2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Selam hanımlar 2 gündür anamdan emdigim sut burnumdan geldi desem yeri.uyumuyo doymuyo emmiyo bagiriyo agliyo yatmiyo kucakta biraz gezip sıkılıyo agliyo ne ararsan var şimdi yazarken aklima geldi harika haftalara baktın bu zor atağın fırtınalı haftandaymışız umarım çabuk geçer

Atak yetmiyormuş gibi bir de fırtınası çıkıyor başımıza

Atak yetmiyormuş gibi bir de fırtınası çıkıyor başımıza
Eşimde aynı tepkiyi verdi.ustune "ne fırtınası dışarı günlük guneslik al çocuğu dışarı çık" diyo sanki pusetde duruyoda ben çıkarmıyorum cocuk resmen kendini atiyo pusetten

Ne güzel yazmışsın :))
Kaçıncı haftanız

Dün yüzünü ekşite ekşite yoğurdu tattı
Kendi sütünden mi yaptın yoğurdu cnm. Nasıl oldu:))
Eşimde aynı tepkiyi verdi.ustune "ne fırtınası dışarı günlük guneslik al çocuğu dışarı çık" diyo sanki pusetde duruyoda ben çıkarmıyorum cocuk resmen kendini atiyo pusetten
aklın yolu bir işte gelde bunu bebelere anlat güneşten falan anladıkları yok:)

Biz her zaman bacaklarımızı büküp otutturuyoruz kızımızı karnımızın üstüne... Sonra dairesel hareketlerle karnına dokunup ıkınır numarası yapıyorum. O da ıkınıyor ve finalll....
Ben de oturur vaziyette yapıyordum da altında bezi oluyordu sıkıştırıyor du yapmaya uğraşırken tepinip ağlıyordu. ben de altını açıp tuvalete tutar şekilde tuttum O şekilde daha rahat etti. Ben çünkü Benimkinin kakasından çok çekiyorum kakası geldiği zaman ağlamaya başlıyor Bayağı uzun sızlanıyor. Sizin taktikte güzelmiş

biz spor salonunda tanıştık bir tane alet var sırtı çalıştırıyor onda sıra vardı sırayi beklerken öyle muhabbet ettik. Burası çok kalabalık işte her yerde sıra bekliyoruz falan diye. Ondan sonra salonda gördüğümüz yerde selamlaşmaya başladık. Ondan sonra beni aşağıda çay içelim mi diye çaya davet etti bir çay içtik. Sonra 14 Şubat'ta dışarıya çıktık sahilde bir yere götürdü beni orada başladı yani.

bende boyle yapıyorum canımkucagmda kendı bacagımı acıyorum oturtur gb tutuyorum

Zihniyet bozuk olunca gozun uzerinde kasin var diye yine kavga eder eve zaten surat seytan carpmis gibi geldi yani kavgaya gerek yoktu arkadaslarin yanina gidemedi icin
sen mi göndermedin. ya karıkoca nasıl böyle olablr boyke yapacaksa neden evlendi senınle. neden cocuk yaptın bu adamdan sen hamıleyken de mi.boyle davranıyodu buadam sana hıc mı guzel davranmadı hıc mi.guzel anılarınız yok

sızdekı sorun konunu dışına cıkmanız. birbirnizden beklentileriniz farklı. o nun zaten kufretmesi hakRet etmesı yenılır yutulur degıl konu dısına cıkıncs da kavga buyuyr. ama mesela sen gel cıkalım deyımce gelmesı de şaşrttı benı. sen gunlerdır evdesın cıkmamıssın bunu teklf etmemelıydı ayrıca trıp atmaya yer arıyor resmen bune boyle roller degısmıs sızde bıraz

Benim oğlan 2 gündür yeşil kaka yapıyor. Tamamı değil de yarısı yeşil yarısı normal renkte. Hiç böyle olmamıştı bu zamana kadar. Kısır yaptım yiyorum 2 gündür kıtlıktan çıkmış gibi. İçinde yeşil soğan, nar ekşisi ve sumak var. Bunlardan biri mi sebep oldu acaba yaa. Nar ekşisini de çok koymuşum. Kusuyo bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…