- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
ya ne oluyor allah askıns boylr gıtgelle ömür mü gecer annene nasıl kabul etmez ya yuvan yılmasın dıye mı yoksa basıma kaldın dıye mi ? çok sinirlendim suan. insan 7sndr neyse 70ınde de olur allah blıyo ya bu adam duzelmez dedım.o gun ıcımdenKuduruyo gene kopukler saciyor etrafa aksam apartopar cocugun kiyafetlerini cop posetine doldurdum
Annemlere gittim cocugun gozunden yas akmazdi hic aglasada boncuk boncuk yaşlar geldi annem kabul etmedi kocami aradi aptal gibi geri geldim okadar esya bosuna koyup eziyett ettimkendime gidecek yerinolmadimi surunuyorsun iste anasin s.ktm hayati gulmediya gozyaslarim sel oldu su birbucuk yilda dert buldum bu ev timarhane gibi geliyor balkon demirleri parmaklik gibi boguluyorum resmen
Iste olmadigi icin sevgili oluverdik sonrasında bizde napalimvallahı hıc havada arkadaslık kokusu yokkkk cok fenasınız hahaha
Kuduruyo gene kopukler saciyor etrafa aksam apartopar cocugun kiyafetlerini cop posetine doldurdum
Annemlere gittim cocugun gozunden yas akmazdi hic aglasada boncuk boncuk yaşlar geldi annem kabul etmedi kocami aradi aptal gibi geri geldim okadar esya bosuna koyup eziyett ettimkendime gidecek yerinolmadimi surunuyorsun iste anasin s.ktm hayati gulmediya gozyaslarim sel oldu su birbucuk yilda dert buldum bu ev timarhane gibi geliyor balkon demirleri parmaklik gibi boguluyorum resmen
Bizimde 3 aylik oyleydi suan 3 bucuk ayligiz yeni yeni duzeldi duzelir canim senin bebisteNe güzel ya bunu ben de yazmak istiyorummemede saatlerce kalsın yeter ki
Kuzum dun gs maci varmis aksam bizde sabahtan hava guzel disari cikalim dedik valla kac zaman oldu biyerlere gitmeyelim gecen hafta adliyede gecti gunum sonrasinda yemege vs goturdu anlatmistim buhaftada pazargunu sehir disindaydi ptesi hava guzel cikalim dedik tlf geldi fabrikay gidilecek mal icin aksam gidelim ozaman dedik cocuga alinacakta vardi e bebekten hem onu aliriz aksama dogru ariyor saz arkadaslari toplanmis gideyimmi bende ben cok daraldim dedim kendimi yalniz hissediyorum biyere gitmesek bile evde ol dedim neyse aksam geldi gulen yule sakalasarak kapi actim surat yapiyo herneyse oturdum sutumu sagdim cocukfalan hazir ben uzerim giyecem sadece oda dusa girer cikar hazirlanir gideriz herzman bu boyle oldu acim dedi normalde disarda yenir o yemek biz niye gidiyoz yemicez icmiceksek herneyse hazirladim yemek vardi allahtan agzina lafta vermedimAllah allah yavrum Yane kadar da sevinmiştik aklı başına geldi diye çok üzüldüm valla o kadar kuduracak kadar ne olabilir ki sen de zAten yoruluyorsun bebekle evde akşama kadar kocan da akşam gelip yemek çay uyur ne ara o kadar büyüyor ki canım gidecek yerim yok diyorsun içim burkula burkula söylüyorum ama biraz o zaman kocanın huyuna gitmeye çalış beyaza kara diyorsa sende kara deyiver ne yapsak senin için elimizden bişey de gelmiyor annenlere de ayrıyeten çok kızıyorum Ya ne demek kabul etmemek ben düşünüyorum da kızımın telefonda sesi kötü gelse dünyanın öbür ucuna giderim onun için hiç ailedir karı koca arasındadır demem gerçi ailelerimiz hep öyle Değiller mi kendi annem eşimin ailesiyle barışmam için yalvarıyordu geçen hafta telefonda,
Ben bu listedekilerin hepsini yiyorumErik gaz yapar mi diye aratinca listede cıktı ama gerci cok yiyince insan ishal gibi de olur bilemedim
Kurufasulye yiyebilirsin cnm suda ısla geceden suda kaynat yarim saat haşla yani suyunu dok yemegini yapabilirsin gaz vs yapmiyor ben hafta bir yiyorum bi sıkıntı olmadiBen hep yiyorum süt olsun diye fazla yiyorum hatta. Gaz olsa da napalım. Ağlar sızlar çıkarır gazını. Ama ben de kurufasulye özledim yaaaa
Duzelmez bende umudum yoktu canim insan degilki bu annem cocugun aglamasina dayanamadi basina kalmaktan degil cocuk var ne yapmayi dusunuyon diye artik napacam bilmiyorum kapilarda kapandiya ne oluyor allah askıns boylr gıtgelle ömür mü gecer annene nasıl kabul etmez ya yuvan yılmasın dıye mı yoksa basıma kaldın dıye mi ? çok sinirlendim suan. insan 7sndr neyse 70ınde de olur allah blıyo ya bu adam duzelmez dedım.o gun ıcımden
mesela aksamki kavga neden cıktı bize.anlat kı sana tavsye verelmDuzelmez bende umudum yoktu canim insan degilki bu annem cocugun aglamasina dayanamadi basina kalmaktan degil cocuk var ne yapmayi dusunuyon diye artik napacam bilmiyorum kapilarda kapandi
Eriksiz olur mu kızGerci ben hep bezelye de dedim içine bi kasik seker atip unutun attigim listeyi deneyelim yanilalim erikten vazgecilmez
Bende elime bile almam başta eşim kendi soyar hazırlar yerdi şimdi o da yapmıyor bizim evde hiç sarımsak olmazSarımsak yenilen evden insandan 10 gun uzak dururum babam evde sarımsaklı bişeyler yese ablama kalmaya giderdimşimdi yazık eşim benim yüzümden yiyemiyor böyle şehir dışına çıkınca ancak @Kartanesii8892
Çok üzüldüm cnm ailen konuşup gözünü falan korkutsalar aslında bu kadar yapamaz gibime geliyor inşallah yoluna girer bişekildeKuzum dun gs maci varmis aksam bizde sabahtan hava guzel disari cikalim dedik valla kac zaman oldu biyerlere gitmeyelim gecen hafta adliyede gecti gunum sonrasinda yemege vs goturdu anlatmistim buhaftada pazargunu sehir disindaydi ptesi hava guzel cikalim dedik tlf geldi fabrikay gidilecek mal icin aksam gidelim ozaman dedik cocuga alinacakta vardi e bebekten hem onu aliriz aksama dogru ariyor saz arkadaslari toplanmis gideyimmi bende ben cok daraldim dedim kendimi yalniz hissediyorum biyere gitmesek bile evde ol dedim neyse aksam geldi gulen yule sakalasarak kapi actim surat yapiyo herneyse oturdum sutumu sagdim cocukfalan hazir ben uzerim giyecem sadece oda dusa girer cikar hazirlanir gideriz herzman bu boyle oldu acim dedi normalde disarda yenir o yemek biz niye gidiyoz yemicez icmiceksek herneyse hazirladim yemek vardi allahtan agzina lafta vermedim
Hos herci bunun suyu niye yok vsvs gene laf ettide oturdu yemegini yedi tatlisin yedi bende cocugun yanindayim
Onun tavrina siniroldum arkadaslarin yanina gidemedigi icin bana bunu yapmasina oturdu mutfakta saatlerce arkasokaklsr izliyo ben hazirim diye gelmedim bile yanina cunku kendisi hazirlanmamis sut isitmaya girdim mutfaga hazirlandin neden haber etmedin dedi etsem
Ne olacak biz biyere giderken boylemi gidiyorduk sen dusunabile girmemisin dedim sen yalancisin sen oyuncusun basladi laf saymaya dedim yalanmi bu hep boyleydi basladi kufur laf bagris cagris dedim birhaftalik adamsin sen birhafta kavga etmeden duramiyorsun yok para yemeye gelmisizde duramazmisinda paranyemeden salak salak konustu dahasida varya neyse artik durum bu cnm hani huyu suyuna git meselesi bile degil
Zihniyet bozuk olunca gozun uzerinde kasin var diye yine kavga eder eve zaten surat seytan carpmis gibi geldi yani kavgaya gerek yoktu arkadaslarin yanina gidemedi icinmesela aksamki kavga neden cıktı bize.anlat kı sana tavsye verelm
Annene bu adamin yaninda cocuk buyurken de sıkıntı olacagini anlatman lazim canim. Hır gürün icinde o çocuk nasil etkilenecek. Sığınma evleri var diyecegim benim bir arkadasim alip cocugunu gitmisti siginma evine.Duzelmez bende umudum yoktu canim insan degilki bu annem cocugun aglamasina dayanamadi basina kalmaktan degil cocuk var ne yapmayi dusunuyon diye artik napacam bilmiyorum kapilarda kapandi
Kuzum sana yemek yedirmek para harcamak istemiyor kendi arkadaşlarıyla para harcamak zaman geçirmek istiyor. Eve gelip huzursuzluk çıkaracağına öyle adamı da eve çağırma nereye giderse gitsin. Sen çocuğunu büyütmeye bak biraz büyüyünce düşünürsün.Kuzum dun gs maci varmis aksam bizde sabahtan hava guzel disari cikalim dedik valla kac zaman oldu biyerlere gitmeyelim gecen hafta adliyede gecti gunum sonrasinda yemege vs goturdu anlatmistim buhaftada pazargunu sehir disindaydi ptesi hava guzel cikalim dedik tlf geldi fabrikay gidilecek mal icin aksam gidelim ozaman dedik cocuga alinacakta vardi e bebekten hem onu aliriz aksama dogru ariyor saz arkadaslari toplanmis gideyimmi bende ben cok daraldim dedim kendimi yalniz hissediyorum biyere gitmesek bile evde ol dedim neyse aksam geldi gulen yule sakalasarak kapi actim surat yapiyo herneyse oturdum sutumu sagdim cocukfalan hazir ben uzerim giyecem sadece oda dusa girer cikar hazirlanir gideriz herzman bu boyle oldu acim dedi normalde disarda yenir o yemek biz niye gidiyoz yemicez icmiceksek herneyse hazirladim yemek vardi allahtan agzina lafta vermedim
Hos herci bunun suyu niye yok vsvs gene laf ettide oturdu yemegini yedi tatlisin yedi bende cocugun yanindayim
Onun tavrina siniroldum arkadaslarin yanina gidemedigi icin bana bunu yapmasina oturdu mutfakta saatlerce arkasokaklsr izliyo ben hazirim diye gelmedim bile yanina cunku kendisi hazirlanmamis sut isitmaya girdim mutfaga hazirlandin neden haber etmedin dedi etsem
Ne olacak biz biyere giderken boylemi gidiyorduk sen dusunabile girmemisin dedim sen yalancisin sen oyuncusun basladi laf saymaya dedim yalanmi bu hep boyleydi basladi kufur laf bagris cagris dedim birhaftalik adamsin sen birhafta kavga etmeden duramiyorsun yok para yemeye gelmisizde duramazmisinda paranyemeden salak salak konustu dahasida varya neyse artik durum bu cnm hani huyu suyuna git meselesi bile degil
Evet canım.Ne kadarlık oldunuz cnm doktor mu önerdi tadımlık vermenizi
Bende kaka için ıkınmaya başladımı sırtını kendime yaslayıp bacaklarını yukarı doğru itiyorum hemen yapıveriyor.Arkadaşlar bir şey keşfettim internette okudum kaka yapamayan çocuğu dik tutun diyorlar sabaha doğru sancılandı Ben de kova koydum altına aynı lazımlikda tutar gibi de bacaklarından tuttum dik bir şekilde kaka yapar pozisyonda. Gazını da çıkardı kakasınida yaptı çok rahat oldu benden size bir öneri fikir olması açısından.
Biz her zaman bacaklarımızı büküp otutturuyoruz kızımızı karnımızın üstüne... Sonra dairesel hareketlerle karnına dokunup ıkınır numarası yapıyorum. O da ıkınıyor ve finalll....Arkadaşlar bir şey keşfettim internette okudum kaka yapamayan çocuğu dik tutun diyorlar sabaha doğru sancılandı Ben de kova koydum altına aynı lazımlikda tutar gibi de bacaklarından tuttum dik bir şekilde kaka yapar pozisyonda. Gazını da çıkardı kakasınida yaptı çok rahat oldu benden size bir öneri fikir olması açısından.
Kontrolde bende sorayım bakayım çok sabırsızlanıyorum ek gıda için ne tepki verecek diyeEvet canım.
Kaşığa alışmalıymış. Benim ki zaten alışık. 9 mayısta 4.ncü ay doluyor inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?