2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ay deme kız benim her ilişkim şüpheli eşim aağolsun ne kendi korunmak istıyor ne benım yani çocuk olsun dıye degıl ama kondom sevmıyor ılaç ıçmeme karsı. geridüşünceli biri de degıl aslaa. Anlayamıyorum bişey olmaz modunda. byüzden geriçekme oluyor ve benm ablam boyle plansız gebe kaldı 3.bebegıne. vücudum da ates gb hamıleyken böyle olmustum ates olcme yontemını bılıyorum yumurtlaama olunca vücut ısısı artar ve gebelık olusursa da devam eder. umarım o yüzde 1lik ıhtımaller beno bulmazz

Uykusu geldiğinde bizim de sanırsın etinden et kopuyor gibi ağlıyor bir yerine birşey mi yaptım diye dönüp bakıyorum ilkten korkuyordum şimdi alıştım:)
bebeklerimizin verdiği işaretlerı kacırdıgımızda aglıyorlar gec kalmıs oluyoruz evdeyken ılk ısaretre uyutuyorum yaa bugun bız de dısardayken aksadı saat 4bucuktakı uykumuz. yanı 15dk fln aksadı o bıle gelınce aglattı kızımı. sakinleşsin dıye yıkadım masaj yaptım öyle emzırdım anca uyudu 6 gb ben de ancak işlerimi bıtırdım de yatacagm ınsallah meme dıye aglamaz smdı ben yatınca

Aramıza hoşgeldin canım gaz damlası kullandın mi drnuz normal diyorsa yakında geçer arkadaşım

Canım az uyuyup uyandığında hiç uykusu açılmadan tekrar uyutmayı denesen uyumaz mı benimkide bazen yarım saat yada 40 dakka da uyanıyor geri uyutuyorum hiç uyku modundan çıkarmadan değilse mızırdayıp duruyor

Elimden geldiğnce kaçırmamaya çalışıyorum ama evde büyük abla olunca hiçbir düzen ilk çocuğa yapılan gibi olmuyor
Ctesi kızımın okul tanıtımına gittik mecbur bebeği de sürükledim o kalabalığa
İlk kızıma başlamıştım bu aylarda kendi kendine uyumasını sağlamaya
İkinciye yapmam mümkün görünmüyor

cok zor evet gercekten ıkıncı cocugum olursa korkuyorm yanı nasıl yaparm nasl yetısırım dye. uyku egıtımını nasıl verdın canım hemen öğrendımi. nasıpse ben de yarın baslamak ıstıyorum

Kızlar benim oğlan salyasi ile önünü islatiyor önlük takmaya başladım sizde de önlük takan var mı
Yok cnm doğduğunda hastanede takmışlar biz kendi kıyafetlerini giydirirken bir çıkardık bir daha önlük falan görmedik bende bunlar ne işe yarayacak o zaman diyordum salya başlasın onlar yetmeyecek diyenler oldu cahilliğime verdiler artık

iki üç gün sonra kan testi yaptır canım hakkında hayırlısı

CaNım sen ve eşin bebekken nasılmışsınız uyku konusunda..

Aramıza hoşgeldin canım gaz damlası kullandın mi drnuz normal diyorsa yakında geçer arkadaşım
Sap simple
Teşekkür ederim. Gaz damlası kullaniyorum hala sap simplex. Doktor aşırı gazlı bir çocuk ama buna rağmen çok uyumlu dedi. Bu kadar gaza bas bas bağırırdı normalde diyor. Sanırım bu yüzden bizim gazimiz uzun sürecek. Uyuyana kadar saatlerce uğraşıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bizim diş çıkarma serüvenimiz başladı... Nasıl canı yanıyor yaa... Ne zormuş çocuk büyütmek! 3-5 çocuk bakanlar nasıl yapmış. Bugün bir anne, ne kadar rahat olursanız o kadar kolay atlatırsınız bu süreçleri dedi.
Doktorum, ilk çocuk diye böyle oluyor. 2.nci olursa o kadar takmazsın, üzerine düşmezsin dedi... Nasıl yani???
2 yaş sendromu varmış... Bunu söylüyorlar bu ara ağız birliği yapmış gibi....

cok zor evet gercekten ıkıncı cocugum olursa korkuyorm yanı nasıl yaparm nasl yetısırım dye. uyku egıtımını nasıl verdın canım hemen öğrendımi. nasıpse ben de yarın baslamak ıstıyorum
Bebek bakım sorunlarına mucize çözümleri yalayıp yuttum hangi adımları nasıl uyguladım inan net hatırlamıyorum
Yatağında şşş pat ile başladım ağlamadığı sürece kucağıma almadım 2 saat başını beklediğim oldu kendi dalsın diye sonra kaldır yatır yaptım ama hiçbir zaman ağlamaya terketmedim
Ama herşeyden önce bebek buna yatkınmış en önenli faktör bu bence
Birde 2 yıl boyunca ne akşam bir yere gittim ne de birini çağırdım uyku saati hep evde olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…