2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimde karın kısmım agriyo ya arada batıyor değişik bı ağrı sanırım rahim buyufugu için tedirginde oluyo insan
Kızlar hıc tedırgın olmayın bugun dr.um hala daha batmalar agrılar olucak cok normal şiddetli de olabılır kanama olmadıgı surece hiç sıkıntı yok kanama olursa hemen gelıyorsun dedı ıcınız rahat olsun

Ya canım doktor oyle diyor hatırlamak ve hatırlatmak da istemiyorum ama önceki bebeğimi 10 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettim ve 6-7 gün olmuş kalbi duralı içimde ne bir kanama ne bi belirti hiç bişiy olmadı az kalsın zehirleniyormuşum bile

Canım karından bakınca bazen göremiyorlar vajinal bakmayı teklif etti mi doktor

Seninle günlerimiz hemen hemen aynı benimde dün 5+6 da kese ve yolk kesem vardı . 1 hafta 10 güne kadar bebeğin ve kalp atışını. Olmasını bekleriz normal dedi bana doktor

Canim yolch kesesi gozuktuyse bos gebelik olmaz dedi dr korkma insallah burdaki bazi arkadaslarinda oyle olmus bidahaki gittiginde gozukur insallah bebisin

Kuzum olumsuz düşünme Allah korusun hep olumlu düşün aksi sana stres olarak döner ve stresten etkılenır bebişler. Düşünme lutfen agrılar olucak normalde de için rahat etmezse tekrar gıdersın dr.a ama Allah korusun hep aynı sey olacak degıl ya Allahım senı Korumuş. Ama şimdi ciddi anlamda olumlu düşün ve güzel enerjıler yolla bebegine❤

Gerçekten bu kez çok inanıyorum sağlıkla doğsun diye çok dua ediyorum mübarek günlerin hürmetine hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi, sevinemiyorum kimseye söyleyemiyorum içimde patlıycam artık böyle sanki 4 -5 aydan sonra bişiy olmayacakmış gibi o zamana kadar kalırsa o zaman sevinir o zaman söylerim herkese diyorum nolur dua edelim birbirimize

Vajinal baktı zaten canım
Valla canım bende çok bakındım kalp atışları falan ne zaman belli oluyor diye 9. Haftaya kadar bekletiyormuş doktorlar hemen karalar bağlama daha erken hem sonra başka bi doktora git cihazlarının daha kaliteli olduğunu düşündüğün bi yer olabilir

Perşembe gününe kadar bekleyecem kendi doktoruma gidecem.o zamana kadar görünür inşallah bebegim

Canım halk arasında da bir tabir var 8 haftayı geçince çevreye söyleyebilirsiniz diyorlar. Şöyle düşün Allah korusun doğumda Kaybedenler doğumdan önce Kaybedenler var çok zor kesinlikle Allah'ım sabırlarınıversin. Ama bir iki haftaya söyleyebilirsin Bence saklamayabilirsin. Yani böyle düşünürsek 9 ay boyunca söylemememiz lazım. Dua edelim gerisi Allah'a kalıyor Biz söyledik diye veya söylemedik diye bir şeyleri engelleyemiyoruz engelleyemeyiz de ben böyle düşünüyorum canım yani öğrendiğim gibi çok kişiye söyledim bu yüzden

Canim bence moralini bozma kesen 19 mm ise gozukmemesi normal ozellikle karindan kendi doktoruna gidene kadar da icini ferah tut dua et bol bol

Arkadaşım daha çok küçük görünmemesi normal 9. Haftaya kadar ancak koyabiliyorlar boş gebelik tanısını senin dr pek çabuk karar vermiş yolk oluştuysa korkma bebek daha çok küçük ondan görünmüyordur bir haftaya hem bebeği görürsünüz hem kalp atışını inşallah

Ayyyyy inşallah canım içimi rahatlattin biraz sağol allah razı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…