2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kız bugun hava fenaydı 26derece piştiikk neguzel yaa bızımkınden korkuyordum pusette uyumaz dıye uyudu şükür onda da ama uyanıkken anca gezmek lazım durması ıcın ya da sevdıgı oyuncagı olcak veya su şişesi benım de başım agrıyor kızım uyudugundan berı ev topluyrum eşimde balkonda ders verıyo ve ben cıkamyrm piştim ve petekler açık menopozlu gbym

Az ara verin bu enerjiyi neye borclusin cnm bizede tavsiye ver

Az ara verin bu enerjiyi neye borclusin cnm bizede tavsiye ver
ay bılmıyorum ama ben esıme dokunmadan duramıyrm yani bazen yorgunlktan uyuyo numarası yapıyorm ama gecen mezunıyetten geldı uyuyordumsen git demısım yok uyandrdı benı gece gece uykumdan uyanıp duşa gırdım olacak iş mi kızım sayesınde sanırım uyumasa zorolurdu tabı normalde de bskalarnn yanında da elele dururz bn dıkkat etsem de esım duramaz ılla anne babasnn yannda bıle tutacak.elımı evde de tek koltuk eskıyor dıgerı yenıkaldı

Yok ozellikle bi marka ismi vermedi yoksa ben de suphelenirdim :)) ama sut arttirici damla verdi bir de vitamin yazdi ogluma da.. son kilosu 6200du

KiZceler benim oglani nasil uyutuyorum bi anlatayim size hic akil sagligimiz kalmadi artik
Cocuk uyandiktan belli bir sure sonra deliriyor uykusu geldini artik anlayabiliyorum yatmiyorda gezmiyorda agliyo boyuna ayagima yatiriyorum depiyo basbas agliyo besiktede ayni sekilde iste burdan sonra aklimdan supe etmeye basladim cocugu ayagima yatiriyorum agzina emzik oyle agliyoki emzik durmuyor cingiragi haliyo hizli hizli vuruyorum aman allahim deligibi ses cikiyor birde avaz avaz sesimin son raddine kadar anlamsiz kelimeler cikariyorum ayagimi salliyorum cocuk susuyor emzik emiyor utaniyorum artik asagida yukarida esimin abileri var sesim yuzde yuz gidiyo deli bu napyo diyorlardir esim varken utaniyorum yapmiyorum haliyle cocugu uyutamiyoruz saatler suruyor oysaki iki dk bagirsam susacak sallayalim battaniyede diyorum banada kziiyor alistiracan ben yokken napacaksin diye bilmiyorki delirmis gibi bagirdimi duysa kizar ve bu gunde kackere oluyo. Cocuk gurultu hastasi napacam ben baska turlu uyumuyo

Aman allahim biri sizi durdursun is cikaracaksiniz duz duvara tirmanacaniz yakinda az yiyin ne yiyip iciyorsaniz sekerden uzakdurun ben dikisim aciyo diyorum tamm rahatim ) otede oynasin anam uykumu degismem kimseye oglum haric

Son düzenleme:
Ben size demistim ama persembe ve cumartesi pazar 26 derece burda 28 gormustu persembegunu yaptak kimildamiyordu
Bu arada ikigundur kahverengi bendere var camur gibi kac aydir adet olmuyoruz pislikler gidiyo )
Cok degil akinti seklinde oluyor dimi seninkide azicik

İlahi ne güldüm. Ben de çok huysuzlandığında ninni söylerken desibeli arttırıyorum. Ne kadar yüksek sesle ninni söylersem o kadar çabuk sakinleşiyor. Tuhaf

O
Gaz cok fazla derken ayaklarini karnina cekip agliyormi ? Uykudan gozunu acar acmaz aglayip gezince susuyormu yoksa belli bir sure bakip osure sonundami huzursuzluk basliyor cnm birde gaz damlasi hangisini kullaniyorsun sureklimi veriyorsun
Evet ayaklarını karnına çekiyor sürekli ama durmadan ağlamıyor. Genelde uyuduğunda yatağına koyduğumda başlıyor kıvrılmaya. Sap simplex kullanıyorum damla olarak ve düzenli veriyorum. Bizim gaz azalacağı yerde çoğalıyor.

canım beyazgurultu ac heme sakinler. bak fazka yoruldugu ıcın oyle aglayıp dalamıyor gec yatırmamaya calıs uyku öncesı rutın olustur ve odanızdan cıkma once sakınlestır onu o agladıkca uykudan uzaklasır karart odayı beyaz gürültuyu ac sakinlestıgınan salla. sallarken cokagladıgı an al kucagına beynnde agladıgı.yer olarak kalır ve uykularında dırenırr

Aynen bizim burasıda yanıyordu ama biz göl kenarındaydık hafif hafif esiyordu bu arada benim de hiç ağrı belirti falan olmadan dün gece ansızın adetim oluverdi seninde oluyordur belki sıcaklarda bastığına göre bnde yanıyordum kaç gündür bundanmış galiba

Kuzum korkutmak gibi olmasında ben hamileligimi öyle öğrendim. Çeşmeden gelmistik baktım kahverengi lekelenme ilişkiden dokuz gün gecmisti, Dr a gittim yumurtlama lekelenmesi olablr ama senin o zamanlar geçmiş rahimde kalınlaşmış muhtemelen hamilesin dedi , üç gün sonra ancak kan testinde çıktı.
Senin şüpheli ilişki oldu mu ki, bak böyle böyle gelmeye kalkmasin ikinci

Canım boy 62 göbek topuk arası 32 bacak boyu dıştan 24 içten 20cm.. kızın ölçülmedik yeri kalmadı bana da başlarda kafası orantısız büyük geliyordu şimdi daha iyi biliyorsun gelişim baştan ayağa doğru oluyor o yüzden bacakları daha uzar merak etme

) kiz biz o gurultuyu uyurken dinliyoruz kesmiyo o ses artik o zaten acik bende bagiriyorum uyuyor ) bu arada 40 dk sonra uyutuyorum bazen kendilinden agliyo uykuya daha erken yaymak istiyor oyuzden herani birolmuyor bugun oglen mesela on dk isim var yatirdim birden basladi aglamaya disari cikardim az gunesgorsun diye eve getirdim hemen depiniyo cildiriyor uykusunu alamamis olsa gerek

Benimki de ne zaman çok ağlıyorsa biliyorum ki uykusu var uykusundan ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…