Ben de takıyorum artık göğsünü üşütecek yoksa ıslaklıktan salyası çok çok arttıKızlar benim oğlan salyasi ile önünü islatiyor önlük takmaya başladım sizde de önlük takan var mı
İşte oburluk mu açlık mı çözemiyorum çözemeyince de kendime sinirleniyorumObur bir bebek değilse tokken pek içmez içse de kusar bence
Benim ilk cocugumun gazi 5 bucuk ayda bitmişti. 3 ay dahq normal benceKızlar merhaba siteye yeni üye oldum ama sürekli takip ediyorum ocak annelerini. Sanki herşeyi sizinle yaşamışım gibi. Benimde bir kızım var ama aşırı gazlıyız. Burda yazılanlara bakıyorum genelde 3. ayda gaz bitmiş herkesin. Doktorda herşeyi normal diyor ben anlamadim bu işten bişey. Bizim gazımız hala çok fazla. Neden olabilir acaba.
Bence senin doktor mama meraklısı. Anne sütü alan bebekte kaka azalması normal çoğunda da olur. Günde 1 paket margarin ağırlığında çiş yaptıysa doymuş demek diyor emzirme akademisi
Biz nerdeyse dört yıl geri cekilmeyle korundukay deme kız benim her ilişkim şüpheli eşim aağolsun ne kendi korunmak istıyor ne benım yani çocuk olsun dıye degıl ama kondom sevmıyor ılaç ıçmeme karsı. geridüşünceli biri de degıl aslaa. Anlayamıyorum bişey olmaz modunda. byüzden geriçekme oluyor ve benm ablam boyle plansız gebe kaldı 3.bebegıne. vücudum da ates gb hamıleyken böyle olmustum ates olcme yontemını bılıyorum yumurtlaama olunca vücut ısısı artar ve gebelık olusursa da devam eder. umarım o yüzde 1lik ıhtımaller beno bulmazz
Bende takıyorum iki hafta oldu daha sık takıyorum. Az az da olsa salyayla islaniyor üstüKızlar benim oğlan salyasi ile önünü islatiyor önlük takmaya başladım sizde de önlük takan var mı
Atak etkili aynen o meshur ataktayiz sonundaBenimki de ayni yarim saat besikte durmasina cabaladim. Aglayip durdu. Yarim saat de uykusuna dalsın tam anlamiyla diye cabaladim. Atak zamani diye boyle diye dusunuyorum ben
Bende kusma cok fazla 10dk icinde 4kere ust degistirdigim cok oluyorBizimki de işte emip üstüne mamayı alıyor ama ağlamadıkça mamayı vermiyorum. Bestlak kullandm işe yaradı biraz mamayı azalttım. Bizde de kusma var. Bugün ilk defa fışkırır şekilde kustuöncesinde de salyasıyla çıkarıyordu parça parça
Simdi o doluluk ne kadar doluluk iste :) kime gore neye gore :)) cizginin mavi olmasi degil mesela eline alinca agirlasmis olcak ama ne kasari yeterli :)Benim Dr da çiş için 6 adet dolu dolu bez demişti
Bizimki de işte emip üstüne mamayı alıyor ama ağlamadıkça mamayı vermiyorum. Bestlak kullandm işe yaradı biraz mamayı azalttım. Bizde de kusma var. Bugün ilk defa fışkırır şekilde kustuöncesinde de salyasıyla çıkarıyordu parça parça
Simdi o doluluk ne kadar doluluk iste :) kime gore neye gore :)) cizginin mavi olmasi degil mesela eline alinca agirlasmis olcak ama ne kasari yeterli :)
Ay kuzum kiyamamBizimki de başladı 2 haftadır ben de takiyorum. Uyurken çıkarıyorum uyaninca abisi koşup getiriyor önlügü
Kizlar bizimki bazigunler ard arda beskere kusardi cokta icmezdi o kusmanin bol oldu gunler doktor caviskon verdi ogun bugundur kusmuyor arada kullanmiyorum az kusmasi oluyor ama onu koydummu olmuyor isterseniz bi deneyin kivam artiriciyiBizimki de işte emip üstüne mamayı alıyor ama ağlamadıkça mamayı vermiyorum. Bestlak kullandm işe yaradı biraz mamayı azalttım. Bizde de kusma var. Bugün ilk defa fışkırır şekilde kustuöncesinde de salyasıyla çıkarıyordu parça parça
hepsi de dogruBizim diş çıkarma serüvenimiz başladı... Nasıl canı yanıyor yaa... Ne zormuş çocuk büyütmek! 3-5 çocuk bakanlar nasıl yapmış. Bugün bir anne, ne kadar rahat olursanız o kadar kolay atlatırsınız bu süreçleri dedi.
Doktorum, ilk çocuk diye böyle oluyor. 2.nci olursa o kadar takmazsın, üzerine düşmezsin dedi... Nasıl yani???
2 yaş sendromu varmış... Bunu söylüyorlar bu ara ağız birliği yapmış gibi....
gaviscon mu verdi şurup mu toz mu ? bize onlar da kar etmedi sürekli kusma var zatrn 4 gündür iyice arttı o mendillerden ,önlüklerden günde 10-15 taNe batıyorKizlar bizimki bazigunler ard arda beskere kusardi cokta icmezdi o kusmanin bol oldu gunler doktor caviskon verdi ogun bugundur kusmuyor arada kullanmiyorum az kusmasi oluyor ama onu koydummu olmuyor isterseniz bi deneyin kivam artiriciyi
Beni yanlis anlama ama cnm bu ay bizimki yuz gram aldi herzamanki beslenmede birazalma olmadi hani kilo almamasini direk sut yetmiyora baglama bigine kadar. Bizimki ayda uc tas catlasin dort kere kaka yapardi oda ben ongun olacagi zaman popoya kulakcopuyle uyarirdim bu ay kaka yapiyor surekli ve sonuc yuz gram almis sadece kisaca yedini sicmis
gaviscon mu verdi şurup mu toz mu ? bize onlar da kar etmedi sürekli kusma var zatrn 4 gündür iyice arttı o mendillerden ,önlüklerden günde 10-15 taNe batıyoremzirince nasıl tutacagımı şaşıyorum
T tanem-tane20mevsiminegore bsebse teşekkür ederm kızlar moralim yerine geliyor burada sizlerle paylaşınca ne yazık ki sadece mamadan değil anne sütünden sonra da kusuyor ama çok sık değil neyse ki bide parça parça kusuyor direkt sütü kusmuyor yine de reflü mü oluyor acaba bu?
Canım kusmasi için doktorunuz damla ya da şurup vermedi mi hiç size? Bizim de kusma vardı reflü var demişti damladan sonra hiç kusmadi ama son zamanlarda biraz kusuyor ve meme reddiyle aynı zamana denk geldi. Emmesini etkiler dedi doktor yeni bir şurup verdi. Hani seninki de meme reddi yapıyor ya onunla bir alakası olabilir mi dedim.Canım mamadan sonra kusuyorsa Ar olan mama kullan ya da bebelac thickener varmış kıvam artırıcı. Bebelac Ar kullanıyorum ben kusma azaldı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?