2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Erik gaz yapar mi diye aratinca listede cıktı ama gerci cok yiyince insan ishal gibi de olur bilemedim
akşam erık yerken eşimle bunu konuştık bizde bebege tuvaletını yaptırtqbılır ve karın agrıtabılır dye:)

Eee kayısı da var hani çocuk kabız olunca kayısı yiyecektik birde meyveyi nasıl pişircez çiğ meyve demişler:))
Gerci ben hep bezelye de dedim içine bi kasik seker atip unutun attigim listeyi deneyelim yanilalim erikten vazgecilmez

kızlarr eşlerinizle nasıl tanıştınız merak ettim :) bizimki çok enteresan oldu. Avmde idim arkadaşımla. Eşim ile gözgöze geldik ve bakakaldık. O an dedım arkadaşıma tam hayalimdeki adam keşke evlensek gülüştük epey o sırada. O hala bakıyordu o da arkadaşıylaydı. Sonra kahve içmeye oturduk ve swarm vardı hala varmı bılmıyorum arkadasım bana ısrarla yükle diyordu beraber checkin yaparız dıye o gün ilk checkinimdi ve eşim de oradaydı belkı de ben oturdum dıye oturdu bılmıyorum sonra benı ekledi ve sonuç Dünya güzeli bir prensesimiz varr. Ve o akşam mesajlasırken bugün kendime bi söz verdim günü gelince sana söyleyeceğim dedim. O gün düğün günümüzdü. Ve gelin odasında nikah torenıne ınmeden o gün ben buadamla evlencem dıye kendime söz vermiştim dediğimi söyledim eşime. Hey gidi günlerr

1-1.5 saatte uyanip durdugumuz geceden sonra bizden de gunaydiin...aksam 22.30 da yatip 7.30 da kalktigimizi belirtmek isterim atagin 4. Gununden merhaba
bizde de sasti dun 11 e geliyodu saat uyudu amca dalamiyor sicrayip duruyor devamli atakli gunlerden selammm
oo erikte mi yemicez onu yeme bunu yeme yiteeerr ya bu aradaben bulgur pilav olarak corva olarak cok yedim ya oyle gozle gorulur bi etkisi olmadi kisir vs de cok yedim , sadece gecen 2 koca barkad ayra. Ictim gece zorlandi biraz normalde agran da içiyorum da fazla kacti sanirm

Mesela ben kokusuna dayanamadığım için yemiyorum bile o kokuyla uyumayı zaten düşünemem soyup mu koydun kabuklu mu
kabuklu canım kendımde ıse yarsmıstı haTta psıkolojık mı bılmyrm ama.ben cok severım sarımsakk öyle tıksınme durumum yok ay hamıleyken hiç.tuketemedım tansıyonumu dehşet düşürüuyodu

ben de açmaya başlıyorum yavasca bulgur denedım.bırZ sıkıntı olmadı. buarada kola bebege gaz yapmazmıs kesin bilgi dedı arkadasım hergun sekersız ıcermıs o bebege dokunmuyormus ztn bagırsaga ınmez sadece senın mıdene gaz yapar dedı birazcık ictım bıseycik olmadı

Biz unv sira arkadasiydik , bursaya geldiğim de ilk onla tanismistim fakkat sevgilim vardi (oylesine biri) cok hos fln etkileyiciydi esim , sonra bi sure sonra onunda sevgilisi oldu bolumden gel zamn git zamab ben ayrıldım 1 aya kalmadi o ayrildi hep takilirdik birbimize birlikte otururduk fln felaket bi cekim vardi diyebilirim sonra yagmurlu bi gundu aksamdi soğuktu bulustuk ve olanlar oldu hala der o gece basmi yastiga koydugumda ben bu kizla evlencem dedim der benimde o bey aklimdaydi hep yani derken buradayım anamdan babamdan ayri kocisimin yaninda sira arkadasimla evli bulunmaktayım

Benim aekadasim kola ictigi icin bebegi gece gaz sancisindan bayıldı, ben asitli iceceklere karisyim o yuzden dikaktet bence

Mesela ben kokusuna dayanamadığım için yemiyorum bile o kokuyla uyumayı zaten düşünemem soyup mu koydun kabuklu mu
Sarımsak yenilen evden insandan 10 gun uzak dururum babam evde sarımsaklı bişeyler yese ablama kalmaya giderdim şimdi yazık eşim benim yüzümden yiyemiyor böyle şehir dışına çıkınca ancak @Kartanesii8892

kızz seni yere bakan yürekk yakann. neoldu eskıler öğrenmedi mi sonradan onlar da beraber olsaymış. üniden fotolarınız var mı bebişinize gösterırsnz neguzel:) Allahım daim etsın canımm

Benim aekadasim kola ictigi icin bebegi gece gaz sancisindan bayıldı, ben asitli iceceklere karisyim o yuzden dikaktet bence
bayıldı mııı nasıl baylmıs yaa ayy kucuk muydu belkınde gaz sornu kalmadı dye bısey olmaduı.dokunms da olablr ona

kızz seni yere bakan yürekk yakann. neoldu eskıler öğrenmedi mi sonradan onlar da beraber olsaymış. üniden fotolarınız var mı bebişinize gösterırsnz neguzel:) Allahım daim etsın canımm
Yok ya kızmubarek unv bitmeden evlendi benim kide istanbuldan di valla yere bakan yurek yakandim cok varr fotomuzz hele arkadasken bi fotografimix var nasi arkadas fotosu o dersin ah ah esimde fenaydi simdi dogruya dogru aminn

Kız senin koca düzelmedi mi
Kuduruyo gene kopukler saciyor etrafa aksam apartopar cocugun kiyafetlerini cop posetine doldurdum
Annemlere gittim cocugun gozunden yas akmazdi hic aglasada boncuk boncuk yaşlar geldi annem kabul etmedi kocami aradi aptal gibi geri geldim okadar esya bosuna koyup eziyett ettimkendime gidecek yerinolmadimi surunuyorsun iste anasin s.ktm hayati gulmediya gozyaslarim sel oldu su birbucuk yilda dert buldum bu ev timarhane gibi geliyor balkon demirleri parmaklik gibi boguluyorum resmen

bayıldı mııı nasıl baylmıs yaa ayy kucuk muydu belkınde gaz sornu kalmadı dye bısey olmaduı.dokunms da olablr ona
30 40 sn aglarken gitmis cocuk ve koladan olduguna emin arkadasim o yuzden dikkat etmek lazim bi iki yudum bende aliyorim ama normalde de asitli icecek pek almayiz evimize :)

Ben hep yiyorum süt olsun diye fazla yiyorum hatta. Gaz olsa da napalım. Ağlar sızlar çıkarır gazını. Ama ben de kurufasulye özledim yaaaa

Allah allah yavrum Ya ne kadar da sevinmiştik aklı başına geldi diye çok üzüldüm vallao kadar kuduracak kadar ne olabilir ki sen de zAten yoruluyorsun bebekle evde akşama kadar kocan da akşam gelip yemek çay uyur ne ara o kadar büyüyor ki canım gidecek yerim yok diyorsun içim burkula burkula söylüyorum ama biraz o zaman kocanın huyuna gitmeye çalış beyaza kara diyorsa sende kara deyiver ne yapsak senin için elimizden bişey de gelmiyor annenlere de ayrıyeten çok kızıyorum Ya ne demek kabul etmemek ben düşünüyorum da kızımın telefonda sesi kötü gelse dünyanın öbür ucuna giderim onun için hiç ailedir karı koca arasındadır demem gerçi ailelerimiz hep öyle Değiller mi kendi annem eşimin ailesiyle barışmam için yalvarıyordu geçen hafta telefonda,

30 40 sn aglarken gitmis cocuk ve koladan olduguna emin arkadasim o yuzden dikkat etmek lazim bi iki yudum bende aliyorim ama normalde de asitli icecek pek almayiz evimize :)
vallahı hıc havada arkadaslık kokusu yokkkk cok fenasınız hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…