beni de bir kere annem öldü zannetmiş koşa koşa kaynanasını çağırmış sonra ben uykudan uyanmışım Kollarımı kaldırmışım Benim eşim çok yaramazmış sandalyeye çıkar avizelere zıplar avizelerden aşağı sallanırmiş.
Sizinki babaya benzemesin o zaman bnm ablamda sakinmiş ama eşini birgün babası pencereden atacakmış öyle delirtirmiş herkesi kızlarının biri sakin biri bildiğin deliydi uyumayacağım diye ağlardı
Kızlar benim bel, kalça ve bacak ağrılarım vardı. Doktora gittim mr çekildi. Gebelikte kalçada ödem olabiliyormuş. Bende ödem olmuş, o ağrı yapıyormuş. Lanet bir şey, ağrısı coşunca yerlerde süründürüyor. Biraz daha detaylı bakılacak, tekrar mr ve tomografi çekilecek. Tomografi emzirmede zararlı değil mi dedim doktora, bir etkisi yok korkma dedi. Daha önce tomografi çektiren var mı emzirirken
Sevinlipanduf hamilelikte uyudum son uc haftama kadar rahat çalıştım. Bebem akşam 8.30 da uyuyup sabah 7 de uyanıyor ama kesintisiz cok sukur. Durduk yere 4 aylik oldu diyorum
Arkadaşlar merhaba 4 şubat dogumlu kızım var süt sagma makinasi önerisine ihtiyacım var kraft aldım fakat sanki hiç çekmiyor gibi geldi iade etmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar benim bel, kalça ve bacak ağrılarım vardı. Doktora gittim mr çekildi. Gebelikte kalçada ödem olabiliyormuş. Bende ödem olmuş, o ağrı yapıyormuş. Lanet bir şey, ağrısı coşunca yerlerde süründürüyor. Biraz daha detaylı bakılacak, tekrar mr ve tomografi çekilecek. Tomografi emzirmede zararlı değil mi dedim doktora, bir etkisi yok korkma dedi. Daha önce tomografi çektiren var mı emzirirken
Geçmiş olsun canım
Ben 40 günlükken akciğer tomografisi çektirdim.
Bebeğe zararı yok anlık işin alıyorsun.
Ama tabi ilacsizsa.
İnşaallah ciddi bir şey çıkmaz ve rahatlarsın.
Kiz yeni gordum neguzel yapismis ayaklara hepimizinki ayni cocuk bu agliyor aksam eve zor geldik sanki biri kopariyor etini arabada ziplatipmiyorda sesi gitti bagirmaktan bu ara bizimki kafasini kanatıyor kafa hep kan icinde psikopat façaliyor sabaha kadar kendini
Karsilamaniz da pek guzel oldu cok tesekkur ediyorum. Tahmin ettigim kadar sicakkanli tatliymissiniz hepiniz. 11 ocak dogumlu oglum. Cok sukur gayet uslu sessiz bir cocuk Allah yuzume bakmis tembelligimden bebegimi uslu akilli vermis diye dusunuyorum.
Ya valla bosuna kedi gibi kenardan takip etmisim. Evde de cok daralmistim yillardir aktif bir is hayatim vardi. simdi cok daha iyi oldu bana. 28 yasindayim ankarada yasiyorum
Bende yeni 29oldum ankaradayim. Ve dedigin gibi son 3haftama dek rahat calistim zaten 40+1de anca geldi biziimki. Ve is hayatimi hala cok ozluyorum evde duramiyorum alisamiyorum
Boyum 1.70 diye herkes kilo almamissin diyor da iste kendimi ben biliyorum kiyafetlerimin hic biri olmuyor inatla yeni bisey almiyorum kilolu halime alismayayim diye
Birsey diyim mi bu konuda en iyi gazi eslerimiz verir benimkisi surekli boyle iyisin diyor çok begeniyorum diye sisiriyor beni, bende aa oyle mi tamam o zaman iyiyim ya guzelim dıyorum, aman kocan begeniyor salla diyorum oysa dese ki gobek olmasa daha mi iyi olur diye yemem icmem :))
Yok kuzum yaa öyle deyince de sinirin bozulur. Bizimki benle konuşurken bazen gözleri yavaş yavaş göbeğime doğru kayıyor. Bir süre göbeğe kitlenip bakarak konuşuyor benimle istemsiz tabi de elimde ne varsa kafasına atasım geliyor sanki onun yüzünden
Tesekkur ederim bsebse
. Benim bebis 38+2 de geldi o yuzden iznim yeni bitti. Yillik izinleri tuketiyorum sonrasi da ucretsiz izin. Is hayatimi ozledigim soylenemez ama ev hanimligini evde oturmayi bilmiyordum. Onu ogreniyorum. Hatta tecrubeli ev hanimi arkadaslarimdan evde napilir nasil vakit gecirilir onerilerini bekliyorum. Is yapin demeyin valla tembelim sarmiyorum eve. Bebemde sagolsun rahat vaktim de oluyor bol bol. Kadin programlarinin hepsini denedim bir tek muge anli sardi :)
Yok kuzum yaa öyle deyince de sinirin bozulur. Bizimki benle konuşurken bazen gözleri yavaş yavaş göbeğime doğru kayıyor. Bir süre göbeğe kitlenip bakarak konuşuyor benimle istemsiz tabi de elimde ne varsa kafasına atasım geliyor sanki onun yüzünden
Valla benim yasamimda en iyi tecrube ettigim sey sinir olmak kadar insani gazlayan bir sey yok ya da ben cok gaza gelmeye musaitim yapamazsin denilen bir sey olsun yapana kadar birakmam ama kendi halime birakilinca g*tu cok yayiyorum afedersin Tembelim evlendigimizde farkettim anca esim beni cok zayif buluyordu onun begeniside biraz baliket yonunde bende o yuzden kilo alayim dedim ama bilsem beni ince begenecek cok dikkat ederdim kocam icin hersey
PPuddingmuf
ben cok alinganim esim kilo imasi yapsa bozulurum o da bildiginden asla risk alip soylemez. O yuzden burdaki tesviklerle insallah istedigim kiloya inerim