- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım ben relactaz kullandım memnun kalmadım nurse havyers kullanıyorduk ondan memnun kaldımSap simple
Teşekkür ederim. Gaz damlası kullaniyorum hala sap simplex. Doktor aşırı gazlı bir çocuk ama buna rağmen çok uyumlu dedi. Bu kadar gaza bas bas bağırırdı normalde diyor. Sanırım bu yüzden bizim gazimiz uzun sürecek. Uyuyana kadar saatlerce uğraşıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sizde oyle prenseslerSağol kuzumÇok tatlısınız anne kız
Evet 2.de takmıyorsun 2.ile eğleniyorsun:)Bizim diş çıkarma serüvenimiz başladı... Nasıl canı yanıyor yaa... Ne zormuş çocuk büyütmek! 3-5 çocuk bakanlar nasıl yapmış. Bugün bir anne, ne kadar rahat olursanız o kadar kolay atlatırsınız bu süreçleri dedi.
Doktorum, ilk çocuk diye böyle oluyor. 2.nci olursa o kadar takmazsın, üzerine düşmezsin dedi... Nasıl yani???
2 yaş sendromu varmış... Bunu söylüyorlar bu ara ağız birliği yapmış gibi....
Coook uzun zamandir cunku cok fazla kusuyor daKızlar benim oğlan salyasi ile önünü islatiyor önlük takmaya başladım sizde de önlük takan var mı
Gecmis olsun ins hasta olmaz❤Kızlar bebeğimin biraz burnu akıyor hapşuruyor ama ateşi yok. Yarın 4.ay aşılarımız vardı sorun olur mu acaba
Valla biraz da yapı meselesi ya, ben normalde de heyecanlı ve panik biriyimdir, hamileyken de tedirginliklerim hiç bitmedi şimdide bitmiyor, rahat bir anne değilim 2. Değil 12. Çoçuğum da olsa ben gene tedirgin panik ve heyecanlı bi anne olacağım, dedikleri gibi keşke rahat olsam, arkadaşım emizr koy kenara derdi şimdi çocuğu çorapsız mı geziyor düşüyor mu kalkıyor mu hiç bakmıyor 3 yaşında çocuğu bi keresinde Serra yolda düşmüş arkadaşım da hiç umursamamış kendi kalkacak diye yoldan geçen kadınlar da çocuğun düştü kaldırsana sen ne biçim annesin diye kavga etmeye başlamışlar ben işte o kavga eden annelerden olurumBizim diş çıkarma serüvenimiz başladı... Nasıl canı yanıyor yaa... Ne zormuş çocuk büyütmek! 3-5 çocuk bakanlar nasıl yapmış. Bugün bir anne, ne kadar rahat olursanız o kadar kolay atlatırsınız bu süreçleri dedi.
Doktorum, ilk çocuk diye böyle oluyor. 2.nci olursa o kadar takmazsın, üzerine düşmezsin dedi... Nasıl yani???
2 yaş sendromu varmış... Bunu söylüyorlar bu ara ağız birliği yapmış gibi....
Sağol canım geçen büyük kızımın okuluna götürdüm ondan sonra olduGecmis olsun ins hasta olmaz❤
Benim kızın kilo alımı az olduğu için o başladığım diyetin devamı gelmedi.MERiN_ canim ben diyete basladim sende durumlar nasil? Oyle belirli bir programim yok sekeri tamamen kestim. Ekmek tuketmiyorum. Meyveyide sinirladim cok seker oldugu icin. Protein agirlikli besleniyorum ama ac kalmadan. 3 Ana ogun 3 ara ogun yaptim aralarda ya 1 muz, ya 1 bardak sut ya da badem fistik ici yiyorum bir avuc kadar. Her ay 1 kilo hedefliyorum simdilik
Evet 2.de takmıyorsun 2.ile eğleniyorsun:)
2 yaş sendromu var 2.5 yaş sendromu var 3 yaş var 3.5 yaş var var da var :)
Düşünce, kendi kendine kalkması için zaman tanırım ben de. Ama, oyunları mümkün olduğunca beraber oynarız.Valla biraz da yapı meselesi ya, ben normalde de heyecanlı ve panik biriyimdir, hamileyken de tedirginliklerim hiç bitmedi şimdide bitmiyor, rahat bir anne değilim 2. Değil 12. Çoçuğum da olsa ben gene tedirgin panik ve heyecanlı bi anne olacağım, dedikleri gibi keşke rahat olsam, arkadaşım emizr koy kenara derdi şimdi çocuğu çorapsız mı geziyor düşüyor mu kalkıyor mu hiç bakmıyor 3 yaşında çocuğu bi keresinde Serra yolda düşmüş arkadaşım da hiç umursamamış kendi kalkacak diye yoldan geçen kadınlar da çocuğun düştü kaldırsana sen ne biçim annesin diye kavga etmeye başlamışlar ben işte o kavga eden annelerden olurumhe kızına çok iyi de bakar kıyafetleri yemeği uyku saati vs ama bunlar dışında çocuğunu koyar odaya kendi kendine oynasın o der ben çoçuğum 20 yaşına gelse gel bizim yanımızda otur derim herhalde
Canim bizde oyleydik. O kriz alarmı verdiği anda ben mirildanmaya başlıyorum. O bağırmaya geçmeden sakinlestiriyorum.KiZceler benim oglani nasil uyutuyorum bi anlatayim size hic akil sagligimiz kalmadi artik
Cocuk uyandiktan belli bir sure sonra deliriyor uykusu geldini artik anlayabiliyorum yatmiyorda gezmiyorda agliyo boyuna ayagima yatiriyorum depiyo basbas agliyo besiktede ayni sekilde iste burdan sonra aklimdan supe etmeye basladim cocugu ayagima yatiriyorum agzina emzik oyle agliyoki emzik durmuyor cingiragi haliyo hizli hizli vuruyorum aman allahim deligibi ses cikiyor birde avaz avaz sesimin son raddine kadar anlamsiz kelimeler cikariyorum ayagimi salliyorum cocuk susuyor emzik emiyor utaniyorum artik asagida yukarida esimin abileri var sesim yuzde yuz gidiyo deli bu napyo diyorlardir esim varken utaniyorum yapmiyorum haliyle cocugu uyutamiyoruz saatler suruyor oysaki iki dk bagirsam susacaksallayalim battaniyede diyorum banada kziiyor alistiracan ben yokken napacaksin diye bilmiyorki delirmis gibi bagirdimi duysa kizar ve bu gunde kackere oluyo. Cocuk gurultu hastasi napacam ben baska turlu uyumuyo
Bizimki de başladı 2 haftadır ben de takiyorum. Uyurken çıkarıyorum uyaninca abisi koşup getiriyor önlügüKızlar benim oğlan salyasi ile önünü islatiyor önlük takmaya başladım sizde de önlük takan var mı
Ben 4-5 gundue takiyorum. Surekli eli agzinda surekli akiyor gogus kismi cok islaniyor hasta olcak diye önluge gectim canimKızlar benim oğlan salyasi ile önünü islatiyor önlük takmaya başladım sizde de önlük takan var mı
Kujum bir buçuk 2 saat uyanık kalabiliyor en fazla ilk esneme veya gözlerini ovalamasından biliyorum hemen yatağa koyup emziği veriyorum saç kurutma makinası sesi açıyorum önce bekliyorum dediğin gibi bazen çığlık atıyor emziği atıyor biraz yüksek sesle ninni söylüyorum 10 20 sn falan sonra normal söylüyorum sakinleşince odadan çıkıyorum uyusun diye bekliyorum kapıdaKiZceler benim oglani nasil uyutuyorum bi anlatayim size hic akil sagligimiz kalmadi artik
Cocuk uyandiktan belli bir sure sonra deliriyor uykusu geldini artik anlayabiliyorum yatmiyorda gezmiyorda agliyo boyuna ayagima yatiriyorum depiyo basbas agliyo besiktede ayni sekilde iste burdan sonra aklimdan supe etmeye basladim cocugu ayagima yatiriyorum agzina emzik oyle agliyoki emzik durmuyor cingiragi haliyo hizli hizli vuruyorum aman allahim deligibi ses cikiyor birde avaz avaz sesimin son raddine kadar anlamsiz kelimeler cikariyorum ayagimi salliyorum cocuk susuyor emzik emiyor utaniyorum artik asagida yukarida esimin abileri var sesim yuzde yuz gidiyo deli bu napyo diyorlardir esim varken utaniyorum yapmiyorum haliyle cocugu uyutamiyoruz saatler suruyor oysaki iki dk bagirsam susacaksallayalim battaniyede diyorum banada kziiyor alistiracan ben yokken napacaksin diye bilmiyorki delirmis gibi bagirdimi duysa kizar ve bu gunde kackere oluyo. Cocuk gurultu hastasi napacam ben baska turlu uyumuyo
Canim @Kartanesii8892 nasıl ilk adet olduğumuzda az koyu renk veya bazen 1 gün bazen çok yoğun gelirdi ya bu da öyle başlıyor hemen normal adet olmuyorsun korkmayın düzene girecek ama kesinlikle korunun emzirme asla korumuyorBen size demistim ama persembe ve cumartesi pazar 26 derece burda 28 gormustu persembegunu yaptak kimildamiyordu
Bu arada ikigundur kahverengi bendere var camur gibi kac aydir adet olmuyoruz pislikler gidiyo)
Cok degil akinti seklinde oluyor dimi seninkide azicik
Ben dogdugundan beri takiyorumKızlar benim oğlan salyasi ile önünü islatiyor önlük takmaya başladım sizde de önlük takan var mı
Mamayi onceden de veriyordum ama zorunda kalinca bir yere birakacagim zamanlarda veriyordum. Doktorla konustuktan sonra nerdeyse her gun vermeye basladim onda da en fazla 2 sefer, her seferinde de max. 170 ml verdim. Sıklaştırdıktan sonra az yapmaya başladı. Az dediğim de tek seferde 1 haftalık kakayı yapıyor komple ensesine çıkıyor nerdeyse. Hipp kullanıyorm canm
Benimki de ayni yarim saat besikte durmasina cabaladim. Aglayip durdu. Yarim saat de uykusuna dalsın tam anlamiyla diye cabaladim. Atak zamani diye boyle diye dusunuyorum ben@Kartanesii8892 artik bi dikkat et yav❤ yakinda bi haber alcaz yoksa senden ay benimki aksam uykusuna gecmiyor bi turlu yaa neden aksamlari boyle
Bizimki de işte emip üstüne mamayı alıyor ama ağlamadıkça mamayı vermiyorum. Bestlak kullandm işe yaradı biraz mamayı azalttım. Bizde de kusma var. Bugün ilk defa fışkırır şekilde kustuValla benimki bemi emiyor ustune bazen biberonla versem yine iciyor hayir demiyor ama sonra kusuyor hepsini mesela kilosuda gayet iyi biz 5860dik 3aylikken kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?