- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
kız bugun hava fenaydı 26derece piştiikkhissettim vallabiz biraz geç çıktık çok güneşten etkilenmedi yolumuzda uzundu giderken uyumuştu sonra biz bişeyler yiyip içerken bişeyler anlattı durdu anlattığına kendi güldü falan babasına bol bol kur yaptı❤ karnı toksa diken üstünde bie yatar bizimki alın beni demez biz evdeyken daha çok dağıtıyoruzz kız uyudu mu işi falan düşünmeden dinlenecem bende açık hava çarptı alışık olmayınca
Az ara verin bu enerjiyi neye borclusin cnm bizede tavsiye veray Hayır olmadım kuzum 3gündür.baş ağrım fena acana sökülememe gıbı bırsey mı oldu. görumcem.2kez hamıle gormus ruyasnda benı ben de gördum. Allahım sen koru ısteyenlere ver yaa. Diyorum ama kaşındık hep eşimin yüzündenmn
ay bılmıyorum ama ben esıme dokunmadan duramıyrmAz ara verin bu enerjiyi neye borclusin cnm bizede tavsiye ver
Yok ozellikle bi marka ismi vermedi yoksa ben de suphelenirdim :)) ama sut arttirici damla verdi bir de vitamin yazdi ogluma da.. son kilosu 6200duben de dıyorum kı kg.ı az mı da boyle konuştu. kendisi önerdıyse mamayı anlaştığı fırmalar olabılır. malesef kımılerı bu denlı seyler yapabiliyor dr.a guvenmıyorsan degıstır derım. ensonko.kg.ı.kaçtı bebegnın canım.
Cok sevmiyor mamayi ama emzirdikten sonra da iciyor. Esim de midesi buyuyecek cocugun diyor da ac olmasa almazdi heraldeAnladım canım bizim kız minik doğduğu için aldığı kilo yeterli görüldü demekki
Mamayı iştahlı içti mi
Aman allahim biri sizi durdursun is cikaracaksiniz duz duvara tirmanacaniz yakinda az yiyin ne yiyip iciyorsaniz sekerden uzakdurunay bılmıyorum ama ben esıme dokunmadan duramıyrmyani bazen yorgunlktan uyuyo numarası yapıyorm ama gecen mezunıyetten geldı uyuyordumsen git demısım yok uyandrdı benı gece gece uykumdan uyanıp duşa gırdım olacak iş mi kızım sayesınde sanırım uyumasa zorolurdu tabı normalde de bskalarnn yanında da elele dururz bn dıkkat etsem de esım duramaz ılla anne babasnn yannda bıle tutacak.elımı evde de tek koltuk eskıyor dıgerı yenıkaldı
Ben size demistim ama persembe ve cumartesi pazar 26 derece burda 28 gormustu persembegunu yaptak kimildamiyordukız bugun hava fenaydı 26derece piştiikkneguzel yaa bızımkınden korkuyordum pusette uyumaz dıye uyudu şükür onda da ama uyanıkken anca gezmek lazım durması ıcın ya da sevdıgı oyuncagı olcak veya su şişesi benım de başım agrıyor kızım uyudugundan berı ev topluyrum eşimde balkonda ders verıyo ve ben cıkamyrm piştim ve petekler açık menopozlu gbym
KiZceler benim oglani nasil uyutuyorum bi anlatayim size hic akil sagligimiz kalmadi artik
Cocuk uyandiktan belli bir sure sonra deliriyor uykusu geldini artik anlayabiliyorum yatmiyorda gezmiyorda agliyo boyuna ayagima yatiriyorum depiyo basbas agliyo besiktede ayni sekilde iste burdan sonra aklimdan supe etmeye basladim cocugu ayagima yatiriyorum agzina emzik oyle agliyoki emzik durmuyor cingiragi haliyo hizli hizli vuruyorum aman allahim deligibi ses cikiyor birde avaz avaz sesimin son raddine kadar anlamsiz kelimeler cikariyorum ayagimi salliyorum cocuk susuyor emzik emiyor utaniyorum artik asagida yukarida esimin abileri var sesim yuzde yuz gidiyo deli bu napyo diyorlardir esim varken utaniyorum yapmiyorum haliyle cocugu uyutamiyoruz saatler suruyor oysaki iki dk bagirsam susacaksallayalim battaniyede diyorum banada kziiyor alistiracan ben yokken napacaksin diye bilmiyorki delirmis gibi bagirdimi duysa kizar ve bu gunde kackere oluyo. Cocuk gurultu hastasi napacam ben baska turlu uyumuyo
Evet ayaklarını karnına çekiyor sürekli ama durmadan ağlamıyor. Genelde uyuduğunda yatağına koyduğumda başlıyor kıvrılmaya. Sap simplex kullanıyorum damla olarak ve düzenli veriyorum. Bizim gaz azalacağı yerde çoğalıyor.Gaz cok fazla derken ayaklarini karnina cekip agliyormi ? Uykudan gozunu acar acmaz aglayip gezince susuyormu yoksa belli bir sure bakip osure sonundami huzursuzluk basliyor cnm birde gaz damlasi hangisini kullaniyorsun sureklimi veriyorsun
canım beyazgurultu ac heme sakinler. bak fazka yoruldugu ıcın oyle aglayıp dalamıyor gec yatırmamaya calıs uyku öncesı rutın olustur ve odanızdan cıkma once sakınlestır onu o agladıkca uykudan uzaklasır karart odayı beyaz gürültuyu ac sakinlestıgınan salla. sallarken cokagladıgı an al kucagına beynnde agladıgı.yer olarak kalır ve uykularında dırenırrKiZceler benim oglani nasil uyutuyorum bi anlatayim size hic akil sagligimiz kalmadi artik
Cocuk uyandiktan belli bir sure sonra deliriyor uykusu geldini artik anlayabiliyorum yatmiyorda gezmiyorda agliyo boyuna ayagima yatiriyorum depiyo basbas agliyo besiktede ayni sekilde iste burdan sonra aklimdan supe etmeye basladim cocugu ayagima yatiriyorum agzina emzik oyle agliyoki emzik durmuyor cingiragi haliyo hizli hizli vuruyorum aman allahim deligibi ses cikiyor birde avaz avaz sesimin son raddine kadar anlamsiz kelimeler cikariyorum ayagimi salliyorum cocuk susuyor emzik emiyor utaniyorum artik asagida yukarida esimin abileri var sesim yuzde yuz gidiyo deli bu napyo diyorlardir esim varken utaniyorum yapmiyorum haliyle cocugu uyutamiyoruz saatler suruyor oysaki iki dk bagirsam susacaksallayalim battaniyede diyorum banada kziiyor alistiracan ben yokken napacaksin diye bilmiyorki delirmis gibi bagirdimi duysa kizar ve bu gunde kackere oluyo. Cocuk gurultu hastasi napacam ben baska turlu uyumuyo
Sağol kuzumİyi yolculuklar yolun açık olsun❤ güzel dinlen gezin orda kızinla❤
Aynen bizim burasıda yanıyordu ama biz göl kenarındaydık hafif hafif esiyordukız bugun hava fenaydı 26derece piştiikkneguzel yaa bızımkınden korkuyordum pusette uyumaz dıye uyudu şükür onda da ama uyanıkken anca gezmek lazım durması ıcın ya da sevdıgı oyuncagı olcak veya su şişesi benım de başım agrıyor kızım uyudugundan berı ev topluyrum eşimde balkonda ders verıyo ve ben cıkamyrm piştim ve petekler açık menopozlu gbym
Kuzum korkutmak gibi olmasında ben hamileligimi öyle öğrendim. Çeşmeden gelmistik baktım kahverengi lekelenme ilişkiden dokuz gün gecmisti, Dr a gittim yumurtlama lekelenmesi olablr ama senin o zamanlar geçmiş rahimde kalınlaşmış muhtemelen hamilesin dedi , üç gün sonra ancak kan testinde çıktı.kırmızı alarrrrmmm. azonce yogun akıntı geldı wcye gıttım cok açıkkahveee gelmiş bana normalde bu olmazdı buu ne şimdii. Yumurtlama kanaması mı yerleşme gb bıseyden zınhar korkarımmadet olcak gb ne his me agrım da yok ki
Canım boy 62 göbek topuk arası 32 bacak boyu dıştan 24 içten 20cm.. kızın ölçülmedik yeri kalmadıKızlar ya kafam karıştı annemlere geldim Ya bebeğin altını temizliyordum bizimkilerde göbek fıtığımıza falan bakıyorlardı sonra konu birden bu çocuğun bacak boyu kısaya döndü bacakları kısaymış benim kızın onlar söyleyene kadar aklıma oyle bişey gelmemişti sizlerden rica etsem ölçer misiniz ayak topuğundaki göbeğine kadar kaç cm, sağlık ocağı boyunu da söylemedi
canım beyazgurultu ac heme sakinler. bak fazka yoruldugu ıcın oyle aglayıp dalamıyor gec yatırmamaya calıs uyku öncesı rutın olustur ve odanızdan cıkma once sakınlestır onu o agladıkca uykudan uzaklasır karart odayı beyaz gürültuyu ac sakinlestıgınan salla. sallarken cokagladıgı an al kucagına beynnde agladıgı.yer olarak kalır ve uykularında dırenırr
Benimki de ne zaman çok ağlıyorsa biliyorum ki uykusu var uykusundan ağlıyorKiZceler benim oglani nasil uyutuyorum bi anlatayim size hic akil sagligimiz kalmadi artik
Obur bir bebek değilse tokken pek içmez içse de kusar benceCok sevmiyor mamayi ama emzirdikten sonra da iciyor. Esim de midesi buyuyecek cocugun diyor da ac olmasa almazdi heralde
Uykusu geldiğinde bizim de sanırsın etinden et kopuyor gibi ağlıyor bir yerine birşey mi yaptım diye dönüp bakıyorum ilkten korkuyordum şimdi alıştım:)Benimki de ne zaman çok ağlıyorsa biliyorum ki uykusu var uykusundan ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?