2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ya ne oluyor allah askıns boylr gıtgelle ömür mü gecer annene nasıl kabul etmez ya yuvan yılmasın dıye mı yoksa basıma kaldın dıye mi ? çok sinirlendim suan. insan 7sndr neyse 70ınde de olur allah blıyo ya bu adam duzelmez dedım.o gun ıcımden

O gün her şeyin parayla çözüleceğini zannetmesinden belliydi Allah sabır versin canım gerçekten...

Kuzum dun gs maci varmis aksam bizde sabahtan hava guzel disari cikalim dedik valla kac zaman oldu biyerlere gitmeyelim gecen hafta adliyede gecti gunum sonrasinda yemege vs goturdu anlatmistim buhaftada pazargunu sehir disindaydi ptesi hava guzel cikalim dedik tlf geldi fabrikay gidilecek mal icin aksam gidelim ozaman dedik cocuga alinacakta vardi e bebekten hem onu aliriz aksama dogru ariyor saz arkadaslari toplanmis gideyimmi bende ben cok daraldim dedim kendimi yalniz hissediyorum biyere gitmesek bile evde ol dedim neyse aksam geldi gulen yule sakalasarak kapi actim surat yapiyo herneyse oturdum sutumu sagdim cocukfalan hazir ben uzerim giyecem sadece oda dusa girer cikar hazirlanir gideriz herzman bu boyle oldu acim dedi normalde disarda yenir o yemek biz niye gidiyoz yemicez icmiceksek herneyse hazirladim yemek vardi allahtan agzina lafta vermedim
Hos herci bunun suyu niye yok vsvs gene laf ettide oturdu yemegini yedi tatlisin yedi bende cocugun yanindayim
Onun tavrina siniroldum arkadaslarin yanina gidemedigi icin bana bunu yapmasina oturdu mutfakta saatlerce arkasokaklsr izliyo ben hazirim diye gelmedim bile yanina cunku kendisi hazirlanmamis sut isitmaya girdim mutfaga hazirlandin neden haber etmedin dedi etsem
Ne olacak biz biyere giderken boylemi gidiyorduk sen dusunabile girmemisin dedim sen yalancisin sen oyuncusun basladi laf saymaya dedim yalanmi bu hep boyleydi basladi kufur laf bagris cagris dedim birhaftalik adamsin sen birhafta kavga etmeden duramiyorsun yok para yemeye gelmisizde duramazmisinda paranyemeden salak salak konustu dahasida varya neyse artik durum bu cnm hani huyu suyuna git meselesi bile degil

Gunaydin kizlar
Annenin eve kabul etmedigi seninkine yagla bal olmus . Simdi biliyorki agzinada etsem ben bu kadinin esek gibi kalacak senin kararliligini gormustu de bi yerleri tutusmustu oysaki
Allah sana sabir versin o beyinsiz sizofren kocana da mantik, kalbine sevgi, merhamet versin insallah T tanem-tane20

Ben hep yiyorum süt olsun diye fazla yiyorum hatta. Gaz olsa da napalım. Ağlar sızlar çıkarır gazını. Ama ben de kurufasulye özledim yaaaa
Kurufasulye yiyebilirsin cnm suda ısla geceden suda kaynat yarim saat haşla yani suyunu dok yemegini yapabilirsin gaz vs yapmiyor ben hafta bir yiyorum bi sıkıntı olmadi

Duzelmez bende umudum yoktu canim insan degilki bu annem cocugun aglamasina dayanamadi basina kalmaktan degil cocuk var ne yapmayi dusunuyon diye artik napacam bilmiyorum kapilarda kapandi

Duzelmez bende umudum yoktu canim insan degilki bu annem cocugun aglamasina dayanamadi basina kalmaktan degil cocuk var ne yapmayi dusunuyon diye artik napacam bilmiyorum kapilarda kapandi
mesela aksamki kavga neden cıktı bize.anlat kı sana tavsye verelm

Gerci ben hep bezelye de dedim içine bi kasik seker atip unutun attigim listeyi deneyelim yanilalim erikten vazgecilmez
Eriksiz olur mu kız
Bende elime bile almam başta eşim kendi soyar hazırlar yerdi şimdi o da yapmıyor bizim evde hiç sarımsak olmaz

Çok üzüldüm cnm ailen konuşup gözünü falan korkutsalar aslında bu kadar yapamaz gibime geliyor inşallah yoluna girer bişekilde

mesela aksamki kavga neden cıktı bize.anlat kı sana tavsye verelm
Zihniyet bozuk olunca gozun uzerinde kasin var diye yine kavga eder eve zaten surat seytan carpmis gibi geldi yani kavgaya gerek yoktu arkadaslarin yanina gidemedi icin

Annene bu adamin yaninda cocuk buyurken de sıkıntı olacagini anlatman lazim canim. Hır gürün icinde o çocuk nasil etkilenecek. Sığınma evleri var diyecegim benim bir arkadasim alip cocugunu gitmisti siginma evine.

Arkadaşlar bir şey keşfettim internette okudum kaka yapamayan çocuğu dik tutun diyorlar sabaha doğru sancılandı Ben de kova koydum altına aynı lazımlikda tutar gibi de bacaklarından tuttum dik bir şekilde kaka yapar pozisyonda. Gazını da çıkardı kakasınida yaptı çok rahat oldu benden size bir öneri fikir olması açısından.

Kuzum sana yemek yedirmek para harcamak istemiyor kendi arkadaşlarıyla para harcamak zaman geçirmek istiyor. Eve gelip huzursuzluk çıkaracağına öyle adamı da eve çağırma nereye giderse gitsin. Sen çocuğunu büyütmeye bak biraz büyüyünce düşünürsün.

Bende kaka için ıkınmaya başladımı sırtını kendime yaslayıp bacaklarını yukarı doğru itiyorum hemen yapıveriyor.

Biz her zaman bacaklarımızı büküp otutturuyoruz kızımızı karnımızın üstüne... Sonra dairesel hareketlerle karnına dokunup ıkınır numarası yapıyorum. O da ıkınıyor ve finalll....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…