2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın annemlerde bulgur pilavı yedim dün akşam 5-6 gibi çocuk sabaha kadar kıvrandı uykusunda bile mızırdandı gazdan damla kullanmayı da bıraktık, hiç yememiştim bulgur pilavı 4 aydır

Gunaydin hanımlar 05:30 gülerek uyandık altimiz ustumuz değişti yataktayiz uyku yok sipada

Benim kız da 3 te uyandı karnı doydu kakasını yaptı alırken gözler çakmak gibi oldu 5 e doğru anca uyudu. Bugün tam 3 aylık oldu girişini kutlamak istedi sanırım ilk defa böyle oldu

Eve birtane aliver cnm birbirini kovalasinlar

Günaydın annemlerde bulgur pilavı yedim dün akşam 5-6 gibi çocuk sabaha kadar kıvrandı uykusunda bile mızırdandı gazdan damla kullanmayı da bıraktık, hiç yememiştim bulgur pilavı 4 aydır

bulgur pilavını ben hayatımdan çıkardım süt yapar diye yediğim gün ağrıdan ben duramadım sonrası safra kesemde taş olduğunu öğrenmiştim

Gunaydin hanımlar 05:30 gülerek uyandık altimiz ustumuz değişti yataktayiz uyku yok sipada
Günaydın :)) bizde 4-5arası gülme nöbetindeydik oda da karanlık neye güldüğünü de bilmiyorum soruyorum kıkırdıyor sustum yattım kendi kendine takıldı:)) akşam yarım saat erken uyudu diye sevinirken gece 1 saat acısını çıkaedı sanırım:)

Sarımsak yalan oldu galiba gunlerdır birkerede 6saat kesıntısız uyuyan kızım 4saat te bir uyandı sabah da 5bucukta uyandı tekrar uyuttum 2saat daha .neyse bu gece de denemeye devam

Benim de canım çok istemişti ama yememiştim hiç tövbe bi daha

Kizlar gunaydin hayirli sabahlar ❣
Etrafimda hep kotu kocalar var tv dada hep kotu siz nereden buldunuz bu iyilerini bizmi secmesini bilemedik
Herkesin sinavi baska canım benim gordugum. Cok şükür benim koca iyi ama kv, kp, gorumce insani intihar ettirecek cinsten...esimin tarafinda sizofreni hastaligi var mesela Allah korusun genetik etkiden Çocuğa gecmis olabilir korkusu var. Kimine bakiyorum kp kv si çok çok iyi, esiyle zor zaman geciniyor. Kimine bakiyorum ikisi de iyi ama maddi olarak veya hastaliklardan sinaniyor. Ben bole dusunuyorum en azindan :)

Kizlar gunaydin hayirli sabahlar ❣
Etrafimda hep kotu kocalar var tv dada hep kotu siz nereden buldunuz bu iyilerini bizmi secmesini bilemedik
günaydın canım. Bazı şeyleri biz seçiyoruz bizim elimizde ama biraz da şans sanırım. Kimisi de dogru ınsanı sectim der sonradan görür gercekleri.Ben sadece kalbimin sesini dinledimm. Ve yanılmadım. Eşim zaten kibar ve burada saygın biri. hislerimde yanılmadım he yanıla da bilirdim. Evlilik bir kumar derler hakkaten öyle. Evlenince değişen kimse yoktur bana göre. Aslında o kişi hep aynıdır. Sadece güzel anlarda senin yanında olduğu için O'nun eksi yanlarını bılemezsın.Ama evlenince her zaman yanyanasınızdr. sevgililikteki gb olmaz hiçbişey ve asıl ozaman tanımaya baslarsın. Her gün çikolatalı pasta yedıgını düşünsene biyerden sonra aynı gelır ve onu yemek ıcın eskısı gb olmazsın. Yıne cok seversın ama arada yedıgın tadı vermez. Işte buyuzden evlencek kardeşlerime arkadaşlarıma hep dıyorum. Yakınlarından dinle o kişiyi. Senin göremeyeceğin şeylerı kendı etrafına bakış açılarına sor. Sanırım sende de bu olmuş. Aceleyle alınan kararlar tanımadan sadece guzel anlarda görmüşsün eşini. birçok şeyı tahmın edemez ınsan böyle olunca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…