2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ben relactaz kullandım memnun kalmadım nurse havyers kullanıyorduk ondan memnun kaldım

Evet 2.de takmıyorsun 2.ile eğleniyorsun:)
2 yaş sendromu var 2.5 yaş sendromu var 3 yaş var 3.5 yaş var var da var :)

Valla biraz da yapı meselesi ya, ben normalde de heyecanlı ve panik biriyimdir, hamileyken de tedirginliklerim hiç bitmedi şimdide bitmiyor, rahat bir anne değilim 2. Değil 12. Çoçuğum da olsa ben gene tedirgin panik ve heyecanlı bi anne olacağım, dedikleri gibi keşke rahat olsam, arkadaşım emizr koy kenara derdi şimdi çocuğu çorapsız mı geziyor düşüyor mu kalkıyor mu hiç bakmıyor 3 yaşında çocuğu bi keresinde Serra yolda düşmüş arkadaşım da hiç umursamamış kendi kalkacak diye yoldan geçen kadınlar da çocuğun düştü kaldırsana sen ne biçim annesin diye kavga etmeye başlamışlar ben işte o kavga eden annelerden olurum he kızına çok iyi de bakar kıyafetleri yemeği uyku saati vs ama bunlar dışında çocuğunu koyar odaya kendi kendine oynasın o der ben çoçuğum 20 yaşına gelse gel bizim yanımızda otur derim herhalde

Benim kızın kilo alımı az olduğu için o başladığım diyetin devamı gelmedi.

85 kg oldum iyice şiştim. Bacagim ağrıyor varis olmak üzere onun için bende dikkat etmeye başladım. Yarın sabah tartilip kilomu söyleyeyim bakalım bayrama kadar kaç kg gidecek

Düşünce, kendi kendine kalkması için zaman tanırım ben de. Ama, oyunları mümkün olduğunca beraber oynarız.
Kızım uyuyor yatak odasında, telsizden az sesi geldi. Ben fırladım, temizlik için gelen yardımcım ;gitme gitme dedi rahat bir tavırla. Gitmesem, vicdanen kendimi bitiririm....

Canim bizde oyleydik. O kriz alarmı verdiği anda ben mirildanmaya başlıyorum. O bağırmaya geçmeden sakinlestiriyorum.

Evde yalnızken sorum değil ama birisi olunca bende utaniyordum çocuk iyice krize giriyordu

Kujum bir buçuk 2 saat uyanık kalabiliyor en fazla ilk esneme veya gözlerini ovalamasından biliyorum hemen yatağa koyup emziği veriyorum saç kurutma makinası sesi açıyorum önce bekliyorum dediğin gibi bazen çığlık atıyor emziği atıyor biraz yüksek sesle ninni söylüyorum 10 20 sn falan sonra normal söylüyorum sakinleşince odadan çıkıyorum uyusun diye bekliyorum kapıda

Canim @Kartanesii8892 nasıl ilk adet olduğumuzda az koyu renk veya bazen 1 gün bazen çok yoğun gelirdi ya bu da öyle başlıyor hemen normal adet olmuyorsun korkmayın düzene girecek ama kesinlikle korunun emzirme asla korumuyor

B bence91 cnm mamadan önce mi geç yapıyordu kakasını mamadan sonra mı birde hangi mamayı kullanıyorsunuz
Mamayi onceden de veriyordum ama zorunda kalinca bir yere birakacagim zamanlarda veriyordum. Doktorla konustuktan sonra nerdeyse her gun vermeye basladim onda da en fazla 2 sefer, her seferinde de max. 170 ml verdim. Sıklaştırdıktan sonra az yapmaya başladı. Az dediğim de tek seferde 1 haftalık kakayı yapıyor komple ensesine çıkıyor nerdeyse. Hipp kullanıyorm canm

@Kartanesii8892 artik bi dikkat et yav ❤ yakinda bi haber alcaz yoksa senden ay benimki aksam uykusuna gecmiyor bi turlu yaa neden aksamlari boyle
Benimki de ayni yarim saat besikte durmasina cabaladim. Aglayip durdu. Yarim saat de uykusuna dalsın tam anlamiyla diye cabaladim. Atak zamani diye boyle diye dusunuyorum ben

Valla benimki bemi emiyor ustune bazen biberonla versem yine iciyor hayir demiyor ama sonra kusuyor hepsini mesela kilosuda gayet iyi biz 5860dik 3aylikken kuzum
Bizimki de işte emip üstüne mamayı alıyor ama ağlamadıkça mamayı vermiyorum. Bestlak kullandm işe yaradı biraz mamayı azalttım. Bizde de kusma var. Bugün ilk defa fışkırır şekilde kustu öncesinde de salyasıyla çıkarıyordu parça parça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…