2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim ilk cocugumun gazi 5 bucuk ayda bitmişti. 3 ay dahq normal bence

Biz nerdeyse dört yıl geri cekilmeyle korunduk tabi bazen kazalar olabiliyormus bu yöntemle yoksa en rahatı

Benimki de ayni yarim saat besikte durmasina cabaladim. Aglayip durdu. Yarim saat de uykusuna dalsın tam anlamiyla diye cabaladim. Atak zamani diye boyle diye dusunuyorum ben
Atak etkili aynen o meshur ataktayiz sonunda bir de benimki hep gec 12lerde uyurdu anca sabah da gec yatardi. Sabahi erkene cekiyorum 3gundur 7veya 8gibi kalkiyor ama aksam daha erkene cekemedim malesef

Bende kusma cok fazla 10dk icinde 4kere ust degistirdigim cok oluyor tabi cok hareketli onunda etkisi var kusmasinda. Ac olan bebek belli eder ciglik cigliga susturulamadan agliyor acken cunku. Swn hic kafana takma kilonuz da maaallah gayet iyi ❤ ayrica zayif doganlar daha cabuk toparliyor kilolu doganlar cok ayni sekilde almiyor genelse

Canım mamadan sonra kusuyorsa Ar olan mama kullan ya da bebelac thickener varmış kıvam artırıcı. Bebelac Ar kullanıyorum ben kusma azaldı artık

Simdi o doluluk ne kadar doluluk iste :) kime gore neye gore :)) cizginin mavi olmasi degil mesela eline alinca agirlasmis olcak ama ne kasari yeterli :)

Evet çizgi değil :) ağır olan belli oluyor ama Dr dedikten sonra fark ettim gece mesela uykusu açılmasın diye altını açmıyorum sabah bez ağırlaşmış oluyor :) eline hafif gelmeyecek derecede ağır olacak

Kizlar bizimki bazigunler ard arda beskere kusardi cokta icmezdi o kusmanin bol oldu gunler doktor caviskon verdi ogun bugundur kusmuyor arada kullanmiyorum az kusmasi oluyor ama onu koydummu olmuyor isterseniz bi deneyin kivam artiriciyi

hepsi de dogru

Kizlar bizimki bazigunler ard arda beskere kusardi cokta icmezdi o kusmanin bol oldu gunler doktor caviskon verdi ogun bugundur kusmuyor arada kullanmiyorum az kusmasi oluyor ama onu koydummu olmuyor isterseniz bi deneyin kivam artiriciyi
gaviscon mu verdi şurup mu toz mu ? bize onlar da kar etmedi sürekli kusma var zatrn 4 gündür iyice arttı o mendillerden ,önlüklerden günde 10-15 taNe batıyor emzirince nasıl tutacagımı şaşıyorum

100 gr alınca Dr ne dedi canım diğer aylar nasıldı ki?

gaviscon mu verdi şurup mu toz mu ? bize onlar da kar etmedi sürekli kusma var zatrn 4 gündür iyice arttı o mendillerden ,önlüklerden günde 10-15 taNe batıyor emzirince nasıl tutacagımı şaşıyorum

Bebelac thickener sütün içine de katabilirsim canım ben kullanmadım ama ar mama kullandığımız için kıvamı koyu . Sadece anne sütü alıyorsa kaşıkla olabilir belki tanem'in dediği Gaviscon toz şeklinde

T tanem-tane20 mevsiminegore bsebse teşekkür ederm kızlar moralim yerine geliyor burada sizlerle paylaşınca ne yazık ki sadece mamadan değil anne sütünden sonra da kusuyor ama çok sık değil neyse ki bide parça parça kusuyor direkt sütü kusmuyor yine de reflü mü oluyor acaba bu?

Kilo alımını etkilemiyorsa reflü oluyormuş benim kız da anne sütünden sonra kusuyordu. Ama azaldı artık bizim Gaviscon kullanmıyorum. Dr kaşıkla da verebilirsin demişti tozun yarısını tatlı kaşığıyla miktarı zaten

Canım mamadan sonra kusuyorsa Ar olan mama kullan ya da bebelac thickener varmış kıvam artırıcı. Bebelac Ar kullanıyorum ben kusma azaldı artık
Canım kusmasi için doktorunuz damla ya da şurup vermedi mi hiç size? Bizim de kusma vardı reflü var demişti damladan sonra hiç kusmadi ama son zamanlarda biraz kusuyor ve meme reddiyle aynı zamana denk geldi. Emmesini etkiler dedi doktor yeni bir şurup verdi. Hani seninki de meme reddi yapıyor ya onunla bir alakası olabilir mi dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…