekmiyor muydu kiloların niye böyle dedi anlamadm @Fobia
İyi yolculuklar yolun açık olsun❤ güzel dinlen gezin orda kızinlaKızlar kendinize iyi bakın biz yola çıktık 6 saatlik bir yolculuğumuz var bakalım kızım duracak mıMuhtemelen pek aktif olamam, kazasız belasız gidelim inşAllah. Hepiniz Allah’a emanet olun güzel havaların tadını çıkarın
Zaten bence de sacmaladi biraz adam kendi de sasirdi. Cisli bez sayisi normal, anne sutu aliyor, sirf dogum kilosu fazla diye ayni paralelde ilerletmeye calisti kilosunuBence senin doktor mama meraklısı. Anne sütü alan bebekte kaka azalması normal çoğunda da olur. Günde 1 paket margarin ağırlığında çiş yaptıysa doymuş demek diyor emzirme akademisi
hissettim vallaohh sen de resetlenmiş gb hissettin miçok güneş vardı yaa etrafa bakamadı ki kızım tentesını ındırınce de bır bızı görüyordu bıdahakıne pusetını arkaya dogru koycam evde az uyumustu sonra gitti gözler uyanınca eşim kucagına aldı ozaman ınsanlara bakıpbakıp güldüü ben de fena yorulmusum yatırdım gece uykusuna ben de dınlencem ama once bıdunya işvarr. nedense bıyere gıderken bu ev çok dağılıyor
Kızlar kendinize iyi bakın biz yola çıktık 6 saatlik bir yolculuğumuz var bakalım kızım duracak mıMuhtemelen pek aktif olamam, kazasız belasız gidelim inşAllah. Hepiniz Allah’a emanet olun güzel havaların tadını çıkarın ♥♥
Anladım canım bizim kız minik doğduğu için aldığı kilo yeterli görüldü demekkiT tanem-tane20Xeroderma_pig bsebse @Kartanesii8892 4 kiloya yakin dogmustu oglum doktor da aslinda su an kilosu normal ama bu dogum kilosuna gore bu kilo alimi az dedi. Surekli emmek istedigi icin, emmedigi zaman da uykuya emerek gectigi icin bendeki sut yetersiz kaldi. Bide bi saat boyunca cekistire cekistire emmeye calisiyor cocuk o yuzden 40 dk dan fazla emzirme mama ver dedi. Ben de ara ara mama vermeye basladim tuvalet duzeni bozuldu cocugun. Bu hafta da bunun icin gidicez artik. Ne yapacagimizi sasirdik biz de
kırmızı alarrrrmmm. azonce yogun akıntı geldı wcye gıttım cok açıkkahveee gelmiş bana normalde bu olmazdı buu ne şimdii. Yumurtlama kanaması mı yerleşme gb bıseyden zınhar korkarımmadet olcak gb ne his me agrım da yok ki
Gaz cok fazla derken ayaklarini karnina cekip agliyormi ? Uykudan gozunu acar acmaz aglayip gezince susuyormu yoksa belli bir sure bakip osure sonundami huzursuzluk basliyor cnm birde gaz damlasi hangisini kullaniyorsun sureklimi veriyorsunKızlar merhaba siteye yeni üye oldum ama sürekli takip ediyorum ocak annelerini. Sanki herşeyi sizinle yaşamışım gibi. Benimde bir kızım var ama aşırı gazlıyız. Burda yazılanlara bakıyorum genelde 3. ayda gaz bitmiş herkesin. Doktorda herşeyi normal diyor ben anlamadim bu işten bişey. Bizim gazımız hala çok fazla. Neden olabilir acaba.
ben de dıyorum kı kg.ı az mı da boyle konuştu. kendisi önerdıyse mamayı anlaştığı fırmalar olabılır. malesef kımılerı bu denlı seyler yapabiliyor dr.a guvenmıyorsan degıstır derım. ensonko.kg.ı.kaçtı bebegnın canım.T tanem-tane20Xeroderma_pig bsebse @Kartanesii8892 4 kiloya yakin dogmustu oglum doktor da aslinda su an kilosu normal ama bu dogum kilosuna gore bu kilo alimi az dedi. Surekli emmek istedigi icin, emmedigi zaman da uykuya emerek gectigi icin bendeki sut yetersiz kaldi. Bide bi saat boyunca cekistire cekistire emmeye calisiyor cocuk o yuzden 40 dk dan fazla emzirme mama ver dedi. Ben de ara ara mama vermeye basladim tuvalet duzeni bozuldu cocugun. Bu hafta da bunun icin gidicez artik. Ne yapacagimizi sasirdik biz de
ay Hayır olmadım kuzum 3gündür.baş ağrım fena acana sökülememe gıbı bırsey mı oldu. görumcem.2kez hamıle gormus ruyasnda benı ben de gördum. Allahım sen koru ısteyenlere ver yaa. Diyorum ama kaşındık hep eşimin yüzündenmnSen yak mumlari daha kız sen beni korkutuyorsunadet olmusmuydun sen doğumdan sonra canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?