Atak yetmiyormuş gibi bir de fırtınası çıkıyor başımızaSelam hanımlar 2 gündür anamdan emdigim sut burnumdan geldi desem yeri.uyumuyo doymuyo emmiyo bagiriyo agliyo yatmiyo kucakta biraz gezip sıkılıyo agliyo ne ararsan varşimdi yazarken aklima geldi harika haftalara baktın bu zor atağın fırtınalı haftandaymışız umarım çabuk geçer
Dün yüzünü ekşite ekşite yoğurdu tattıKontrolde bende sorayım bakayım çok sabırsızlanıyorum ek gıda için ne tepki verecek diye
Atak yetmiyormuş gibi bir de fırtınası çıkıyor başımıza
Ne güzel yazmışsın :))Selam hanımlar 2 gündür anamdan emdigim sut burnumdan geldi desem yeri.uyumuyo doymuyo emmiyo bagiriyo agliyo yatmiyo kucakta biraz gezip sıkılıyo agliyo ne ararsan varşimdi yazarken aklima geldi harika haftalara baktın bu zor atağın fırtınalı haftandaymışız umarım çabuk geçer
Uygulamaya göre 16. Haftadayız.Ne güzel yazmışsın :))
Kaçıncı haftanız
Kendi sütünden mi yaptın yoğurdu cnm. Nasıl oldu:))Dün yüzünü ekşite ekşite yoğurdu tattı
Eşimde aynı tepkiyi verdi.ustune "ne fırtınası dışarı günlük guneslik al çocuğu dışarı çık" diyo sanki pusetde duruyoda ben çıkarmıyorum cocuk resmen kendini atiyo pusetten
Ben de oturur vaziyette yapıyordum da altında bezi oluyordu sıkıştırıyor du yapmaya uğraşırken tepinip ağlıyordu. ben de altını açıp tuvalete tutar şekilde tuttum O şekilde daha rahat etti. Ben çünkü Benimkinin kakasından çok çekiyorum kakası geldiği zaman ağlamaya başlıyor Bayağı uzun sızlanıyor. Sizin taktikte güzelmişBiz her zaman bacaklarımızı büküp otutturuyoruz kızımızı karnımızın üstüne... Sonra dairesel hareketlerle karnına dokunup ıkınır numarası yapıyorum. O da ıkınıyor ve finalll....
Aynen canım onu ben de denedim altı bezliyken de gene yapamadı. Benimkisi beceriksiz galibaBende kaka için ıkınmaya başladımı sırtını kendime yaslayıp bacaklarını yukarı doğru itiyorum hemen yapıveriyor.
biz spor salonunda tanıştık bir tane alet var sırtı çalıştırıyor onda sıra vardı sırayi beklerken öyle muhabbet ettik. Burası çok kalabalık işte her yerde sıra bekliyoruz falan diye. Ondan sonra salonda gördüğümüz yerde selamlaşmaya başladık. Ondan sonra beni aşağıda çay içelim mi diye çaya davet etti bir çay içtik. Sonra 14 Şubat'ta dışarıya çıktık sahilde bir yere götürdü beni orada başladı yani.kızlarr eşlerinizle nasıl tanıştınız merak ettim:) bizimki çok enteresan oldu. Avmde idim arkadaşımla. Eşim ile gözgöze geldik ve bakakaldık. O an dedım arkadaşıma tam hayalimdeki adam keşke evlensek gülüştük epey o sırada. O hala bakıyordu o da arkadaşıylaydı. Sonra kahve içmeye oturduk ve swarm vardı hala varmı bılmıyorum arkadasım bana ısrarla yükle diyordu beraber checkin yaparız dıye o gün ilk checkinimdi ve eşim de oradaydı belkı de ben oturdum dıye oturdu bılmıyorum sonra benı ekledi ve sonuç Dünya güzeli bir prensesimiz varr. Ve o akşam mesajlasırken bugün kendime bi söz verdim günü gelince sana söyleyeceğim dedim. O gün düğün günümüzdü. Ve gelin odasında nikah torenıne ınmeden o gün ben buadamla evlencem dıye kendime söz vermiştim dediğimi söyledim eşime. Hey gidi günlerr
bende boyle yapıyorum canımkucagmda kendı bacagımı acıyorum oturtur gb tutuyorumArkadaşlar bir şey keşfettim internette okudum kaka yapamayan çocuğu dik tutun diyorlar sabaha doğru sancılandı Ben de kova koydum altına aynı lazımlikda tutar gibi de bacaklarından tuttum dik bir şekilde kaka yapar pozisyonda. Gazını da çıkardı kakasınida yaptı çok rahat oldu benden size bir öneri fikir olması açısından.
sen mi göndermedin. ya karıkoca nasıl böyle olablr boyke yapacaksa neden evlendi senınle. neden cocuk yaptın bu adamdan sen hamıleyken de mi.boyle davranıyodu buadam sana hıc mı guzel davranmadı hıc mi.guzel anılarınız yokZihniyet bozuk olunca gozun uzerinde kasin var diye yine kavga eder eve zaten surat seytan carpmis gibi geldi yani kavgaya gerek yoktu arkadaslarin yanina gidemedi icin
Kız söyleseydin ya. Bu oğlanın kakasından çok çekiyorumbende boyle yapıyorum canımkucagmda kendı bacagımı acıyorum oturtur gb tutuyorum
Canım çok teşekkür ederim.
sızdekı sorun konunu dışına cıkmanız. birbirnizden beklentileriniz farklı. o nun zaten kufretmesi hakRet etmesı yenılır yutulur degıl konu dısına cıkıncs da kavga buyuyr. ama mesela sen gel cıkalım deyımce gelmesı de şaşrttı benı. sen gunlerdır evdesın cıkmamıssın bunu teklf etmemelıydı ayrıca trıp atmaya yer arıyor resmen bune boyle roller degısmıs sızde bırazKuzum dun gs maci varmis aksam bizde sabahtan hava guzel disari cikalim dedik valla kac zaman oldu biyerlere gitmeyelim gecen hafta adliyede gecti gunum sonrasinda yemege vs goturdu anlatmistim buhaftada pazargunu sehir disindaydi ptesi hava guzel cikalim dedik tlf geldi fabrikay gidilecek mal icin aksam gidelim ozaman dedik cocuga alinacakta vardi e bebekten hem onu aliriz aksama dogru ariyor saz arkadaslari toplanmis gideyimmi bende ben cok daraldim dedim kendimi yalniz hissediyorum biyere gitmesek bile evde ol dedim neyse aksam geldi gulen yule sakalasarak kapi actim surat yapiyo herneyse oturdum sutumu sagdim cocukfalan hazir ben uzerim giyecem sadece oda dusa girer cikar hazirlanir gideriz herzman bu boyle oldu acim dedi normalde disarda yenir o yemek biz niye gidiyoz yemicez icmiceksek herneyse hazirladim yemek vardi allahtan agzina lafta vermedim
Hos herci bunun suyu niye yok vsvs gene laf ettide oturdu yemegini yedi tatlisin yedi bende cocugun yanindayim
Onun tavrina siniroldum arkadaslarin yanina gidemedigi icin bana bunu yapmasina oturdu mutfakta saatlerce arkasokaklsr izliyo ben hazirim diye gelmedim bile yanina cunku kendisi hazirlanmamis sut isitmaya girdim mutfaga hazirlandin neden haber etmedin dedi etsem
Ne olacak biz biyere giderken boylemi gidiyorduk sen dusunabile girmemisin dedim sen yalancisin sen oyuncusun basladi laf saymaya dedim yalanmi bu hep boyleydi basladi kufur laf bagris cagris dedim birhaftalik adamsin sen birhafta kavga etmeden duramiyorsun yok para yemeye gelmisizde duramazmisinda paranyemeden salak salak konustu dahasida varya neyse artik durum bu cnm hani huyu suyuna git meselesi bile degil
ay nebıleyım kızKız söyleseydin ya. Bu oğlanın kakasından çok çekiyorum
teşekkür ederim canım ben orda çok değişik cıkmısım o ayrı makyaj fazla oluncaCanım çok teşekkür ederim. ❤❤ Eşinle çok yakışıyorsunuz maşallah
Dogal halın daha guzel bence ❤teşekkür ederim canım ben orda çok değişik cıkmısım o ayrı makyaj fazla olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?